Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Śląsk] Finał WOŚP
Autor Wiadomość
SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 22:13   

niop dokładnie ten parking jest przy głownej drodze jak sie jedzie z centrum rybnika w kierunku gliwic po lewej stronie.

Kornel
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 23:23   

normalnie chyba przyjade:-)tylko ze nie na zbiorke bo tak wczesnie rano to raczej nie uda mi sie wstac po hulaszczej nocy na KULCIE. pytanie:gdzie cala impreza bedzie sie odbywac? czy to bedzie rynek czy pod ta juwenaliowa scena, a moze w jeszcze innym miejscu?

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-01-07, 11:17   

Cała impreza finałowa odbywa się na placu krakowskim, czyli właśnie tam gdzie byly Juwenalia. Zapraszamy serdecznie!!! Także na zbiórkę ;)

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-01-07, 16:54   

No to ja mam naockę... ale dopiero od poniedziałku i jadę to spotykamy się na realu. Info dla Brata: Madzia chyba nie pojedzie to ja jadę we 3 i trzeba zabrać Piontasa bo on pewnie wie gdzie t tesco jest. Daj mu znać o której ma być na placu. Pissssss 2 all

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-01-08, 20:12   

Wiadomość mam znowu. Real jest otwarty o 10:00 dopiero to się zbieramy na przeciwko rudy na tym parkingu. Pisssss

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-09, 10:42   

Płakać mi się chce, że nie jestem dzisiaj z Wami w Gliwicach. Jadę u nas, ale smutek i tak zostaje...

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2005-01-09, 18:34   

no i niestety po wszystkim.Pomimo nieobecności osób które deklarowały swój przyjazd (i problemów z tym związanych) wydaje mi się że impreza była fajna.I miejsce noclegowe, przebieg parady, sam finał WOŚP no i przedewszystkim FAJNI LUDZIE (nieobecni mają czego żałować)...
I mam nadzieję że każda następna impreza będzie taka jak ta.

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2005-01-09, 18:38   

A czy przypadkiem ktoś nie wie co się stało z "firmowym stempelkiem" (moim osobistym skądinąd)? jak tak to proszę szczęśliwego znalazcę o przechowanie owego urządzenia do następnego spotkania :-)

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-01-09, 21:23   

Mnie się też podobało bardzo. JA chcę powtórkę i to teraz zaraz. Swietnie było. Pissssss

Leeloo
Gość
Wysłany: 2005-01-09, 22:20   

Wielkie pozdrowiska dla wszystkich, którzy tam byli i z nami sie bawili ;) Ogromne podziękowania organizatorom i ludziom dobrej woli, którzy się nami opiekowali ;)) Przepraszam za brak profesjonalizmu w reprezentowaniu klubu (delikatnie mówiąc ;))) A Jaremie z tego miejsca jeszcze raz obiecuję pomścić, że mnie tak wkopał ;))
Oby do następnego razu:)
SIE MA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Darklord
Gość
Wysłany: 2005-01-10, 16:30   

Normalnie dorzucę się do was :) Była to w sumie moja pierwsza tego typu impreza jako szczęśliwego posiadacza Trabanta :D i bardzo mi się podobało :) Nie mogę się doczekać kolejnych ... P.S. Jakoś straciłem zaufanie do psów policyjnych i Ratowników Medycznych :D (Ci co byli zrozumieją) ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi