Wysłany: 2005-01-17, 13:45
|
|
|
Spoko spoko, nie przejmuj sie tym. M sie jakos dogadamy.
Tymczasem zapraszam do nadsylania zdjec ze spotkania. Serwer jest, takze nie ma problemu.
Obecnie pod w/w adresem sa 2 podfoldery, ale z czasem pojawi sie wiecej:
|
|
 |
bartek smętek
Gość
|
Wysłany: 2005-01-17, 14:06
|
|
|
| ja mam na kompie jak wam dostarczyć te 60 MB fotek? |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2005-01-17, 16:26
|
|
|
Albo na mejla: radiodziobak@o2.pl albo wypal plytke i na nastepny spot podrzuc.
Pzdr |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2005-01-18, 21:09
|
|
|
Trabik,Kędzior,Kuba!!Wielkie dzięki za spot To było piękne Sama liczba 28 wozów to ważne ale jaki przekrój wieku!!!Od 19 do 60 albo i lepiej. TO było najważniejsze!Powoli wszystko się dotrze.Początki zawsze są trudne a najtrudniej zacząć Żona mnie opierniczyła że jej nie wziąłem więc następną razą pewnie będę z obstawą (zobaczyła na zdjęciach sporo młodych dziewczyn i pewnie dlatego chce mnie pilnować!)
P.S.Trabik dzięki za fotkę może kiedyś się zrewanżuję
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2005-01-18, 21:16
|
|
|
A!!!Gdyby ktoś miał plan Lublina to warto by było zaznaczyć drogi dojazdowe Nie wszyscy byli na Zamku i wiedza jak dojechać (z poza Lublina)Coś takiego jak u Grzegorza na Krakowskiej stronie Niby mała rzecz a może pomóc
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-01-18, 21:50
|
|
|
Dobry pomysł:) Dzięki za podpowiedź:))) Ludziska, jeśli macie jakieś pomysły jak poprawic organizację naszych spotów, lub co nalezy zmienic albo dodac to PISZCIE!!! Na forum lub na mojego maila. Chcemy aby nasze spoty były jak najbardziej profesjonalnie zorganizowane, więc jesli są jakieś uwagi to odrazu dawajcie zanć:) Pozdrawiam
PS. Lubelska stronka www już się robi:))) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-01-18, 22:21
|
|
|
Aha, jeszcze coś moi mili.... super fotki!!! Mam nadzieję, że jak juz będziemy mieli swoją stronke, to znajdą się w galerii:-D
A może by tak na nastepny spot zadzwonic do gazety lub telewizji??? Co wy na to??? |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-01-19, 17:15
|
|
|
.
Bardzo się cieszę, że ten rok tak fajowo-zlotowo się zaczął.
.
Jeśli można, to ja mam jedną radę dla organizatorów:
Nie skaczcie sobie do oczu publicznie bo cały klimat psujecie!
Jakieś cytaty, których nawet do końca nie czytałem, jakieś przekleństwa, przepychanki... luuudzie! Przecież nie organizuje się zlotu dla "pochwał" tylko dla zlotu, no nie?
.
Spotkajcie się we własnym gronie, podyskutujcie, pokłućcie się skoro musicie, zróbcie rachunek sumienia i już. Będziecie bogatsi o doświadczenia na następny zlot!
. |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2005-01-19, 20:55
|
|
|
| Z gazetą pomysł super, telewizja w końcu też jest dla ludzi, a nie tylko dla polityków Spytam...popatrzę... |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-01-19, 21:37
|
|
|
| Hej, koledzy!!! Na głównej stronie jest już ogłoszenie o naszych spotach:))) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-01-20, 09:30
|
|
|
Przecież nie organizuje się zlotu dla "pochwał" tylko dla zlotu, no nie?
Chodziło o to że trabiq zbiera pochwały a my opier*ol:) ale to w sumie już.
PISZCIE CO BYŚCIE CHCIELI ROBIĆ NA SPOTACH !!!! W końcu takie spotkania są dla was. Niech każdy rzuci przynajmniej z jedną propozycję. pzdr. Kędzior |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-01-20, 16:46
|
|
|
.
Kędzior, Ty dalej nic nie kumasz!
.
Ty dalej publicznie mięsem rzucasz i oczerniasz kolegów! Masz coś do Trabiq'a to idź do niego i powiedz to jemu a nie nam! Zastanawiałeś się jak to wygląda od strony ludzi, którzy na zlocie nie byli i wiedzą o nim tylko z forum? Ludzie dziękują organizatorom i widać, że są zadowoleni a organizatorzy co? Sami sobie psują opinię!!! Piszesz "W końcu takie spotkania są dla was" a dla Ciebie nie? To olej to chłopie! Po co masz się denerwować?
.
Zauważyliście, że o tym zlocie złe zdanie mają tylko organizatorzy?
.
Dziwne... przepraszam, ale tego nie rozumiem...
. |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2005-01-20, 22:45
|
|
|
Dobra,panowie sprawa się dzieje sama...Wysłałem meila do TV Kraśnik i pani Paczyńska śle mi info, że prawie przekonała szefa żeby robić reportaż, a informacja o spocie idzie w środę. Ludzie!!Naprawdę coś się może będzie działo więc rękawy do łokci koniec kłótni i do roboty!!!
Pozdrawiam z zimowego Kraśnika
Kudyba Stanisław |
|
|
|
 |
Białek
Gość
|
Wysłany: 2005-01-20, 23:37
|
|
|
Nie wiedziałem, ze organizatorzy maja takie górnolotne wodzowskie zamiłowania.
było spoko. dzieki wszystkim organizatorom. |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-01-21, 00:23
|
|
|
| Haha, ale się narobiło:))) Tu telewizja, tu jakies wodzowskie zamiłowania:))) Super, ale wiecie co? Dla mnie ważne jest, żebyście się dobrze bawili i tyle:))) Tak na dobrą sprawę to jeszcze nic nie osiągneliśmy... Fajnie bedzie dopiero wtedy jak to wszystko przetrwa, wtedy będziemy mogli sobie pogratulować organizacji tego czy tamtego. A teraz cicho, zamknąć buzie i do roboty, bo jeszcze kupę pracy przed nami:) |
|
|
|
 |
|
|