Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Śląsk] WOSP 2005
Autor Wiadomość
Psikus
Gość
Wysłany: 2004-11-10, 20:05   

a wie ktos juz , jaka jest data WOŚP? bo kurde, znając moje szczescie do imprez, pewnie bede musial jechac do szkoly... :(

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-11-11, 14:37   

Sorry ! nie bylo mnie ;/. 9 stycznia jak dobrze wyczytalem na www.wosp.org.pl

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-11-11, 21:15   

to wszystko co miał Borsuk do napisania w tym temacie??
"sory nie było mnie..." ???
no to ładnie
znów się nic nie dowiedzieliśmy ;))))

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-12, 16:28   

.
Skoro byłeś na www.wosp.org.pl to na pewno też skontaktowałeś się z nimi.
Napisz nam, co Ci powiedzieli?
.

tadzioduch
Gość
Wysłany: 2004-11-12, 16:45   

buehehehehe :) Podziwiam Twoja wiare w ludzi Jarema ;)

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-12, 17:55   

.
Bez komentarza!
.

Arthas
Gość
Wysłany: 2004-11-16, 15:09   

A ja się dowiedziałem że sprawę trzeba załatwić z lokalnym sztabem WOŚP ale raczej się zgodzą żebyśmy im pomogli w zbieraniu kasy i że zapowiedzą nas jako atrakcję. Może nawet i na plakatach będzie napisane. Lista sztabów jest pod adresem Sprawdżcie to ktoś bo ja serio nie mam czasu w tym tygodniu. Posdrowionka. Pisssssssss

Arthas
Gość
Wysłany: 2004-11-16, 15:11   

Sorki mała pomyłka. Adres strony to www.wosp.org.pl/finaly/13final/lista_sztabow.php Błagam sprawdźcie a jak coś to w następnym tygodnu postaram się załatwić ale napiszcie jeszcze gdzie to w końcu chcecie. Pissssssss

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-16, 20:48   

.
UWAGA!
.
Wiadomość dla tych, którzy nie byli w Rybolu!
.
Ponieważ Borsuk jest bardzo zapracowany i jeszcze do tego uczy się...Leeloo, Clark i ja zobowiązaliśmy się zająć organizacją spotu na WOŚP.
Wczoraj nawiązałem kontakt z organizatorami (rozmowy w toku). Będziemy starali się aby spot odbył się gdzieś w "centrum" śląska ale jest to zależne od noclegów i organizatorów WOŚP. Na początku grudnia odbędzie się mały organizacyjny spocik na lotnisku w Gliwicach (szczegóły niebawem), gdzie zapadną ostateczne decyzje i zaraz po nim opublikujemy zawiadomienie na forum oraz wyślemy sms'y, mail'e i wiadomości GG. Tu mała prośba: jeżeli ktoś zna fajne i TANIE miejsce w pobliżu "centrum" na nocleg dla ludzi i aut proszę o przyjazd do Gliwic (tylko poważne i sprawdzone). Osoby, które nie są pewne, czy mamy ich namiary a chcą dostawać zawiadomienia, proszę o przesyłanie na jarema47@o2.pl (imię, ew. nazwisko, pseudonim, miasto, telefon kom., gg)
.

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2004-11-20, 19:44   

Wreszcie się coś ruszyło!!!
Wielkie brawa!!!
Kolega sprawdzał mi Dzierżno ale nic z tego-nie ma noclegów no i ciut daleko...
Przystań w Rudzie odpada z przyczyn oczywistych... Jakby to Chechło jednak wypaliło to by było super-lokalizacja znana i warunki znośne (dało się ostatnio przeżyć)...No bo przecież nie zależy nam nam chyba na 5-cio ***** luksusach z TV i kiblem w pokoju.Poza tym spartańskie warunki jakoś bardziej zbliżają ludzi...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi