Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Śląsk] Finał WOŚP
Autor Wiadomość
Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-12-06, 23:23   

.
Zapraszamy wszystkich do czynnego udziału w finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Gliwicach.
.
Spotykamy się 9.I.2005 o godzinie 11.00 na parkingu "Tesco" w Gliwicach, do 11.25 rozdajemy kartki informacyjne z harmonogramem finału, mapką i regulaminem, o 11.30 rusza uroczysta parada, o 12.00 wjeżdżamy na Plac Krakowski rozpoczynając imprezę.
.
Bawimy się m. in. razem z klubem MUTT zrzeszającym miłośników aut terenowych.
.
W planach mamy: podczas "światełka do nieba" palenie rur (wydechowych) przy czym fury ustawią się w serce; przejazd prawdziwym trabantem parę ulic wokół w zamian za datek do puszki (osoby, które chcą wozić prosimy o zgłaszanie się i zadeklarowanie ilości przejazdów).
.
.
Ponieważ bardzo chcemy spotkać się przy tej okazji we własnym gronie, zapraszamy sardecznie wszystkich chętnych na zlot CT ŚLĄSK dzień wcześniej.
.
Spotykamy się również na parkingu "Tesco" w Gliwicach 8.I. 2005 o godzinie 15.00
.
W planach mamy: przejazd trasą parady aby pokazać się Gliwicom; spotkanie we własnym gronie; nocleg.
.
Nocleg będzie w internacie szkolnym (fajne warunki) za 25 zeta od osoby (prowiant we własnym zakresie). Ponieważ trzeba wcześniej zadeklarować ilość miejsc, prosimy o zgłaszanie chęci przyjazdu w terminie do 20.XII.2004 (proszę podać ilość osób i aut np. Ygrek Ixiński z żoną + auto). Zgłoszenia przyjmuje Lokata (gg-5053763, t-608367108, email-jakimMAŁPAo2.pl)
.
Wszyscy uczestnicy zlotu i finału WOŚP będą reprezentowali CARTOON TRABANT KLUB. Bardzo zależy nam dobrej opini, dlatego wymagamy rozsądnego zachowania zgodnego z ogólnie przyjętymi zasadami.
.

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 15:48   

Aleś uwalił elaborat :-)
Tylko nie wszyscy "przyjezdni" mogą wiedzieć gdzie to tesco...I tu mam propozycje: osoby jadące z różnych stron niech spotykają się w wyznaczonych miejscach i z tych miejsc z "przewodnikiem" do gliwic...Być może uprości to sprawę dojazdu dla tych co są spoza śląska lub po prostu słabo się orientują...

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 16:41   

.
Wystarczy trafić do Gliwic:) Sklep TESCO jest jeden i znajduje się przy wylotówce na Wrocław, blisko fabryki opla, Cmentarza Centralnego, i ośrodka egzaminacyjnego nauki jazdy.
Jeżeli zapyta się o te miejsca, to każdy w Gliwicach wskaże drogę.
.

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 16:58   

No to się nam Jarema popisał :)))
Fantastycznie, że ktoś się zechciał tym zająć tak zupełnie na poważnie. to mnie bardzo cieszy:)))
Więc pomysł jest extra i na pewno NAS tam nie zabraknie. Nie mogłabym nieprzyjechać, choćby ze zwlędu na docenienie starań jakie dokłada do tego Jarema. Brawo dla chłopaka. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak jak w plaNach i bedziemy się fantastycznie bawić. Połączymy zabawę z oddaniem serca dla dzieciaków - a to najważniejsze!!
Bardzo się cieszę na samą myśl, że choć jeden dzień w życiu będę mogła sobie powiedzieć w twarz przed lustrem - ZROBIŁAM DUŻO I WSZYSTKO CO SIĘ DAŁO BY POMAGAĆ DZIECIAKOM. No i to powinno być dla was wszystkich najważniejsze przesłanie na dzień 9 I 2005r.
3mam za was wszystkich palce. Obyście swoją trabantową duszą zdołali wesprzeć całą tą cudowną akcję!!!
NIECH MOC BEDZIE Z WAMI
NIECH MIXOL BEDZIE Z WAMI ;)))

Placik
Gość
Wysłany: 2004-12-14, 20:32   

Gliwice nie są daleko więc robie już wszystko aby się tam dostać przynajmniej tego 9.01.2005 na dzien dzisiejszy jest to pewne że przyjade na 95%
Ide na forum techniczne bo musze dowiedzieć się jak wymienić cylinderki chamulcowe bo bez tej operacji nie pojade:)

Lokata
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 10:48   

Dla wszystkich zainteresowanych noclegami. Pokoje są w większości trzy osobowe, jest kilka czteroosobowych. Pościel jest na miejscu. Wpokojach można zrobić sobie kawkę (sprzęt we własnym zarkesie). Palić również można. Schronisko musimy opuścić po godzinie 10.00 i zostawić pokoje we względnym porządku, żeby nas dobrze wspominali.
Proszę o nadsyłanie rezerwacji t.608367108, GG5053763, jakim@o2.pl

Lokata
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 10:58   

Jeszcze jedna sprawa dotycząca noclegów. Kto posiada niech zabierze ze sobą legitymacje (szkone lub studenckie), bo dla tych osób jest przewidziana jest zniżka. To tyle. Czekam na zgłoszenia. :):):):)

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 13:06   

OK Kochani. No to teraz tak zupełnie na poważnie. Prosiliśmy o dokonywanie rezerwacji u Lokatej na nocleg. Jak narazie to zgłosiło się koło 10 osób i wiem, że to nie wszyscy, którzy się deklarowali wcześniej. Bardzo ważne jest to, żeby wszyscy, którzy chcą przyjechać na zlot z okazji 13 finału WOŚP do Gliwic, dali nam znać jak najszybciej. Wiecie bardzo dobrze o tym, że to nie taka prosta sprawa załatwić noclegi na kilkadziesiąt osób i ktoś musi za to głowy nadstawić.
Wpisujcie się więc bardzo roszę!!! Jeśli nie możecie bezpośrednio do Lokatej to napiszcie choć parę słów tu na forum!!!!!
Wierzę w Was, że weźmiecie tą sprawę na poważnie:)))
3mam za was palce ;)
pozdrawiam

Darklord
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 13:20   

Siema ludzie, ja niesety dojadę dopiero w niedzielę tj, 9.I.`05 ... z przyczyn czysto technicznych, muszę iść do roboty, a w niedzielę mam z rana parę spraw do załatwienia. Dlatego też apeluję do ludzi z Rybnika i okolic, którzy także jadą w niedzielę o jakieś informacje na temat gdzie się zbierają i o której, bo nie wiem czy sam tam dojadę :D
z góry dziękuję ...

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 13:31   

Dzięki Marek:) za szybki odzew. Przykro strasznie, że nie jedziesz z nami ale i tak bardzo ważne, że pomożesz nasz w tej szczytnej akcji zbierania pieniążków na Dzieciaki:))
Brawo Ci za to i pozdrawiam plastikowo:)))

Placik
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 14:03   

No dobra na 100%jade 9.01.2005. Dzień wcześniej też bym jechał ale to dla mnie zbyt trudne finansowo.
I tez był bym za tym aby się spotkać w Rybniku w niedziele i razem jechać, do Gliwic to dojade ale potem jak i gdzie to może byc mały problem

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 14:13   

siemacie.
a wiec tak ja i mój potworek zawitamy do gliwic 9.1.05. jeśli oczywiscie tam trafimy i dojedziemy:] oki kończe.
narazie pozdrawiam wszystkich cześc

Jakim
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 18:51   

Skądkolwiek jechali byście, kierujcie się na trasę E40, 4, 8 Wrocław-Kraków. Jadąc od strony Wrocławia zjeżdżacie na przeciwko fabryki Opla w prawo (przed stacją benzynową BP), na światłach w prawo, pod "autostradą" i przy "TESCO" na światełkach w lewo na parking. Od strony Krakowa, Bytomia, Zabrza jedziecie wzdłuż Gliwic, aż miniecie fabrykę Opla, pierwszy zjazd w prawo, światła i w prawo, światełka i w lewo na parking TESCO.
Do zobaczonka w sobotę o 15-tej, lub w niedzielę o 11-tej.

Clark
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 20:09   

Ludzie,co z wami?? Zapisujcie sie.To tylko 25zl a pełen wypas:))) Na spocie było tylu chętnych,a teraz cisza.Po to się inni starają i załatwiają,żeby teraz się zasatnawiać czy faktycznie było warto??Dajcie coś od siebie i chociaż się pojawcie.Raz do roku można się poświęcić na jakiś szczytny cel.Prawda?

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 20:58   

.
Nowe wieści :)
.
Organizatorzy WOŚP planują zorganizować towarzyszącą imprezę przedfinałową w sobotę 8 stycznia.
.
Trwają rozmowy m. in. z zespołem "Akurat" (koledzy VWusiarze; mają dwa garbuski i taki fajny transporterek:), na 90% zagrają.
.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi