|
STO LAT! STO LAT! STO LAT! dla Prezesa |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2004-11-19, 19:55
|
|
|
Witam!Serdeczne naj dla Tomasza.Tradycyjnie dużo zdrowia,szczęścia i pomyślności a tak po trabanciarsku to NIECH MIXOL BĘDZIE Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!
PozDDRawiam-Bartez601 |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-11-20, 17:40
|
|
|
Wszystkiego najlepsiejszego - oczywiście razy 7 :)
no i żeby Twoja piękna wołga była samochodem bezpiecznym, dynamicznym, zwrotnym i ekonomicznym ;P
pozDDRoofka :) |
|
|
|
 |
Kaszub.Gdynia
Gość
|
Wysłany: 2004-12-03, 22:31
|
|
|
Przeklalem szpetnie, kiedy nie znalazlem tu wiadomosci znad morza...
Tez znad morza, tyle ze Srodziemnego, w imieniu calego Trojmiasta i okolic przesylam zyczenia z serca plynace, niech Ci nie zabraknie Milosci, Mamony i Pasji z jaka sprawujesz swe madre rzady w CTT !!!!!!!!!!
Zyje tu jak paczek w masle, co dzien mam pogode jaka w Polsce panuje w czerwcu, piwo jest tanie a jednak czegos brakuje..., od pazdziernika nie widzialem na oczy ani jednego Trabiego. Obys tego nie doswiadczyl.
Pozdrowienia z Majorki,
Kaszub |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2004-12-08, 16:12
|
|
|
Lomatko!!!
Udalo mi sie w koncu zalogowac na forum po pol roku
STOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!Panie Prezesie Naszego Klubu!!!!!!!!!!!!!!!!
Loj TajOjTajoj-Skiri Di Gleba-Ryczy Liroj
Moje zyczenia sa "the Last,but not least"
kongratulejszyn :D :D |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2005-01-08, 20:05
|
|
|
A 27 lat to co że niby żle???? Toż to piękny wiek!!!Oby pan ,panie Prezesie nigdy nie zapomniał jak pięnie było mając tyle lat, a lat to życzę co niemiara i jeszcze ciut Obyś prezesował jak najdłużej i nie słuchał(czytał)głosów złych, nikczemnych i wrogich Trabom,Forum,I Tobie.
100 lat niesie się ze Wschodu...
Tu jeszcze żyją ludzie.Naprawdę!!!!!
Pozdrawiam
Kudyba Stanisław
Kraśnik |
|
|
|
 |
Sei
Gość
|
Wysłany: 2005-01-14, 19:25
|
|
|
| A ode mnie 8300... V10 40v Niekoniecznie lat. :P Za to zamiast tylnej kanapy :D |
|
|
|
 |
|
|