|
MONSTER GARAGE |
| Autor |
Wiadomość |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2004-12-18, 00:34
|
|
|
| napewno sie podziele co i z czego wziołem ale teraz mam dylemat duzy nie mam pojecia jak obudowac te 2 lampy mam ale głupie jakies pomysły a chce zeby dobrze było macie jakies pomysły bo mi to spac nie daje |
|
|
|
 |
Ra-v
Gość
|
Wysłany: 2004-12-19, 13:05
|
|
|
Witam maniaków.
Ciesze się że taki temat został poruszony - korzystając z okazji i ja podzielę sie swoimi doświadczeniami, które może pomogą lub ostudzą zapały niektórych zapaleńców.
Otóż niedawno zostałem "szczęśliwym" posiadaczem 1,1 i...
najpierw rozebrałem go do ostatniej śrubki, włożyłem kompletne nowe zawieszenie - wahacze, amory, tarcze, klocki, cylinderki, przewody hamulcowe, linki, łożyska i pompę. Praktycznie żeby dużo nie pisać zrobiłem kompletny rwmont całego traba z malowaniem akrylem, wszystko co wymieniałem starałem sie wymieniać na nowe tak by trabant nabrał wyglądu prawdziwego seryjnego traba. Póżniej dopiero pokusiłem się o lekki tuning w formie obniżenia, alufelg, lusterek Engelmann, kierownicy. Dodam że silnika prawie nie ruszałem oprócz dolotu ze strumienicą i stożkiem i wydechu z tłumikiem od motocykla i... zamknałem sie na dzień dzisiejszy w kwocie 7000zł - co wy na to? A trabant narazie zadne cuda! |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2004-12-19, 14:16
|
|
|
| Witaj ale troche temat nie na forum , stary jesteśmy z jednego prawie miasta czemu sie jeszcze nie znamy , żadnego szlifa nie odprawiliśmy , co jest z tobą ?? |
|
|
|
 |
batman
Gość
|
Wysłany: 2004-12-19, 23:24
|
|
|
| witam .moźe moja wypowiedz kogoś zdenerwuje ale to nie ważne.widziałem wiele trabantuw na zlotach i chce się płakać.jakieś siatki pod zderzakiem,diody w lampach,robicie z traba cyrk,ato nie oto chodzi.jak stoi jakiś buc na światłach i się śmieje z panno że gościo obok trabem jedzie to jest ubaw,ale jak zostaje na światłach to mu z ryja uśmiech znika i natym polega zabawa. żadne spojlery ani naklejki tego nie zmienio |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2004-12-19, 23:26
|
|
|
| stary za 7 tys to ja bym nie wiem co z tego auta zrobis samolot chyba z silnikiem golfa jakims i bym napewno za te pieniądze nie połozył akrylu tylko jakis metalik zaiebisty full lakieru i jeszcze areograf.ale sam wszystko robie a jezeli nie wiem jak to znaiomy mechanik mi to robi ale to juz za piwko :) |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2004-12-20, 21:42
|
|
|
| tia a czesci bedziesz mial "freebii" :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2004-12-20, 23:27
|
|
|
"zero" "nada"
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2004-12-30, 16:07
|
|
|
| Każdy ma inny gust, jedni obniżają, inni malują, kolejni wsadzają pod maskę silnik rakietowy. RÓBTA CO CHCETA, byle to WAM odpowiadał i był bezpieczny. |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-12-30, 19:17
|
|
|
| Bigos... jak bedziecie cuś "szlifowac" to zadzwońcie po nas |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2004-12-31, 09:42
|
|
|
| Spoko spoko wiesz że zawsze jesteście mile widziani, u Góroli . Apropo to co z tymi feriami?? Myśleliście coś ?? Lewy ostatnio nic nie odzywa sie na CT. |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2004-12-31, 16:35
|
|
|
Ferie.....Ano to jush niedlugo...jak bedzie Gulasz to przyjezdzamy...
Devasto w szaraku mam... moge jechac... JA sie nadal pisze..:P
PozDDRo... a tak co do tematu to MosterGarage jest niczym w porownaniu z Cukier&Co Garage..:P
Brzydal rama jush docienta...:P |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2005-01-02, 23:27
|
|
|