|
[Śląsk] Finał WOŚP |
| Autor |
Wiadomość |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2004-12-15, 22:53
|
|
|
| ja będę w Gliwicach dopiero 9.I.2005 takrze mnie nie piszcie na nocleg.pissssssss |
|
|
|
 |
Darklord
Gość
|
Wysłany: 2004-12-17, 18:28
|
|
|
| Clark, wierz mi, ja naprawdę bym chciał, ale niestety ... Pozatym mam lekkie problemy techniczne :/ ale do zlotu raczej się wyrobię... Pozdro. |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 00:03
|
|
|
.
Coś nie chodzą te linki jak trzeba.
.
Jak się przekopiuje "piechotą" do przeglądarki to otwierają się bez problemu.
. |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 10:06
|
|
|
| Brat Madzia jedzie ze mną a ona wie gdzie Tesco jest, a jak Madzia nie pojedzie (to się wcurwię bardzo) to Piontas będzie wiedział. jak będzie mógł jechać to go bieremy. A wymyśl gdzie się spotykamy tylko tak żeby każdy wiedział gdzie to jest i o której mają wszyscy być i o której robimy wyjazd do Gliwic. W kupie raźniej ;). Pisssssssssssss |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 21:39
|
|
|
| Jakie jeszcze atrakcje wieczorne sa w planach??? |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 21:53
|
|
|
| Kazdy może wykazać się inwencją i coś zainicjować.Masz pomysł to podrzuć Jaremie.Sorki,że za pytam,ale chcesz się wybrać pod warunkiem że będzie działo się coś niesamowitego??Przepraszam,ale ja uważam iż fakt samego spotkania się we wspólnym gronie jest wystarczającym powodem by jechać,tym bardziej że to WOŚP |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2004-12-19, 15:25
|
|
|
| Posłałem już maila z rezerwacją (nie tylko moją) no i niecierpliwie czekam do stycznia... |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2004-12-20, 22:46
|
|
|
Witam wszystkich. W związku z tym że jest jeszcze trochę miejsc noclegowych na WOŚP, to przedłużam rezerwację do 2 stycznia. Jeśli ktoś do mnie pisał na GG lub maila lub sms a nie dostał odpowiedzi że jest zapisany to proszę żeby to zrobił drugi raz. Czsami jak wszyscy wiemy technika zawodzi :):). Zapraszam serdecznie czekam na zgłoszenia.
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2004-12-28, 15:55
|
|
|
.
Nowe wieści :)
.
Dostałem plan finału w Gliwicach, na razie wersja robocza ale ponoć nie będzie dużych zmian. Ninejszym go publikuję ;)
.
http://danowski.pl/wosp/Plan imprezy.doc
. |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2004-12-28, 19:39
|
|
|
| Czesc! Jesli mozna to rowniez dolaczylbym do Was i Waszej impreezy w Gliwicach i pytanko czy ktos z Krakowa bedzie jechal na WOSP, bo ja wybieram sie na 90% i super by bylo gdyby jechalo wiecej niz jedno auto:) pozdrawiam i do priva zapraszam |
|
|
|
 |
andre
Gość
|
Wysłany: 2004-12-28, 20:45
|
|
|
| A jednak bede.Dwa dni temu padl mi trabi-silnik niestety.......ale trzy godziny temu znow zaczal dzialac dzieki pomocy kumpli z klubu min.Bolka,Olka i reszty ekipy ktora dokonala reaktywacji wozu wiec bede napewno w Gliwicach.Wkoncu silnik po kapitalce co nie? |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2004-12-29, 01:13
|
|
|
| Kristoff musimy sie jakos ugadac, bo moze ja bympojechal do gliwic tez:) jak za starych dobrych czasów. odezwij sie do mnie.pozdro |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2004-12-29, 10:27
|
|
|
| Info dla ludzi którzy jadą z Rybnika 9.I.2005. Jak wam pasuje to o godzinie 9:00 czekamy na końcu parkingu Reala (każdy chyba trafi nie??) i czekamy na innych do 9:30 no i mykamy do Gliwic. Wiem że pora może za wczesna ale weźcie pod uwagę to że mamy być w Gliwicach o 11:00. Sorki o 11:00 się zaczyna przejazd to wypadało by być prędzej. I jeszcze mała wzmianka o tym zę na pewno przy dojeździe do Tesco się pogubimy troszkę czyli lepiej mieć pół godziny w zapasie. Odpowiadajcie co Wy na to. Pissssssss |
|
|
|
 |
|
|