|
[SPOT] Listopadowy na Śląsku - Rybnik 14.11.2004 |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2004-11-09, 15:31
|
|
|
na dzień dzisiejszy jadę na 100 % i mam nadzieję że do niedzieli się w moich planach nic nie zmieni...
A może mała podpowiedź co to za specjalni goście? Ciekawość mnie zżera... |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-11-09, 20:53
|
|
|
hehehe
cóż to za niespodzianka jak się ją zdradza ? ;)))
|
|
|
|
 |
andre
Gość
|
Wysłany: 2004-11-10, 19:45
|
|
|
| no to oc zaplacone i do Rybnika mozna jechac jak ktos jedzie przez Mikolow to proponuje spotkac sie o 14.00 na parkingu przy AUCHAN w Mikolowie(obok przystanku autobusowego na parkingu).Przecierz razem jedzie sie razniej i weselej no nie?! |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2004-11-10, 19:50
|
|
|
Chętnie bym się wybrał....
Czas pokaże gdzie wyląduje..... :) |
|
|
|
 |
techno
Gość
|
Wysłany: 2004-11-11, 15:05
|
|
|
| Przyjade na pewno byle pogoda dopisała |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-11-11, 15:38
|
|
|
| A naszego gościa jednak nie będzie.Siła wyższa.Nadrobimy to jakoś:) |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2004-11-11, 18:27
|
|
|
| Kto jedzie przez Gliwice, to możemy się spotkać na parkingu "MINI-MALa" przy Rybickiej o 14-tej i pojechać razem. |
|
|
|
 |
Kieler
Gość
|
Wysłany: 2004-11-11, 23:39
|
|
|
| Postaram się być. |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2004-11-12, 09:24
|
|
|
| Ej ludzie co to znaczy postaram się być?? Macie być i tyle ;) Impra musi być i to na dodatek fajna. Pissssss |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2004-11-13, 14:37
|
|
|
A ja się starałem, ale chyba nie przyjadę. Wymontowałem zapłon i posłałem do regeneracji, ale jeszcze nie przyszedł z powrotem:(. No chyba że szwagier brata będzie jechał i mnie ze sobą weźmie:)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-11-13, 16:06
|
|
|
| niestety okazuje się że moja lista kontektów jest odrobinkę nieaktualna i bardzo proszę, żebyście rozesłali wiadomości o spotkaniudo znajomych. pozdrawiam |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-11-13, 20:49
|
|
|
| No to do jutra:) Byliśmy w lokalu zaklepać miejsce:) Lokal całkiem fajny. |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-11-14, 20:35
|
|
|
| Już po.Fajnie było:).Dziękujemy wszystkim za przybycie w tak licznym gronie.Było nas 30 samochodów:) Byle tak częściej.Do zobaczenia na następnym spotkaniu. |
|
|
|
 |
andre
Gość
|
Wysłany: 2004-11-14, 20:44
|
|
|
| Bylo minelo ale mimo takiej gorocej atmosfery jaka tam panowala nie bylo mowy o tom by ktos zmarznal.Lokal byl naprawde zajefajny a i sam przejezd przez Rybnik robil wrazenie pozdrawiam tych co musieli czekac na rondach az cala nasza wesola kompanija sobie spokojnie przejeedzie pozdrawiam i mam nadzieje ze w Gliwicach mimo tego ze bedzie juz grudzien to nie bedzie nas wcale mniej pa |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-11-14, 20:50
|
|
|
Ja ze swojej strony chciałam również ogromnie podziękować za to, że zaszczyciliście nas swoją obecnością. Szczególne dzięki Jaremie, Dodge'emu i Wojtkowi "słoikowi;)", za poruszenie drażniącego nas już długo tematu ;). ww., Bolkowi i Jakimom za kwestię kolejnego spotkania. Gościom z Bielska. Arturowi za pomoc w organizacji i 3manie poziomu. No i oczywiście Clarkowi za jego największe poświęcenie :*
Niestety nie udało nam się zrobić tego co najważniejsze dla nas było. Nie dało rady na lokalowym sprzęcie odtworzyć fajowego teledysku jaki zrobił Clark. Męczył się biedak ponad dwa dni nad nim i nici z tego wyszły ;(
Jeszcze raz z tego miejsca apeluję o rezolutne zachowanie na takich spotkaniach. Jeśli chcecie, by spotkania takie przechodziły bez większych ekscesów to pamiętajcie, że NIGDZIE nie wolno nam łamać prawa i zachowywać się jakbyśmy byli sami na świecie. Zainteresowani wiedzą o kogo chodzi ;)
Czekam kolejnego spota i pozdrawiam wszystkich cieplutko ;))) |
|
|
|
 |
|
|