Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[spot]Lubelskie propozycja
Autor Wiadomość
Kędzior
Gość
Wysłany: 2004-12-23, 22:47   

hmmmm... Ja mam takąpropozycję. Wiem że powiecie że jestem głupi albo coś w tym stylu ale przydało by się pozbierać troche ekipę. Moja propozycja brzmi żeby podrukować jakieś karteczki z numerami telefonu itd. np. do mnie i trabiqa.W lublinie jest masa trabów ale z nikim nie ma kontaktu... To jest cały problem. Co do czasu, teraz to już chyba troche za późno, naj lepiej było by się ustawić gdzieś na wiosne a przez zimę będzie troche czasu zeby pozbierać ludzi. Podejrzeaam, że trabiq mnie poprze i zainwestuje w kilka kartek i tusz i pomoże w organizacji spotów. pozdro!! Kędzior

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2004-12-24, 18:20   

Pomysł bardzo OK tylko mógłbyś podać numery telefonów Jeśli to zrobisz zobowiązuję się rozdysponować je w Kraśniku i okolicach
A przy okazji to całej braci trabantowej spokojnych bezawaryjnych świąt i żeby Wasze życie było spokojniejsze od mojego
Pozdrawiam
Kudyba Stanisław

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-01-02, 19:42   

mysle ze powinnismy uzgodnic date, numery konaktowe, godzine i date wyjazdu z danego miasta i poroznosic je w naszych miastach. ja zobowiazuje sie zrobic to w Chełmie.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-01-03, 18:14   

w sumie to można by i tak... Tylko trzeba by jeszcze ustalić co gdzie i jak. Są jakieś propozycje ?? moja jest taka ażeby spot odbył sięna wiosne i w granicach lublina. Pozdrawiam Kędzior

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-01-03, 20:37   

a czemu akurat w granicach lublina? w lubelskim jest wiele fajniejszych miejsc a wcale w Lublinie nie ma az tylu trabanciarzy...

batman
Gość
Wysłany: 2005-01-05, 21:26   

i tu jest pies pogrzebany.byłem na wielu zlotach i się dziwie że organizatorzy sie nie bojo.wielu gości odwala takie numery że głowa mała.pozatym wiele razy były w lublinie organizowane spotkania jedno dniowe ,wysyłane esemesy było wielu chętnych a jak przychodił dzień spotkania to były 2-3 traby i c*uj. była koncepcja zrobienia klubu lubelskiego ale 3-4 osoby to zamało.może coś się zmieni na wiosne ,zobaczymy.znam przypadek gościa z poza lublina który się pytał czy jak przyjedzie na spota do lublina to mu za paliwo ktoś zwruci,żenada.

Jakub Boruch/James
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 20:51   

Witam. Mam na imię Jakub. Jeżdżę niebieskim trabkiem z czarnym dachem i taką osłoną przeciwsłoneczną na przedniej szybie, ci z Lublina może mnie kojarzą, a może nie. Należę do klubu garbusiarzy i mam kilka przemyśleń na temat zebrania lubelskich trabanciarzy... Prosiłbym zainteresowanych o kontakt telefoniczny(608012072), na gadu(nr 2700534) albo wyślijcie mi maila(trabant601@tlen.pl), a najlepiej to jakbyśmy się gdzieś spotkali i omówili pewne sprawy. Ja jestem raczej dyspozycyjny, więc czekam na propozycje, im wcześniej zaczniemy tym lepiej. Pozdrawiam i do zobaczenia.

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2005-01-06, 23:36   

No coś się ruszyło może coś wypali???
Cały czas aktualne moje zobowiązanie
Pozdrawiam!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi