|
[Sląsk] Zdjęcia WOŚP GLIWICE |
| Autor |
Wiadomość |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-01-09, 20:09
|
|
|
.
Dziękujemy wszystkim za liczne przybycie, zajebistą zabawę i niepowtarzalną atmosferę. Osobiście dziękuję miłemu sąsiadowi za wyciągnięcie z ciepłego garażu, spod koca i uruchomienie poczciwej szejsetki, która dodała naszemu orkiestrowaniu uroku i klasy.
.
Mamy prośbę do wszystkich osób, które robiły zdjęcia podczas zlotu i finału;
powklejajcie wasze zdjęcia na stronkach i podajcie tutaj linki aby każdy mógł sobie zobaczyć i pościągać.
. |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-01-09, 20:47
|
|
|
| nio wlasnie dzieki Jarema za wspaniala organizacje i wogole za to ze wszystko bylo dopiete na last guzik :))) zabawa przednia i wogole super dzien kto nie byl niech zaluje pozDDRo :))))))))) |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-01-09, 21:20
|
|
|
| Dokładnie. Trzeba pochwalić Yaremę. Organizacja na serio swietna i taka sama zabawa. Podobało mi się bardzo. Na następnym spotkaniu tez muszę być. Pissssssssss |
|
|
|
 |
Psikus
Gość
|
Wysłany: 2005-01-09, 23:35
|
|
|
| no to jak,gdzie beda zdjecia?jak niebylem, to chociaz popatrze... |
|
|
|
 |
_sierot_
Gość
|
Wysłany: 2005-01-10, 18:25
|
|
|
| Witam, byl to moj pierwszy zlot, ale niestety jeszcze nie z moim autem ale juz nie dlugo:) Bardzo mi sie podobalo i wogole bylo super:)a tu sa zdjecia, ktore zrobilem (troche malo ale zawsze cos:))Zdjecia |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-01-10, 22:02
|
|
|
| sierot db ze sie odezwales bo kartke z adresem stracilem pozddro ... |
|
|
|
 |
WOJTEK.B
Gość
|
Wysłany: 2005-01-11, 00:16
|
|
|
| WITAM WSZYSTKICH!!!OSOBISCIE BYLEM PIERWSZY RAZ NA TAKIM ZLOCIE I TAKIEJ PARADZIE.JEST TO COS FANTASTYCZNEGO.JESTESCIE WSPANIALYMI MLODYMI LUDZMI PRZY KTORYCH ZANIKA BARIERA WIEKU.PIERWSZY RAZ NA WLASNE OCZY WIDZIALEM CO MOZNA ZROBIC Z NASZYM POCZCIWYM TRABIM.POZDRAWIAM YEREMIEGO,KTORY OKAZAL SIE WSPANIALYM GOSCIEM I SWIETNYM ORGANIZATOREM(masz gratisowy przejazd na lokomotywie EP09 z v max/160km/h).SIEMAAA!!!!!! |
|
|
|
 |
2em
Gość
|
Wysłany: 2005-01-11, 15:12
|
|
|
Tu zamiescilem 22 foty z imprezy :))
Zobacz |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-01-12, 02:19
|
|
|
.
Dzięki za miłe słowa.
.
Oto dziewięć zdjęć, plus cztery z pięciosekundowym dźwiękiem.
.
http://danowski.pl/wosp
.
Jeżeli się da, to potrzymajcie te zdjęcia na stronkach tak do lutego. Każdy zdąży sobie pooglądać.
. |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2005-01-12, 10:13
|
|
|
Witam
Proszę organizatorów o wyselekcjonowanie i przesłanie fotek do mnie na maila.
Umieszcze je wtedy na Waszej WOŚP stronce pod adresem wosp.trabant.pl
Jeśli chcecie to dorzucić możecie do tego jakieś podsumowanie.....
Wszystko co prześlecie zostanie zamieszczone :)
PozDDRawiam i cieszy mnie fakt, iż Trabanciarskie grono jest i w Waszym regionie zadowolone po Tej imprezie :) |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2005-01-13, 16:14
|
|
|
Było świetnie! Wielkie dzięki dla organizatorów za taką wspaniałą imprezkę. Był to mój puierwszy "poważny" zlot i pierwsza parada, i muszę przyznać, że nie wyobrazałem sobie że może być tak fajnie :) Oby tak dalej. A co do zdięć, to mam ich około 110, ale niemam strony, więc jak mam Wam je przekazać???
Pozdrawiam ,i jeszcze raz dzięki za spoko klimat:) |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-01-13, 16:24
|
|
|
Ja się nie obrażę jak prześlesz mi w kilku (albo raczej kilkudzuesięciu) mailach. Niestety też nie mam stronki ale zawsze z chęcią zdjęcia obejżę i prześlę dalej. Jakby Ci się chciało to podaję maila. siwy@rybnet.pl
załącznik nie może przekraczać 5 MB
Pissssssssss |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-01-13, 19:04
|
|
|
.
Życzliwy kolega napracował się i zrobił stronkę specjalnie na nasze dzjęcia.
.
Jest miejsce, więc jak nie macie żadnej strony, to przyślijcie do mnie.
.
http://www.wosp2005.za.pl/
. |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
|
|