Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Śląsk] Finał WOŚP
Autor Wiadomość
Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-12-29, 10:28   

.
Nowe wieści :)
.
No! Jest już oficjalnie :)
.
http://www.wospgliwice.w.pl
.

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2004-12-29, 13:37   

Witam wszystkich!
Niestety ja nie dotrę na to spotkanie z przyczyn niezaleznych ode mnie - jestem w trakcie sesji zimowej i nic na to nie poradze :( Pomysl jest super i juz od samego poczatku wkurzam sie, ze nie moge z wami tam byc.
Trzymajcie sie, pozdrawiam serdecznie!

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-12-29, 13:47   

ale nam impeze okroili ;) hihiih
a tak sie cieszyłam że Closterkeller zagra a tu Golden Life
looknijcie jeszcze raz dokładnie na stronę
http://www.wospgliwice.w.pl
zmiana godziny ropoczecia parady!!!!!!!!!
parada zaczyna się o 12.15
więc bedziemy mieć spory zapas czasu
pozdrawiamy i czekamy na wszystkich w Gliwicach

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2004-12-29, 14:11   

Pozdrowienia od mojego dzieciaka:

KLIK

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-12-29, 16:12   

.
Jak zawsze spostrzegawcza Leeloo wyłapała błąd :)
Webmajster już wie i poprawi.
.
-PARADA ROZPOCZYNA SIĘ PUNKTUALNIE O 11:30 ! ! !-
Bardzo proszę wszystkich o punktualny przyjazd DO GODZINY 11:00 a najlepiej jeszcze wcześniej, co bardzo ułatwi organizację

.

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-12-30, 10:45   

no i bardzo się ciesze bo juz sobie pomyślałam, ze bedziemy tam siedziec tyle czasu i marznąć ;p
w sumie to różnica 45 minut a jednak jak bedzie zimno to byłoby straaaasznie długo.
jeszcze 9 dni
pozdrawiam serdecznie

Placik
Gość
Wysłany: 2004-12-30, 11:46   

Arthas mnie pasuje zjawie się napewno
Tylko mi nie zwiejcie!!!

Arthas
Gość
Wysłany: 2004-12-30, 12:46   

Placik spoko jak będziesz przed 9:30 to nas drapniesz jeszcze. Pozrdo. Pissssssssss

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-01-04, 12:38   

Już tylko 4 dni, no dla niektórych jeszcze 5 :). Noclegi juz zaklepane na około 30 osób, warunki są super i nikt nie zmarznie. Kaskę będe zbierać pod TESCO w sobotę, i bardzo proszę żeby każdy miał 25 zł odliczone, to usprawni wpisywanie uczestników. Do zobaczyska!!

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 11:31   

Ja się dopiero jutro dowiem czy jadę na zlot czy nie bo robota chyba mnie czeka bo mi chamy zmianę przestawili i chyba będę musiał w niedzielę na noc zasuwać. Jutro jeszcze napiszę czy pojadę. jak nie to musicie se sami miejsce spotkania i czas wyjazdu do gliwic ustalić. Pissssssssss

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 16:07   

Arthas to fatalnie jak niepojedziesz, musisz jechać. a jagby zeczywiście niemogłeś jechać to proponuje spotkanie hętnych trabanciarzy do wyjazdu na WOŚP do Gliwic 09.01.2005 na parkingu naprzeciwko basenu Ruda chyba kazdy wie gdzie to jest, ale to jest opcja gdy Arthas niepojedzie. a myśle ze czas spotkania pozostanie taki sam czyli 9:00.jeśli macie jeszcze jakieś propozycje dotyczące wyjazdu trabanciarzy z Rybnika i okolic to napiszcie. narazie dzienki i pozddrawiam cześć. Arthas daj znać czy jedziesz bo jeśli tak nio to zbieramy sie na tym parkingu REAL-a.

Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 16:50   

.
UWAGA, UWAGA
.
Bardzo proszę osoby znające Gliwice o przyjazd pod Tesco o godzinie 10:30, będzie potrzebna Wasza pomoc.
.
Przed momentem dowiedziałem się, że policja zabroniła blokować skrzyżowania(nie napiszę, co o tym i o nich myślę bo admin natychmiast mnie skreśli) Niestety nie rozumiem, czemu miesiąc temu im to nie przeszkadzało a teraz, w ostatniej chwili, zmienili zdanie.
.
Mimo to trasa parady nie ulegnie zmianie, łaski bez, sami sobie damy radę!
.

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 19:31   

Bedzie płobłem, ale ramy dade. :)

Darklord
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 18:19   

Siwy, 3mam za ciebie kciuki... Jak ci dadzą nocną zmianę (odpukać ...) to ja Cię pomszczę :D Jeśli wszyscy wiedzą jak dojechać na parking przed Rudą to można to ująć jako ewentualne miejsce spotkania, chociaż parking pod Realem byłby może bardziej odpowiedni. Ale to wy zdecydujcie... Pozdro

Placik
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 21:25   

Byłby za Realem bo ruda to nie bardzo wiem jeśli dobrze jaże to chyba jest ten parking przy otwartym basenie co jak się jedzie na Gliwice

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi