|
[spot]Lubelskie propozycja |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2004-09-03, 19:05
|
|
|
witam wszystkich !!
mam małą propozycję. Można by zorganizować jakieś regularne spoty w lublinie ponieważ zauważyłem że lubelski oddział cartoon trabant zdechł śmiercią naturalną (bez urazy ale chyba sami przyznacie że trzeba to wreszcie ruszyć)... Czekam na propozycje miejsca i czasu ! |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-09-03, 20:17
|
|
|
| A może sam zaproponujesz? |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2004-09-19, 19:07
|
|
|
Na Lubelszczyżnie trabów jest do bólu tylko niewielu ma internet Jak więc ich zebrać? A miejsc do spotkań jest fuul Chociażby Zemborzyce Trzeba by szukać kontaktów jakieś ogłoszenia itp Trzeba kupę czasu a najważniejsze CHĘCI Zeby coś drgnęło musi być ktoś kto zajmie się na poważnie nie robiąc sobie jaj A sam widzisz że od 3 09 jest jeden wpis Więzi na wschodzie ograniczyły się do pisania meili W razie czego Kraśnik jest z Tobą
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2004-10-08, 16:47
|
|
|
| hmm!! trabiq coś tam kminił żeby powkładać ludziom z trabów kartki z numerami telefonów albo jakiegoś innego patenta opracować... coś pokombinuje :) moze jakieś ulotki... |
|
|
|
 |
miszatrabi
Gość
|
Wysłany: 2004-10-27, 13:12
|
|
|
Witam!!!
Mimo że teraz jestem rozdwojony pomędzy Zamość-Wawka to wedle możliwości również powinienem sie zjawić
pozDDRawiam!!! |
|
|
|
 |
czajnikk
Gość
|
Wysłany: 2004-10-29, 17:13
|
|
|
| TARNOBRZEG NIEDALEKO WPADNIE GOSCINNIE NA SPOT |
|
|
|
 |
batman
Gość
|
Wysłany: 2004-10-30, 19:43
|
|
|
| może coś sie wreszcie zacznie dziać ale czego dopiero jak się zima zblirza |
|
|
|
 |
Mally2105
Gość
|
Wysłany: 2004-11-12, 22:42
|
|
|
ooooooooooooo
dziadek na forum ;]
myslalem,ze nie dozyje ;] |
|
|
|
 |
batman
Gość
|
Wysłany: 2004-11-12, 22:56
|
|
|
| a co purchawo ,zabronisz.czołem |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2004-11-13, 09:40
|
|
|
| ...i sie grzyby dogadaly :) |
|
|
|
 |
bipi78
Gość
|
Wysłany: 2004-11-14, 16:16
|
|
|
ja tez jest6em powąznie zaiteresowany
i myłse ze z moich okolic mógłbym coz rozwinąc |
|
|
|
 |
miszatrabi
Gość
|
Wysłany: 2004-11-21, 15:50
|
|
|
Witam!!!
To może z propozycji przejdziemy do konkretów!!!!! ja mam pomysł i plan
SPOCiQ w ZMC :D:D:D:D:D:D
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2004-12-03, 20:04
|
|
|
| heh.chociaz jestem z Chełma,jakby co mozecie na mnie liczyc |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2004-12-03, 21:40
|
|
|
No i tak wszyscy chetnie przyjada tylko nie wiadomo kiedy gdzie (z czym to wiadomo) Teraz (jest zimno )to raczej nie wyjdzie ale może umówmy konkretny dzień na wiosnę (że co że do wiosny daleko?)na przykład na Łasze Borowskiej nad Wisłą Jest masę miejsca na namioty ogniska Imprezę zacząć w piątek po południu( niektórzy pracują )i można bawić do niedzieli(można wziąć urlop na poniedziałek)
A może w niedzielę 12 grudnia? nad Zemborzycami?Ot tak upiec kiełbasę i pogadać o planach (chyba że ktoś sobie załatwi kierowcę to może po piwie)
Rzućcie jakąś propozycję bo jak chłopaki z Wrocka popatrzą to popękają ze śmiechu jak to wschód się organizuję
Kraśnik jest blisko Lublina
Pozdrawiam
Kudyba Stanisław |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2004-12-05, 20:34
|
|
|
mi bardziej podoba sie propozycja z calym weekendem,jak juz mam sie zjechac z calego lubelskiego ... moze uda mi sie zciagnac jeszce z 2 bryki z Chełma.
PS nie macie namiarow na ludzi z Białej? o ile wiem jest tam paru trabanciarzy, e Chełmie na rajdzie kiedys byla taka srebrna poloofka od nich ale nie mam kontaktu... :( |
|
|
|
 |
|
|