Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[SPOT] Listopadowy na Śląsku - Rybnik 14.11.2004
Autor Wiadomość
Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-10-31, 21:17   

Witamy wszystkich:))
No i mamy konkrety dotyczące spotkania oddziału śląskiego. Tak jak ustaliliśmy w Katowicach na poprzednim spotkaniu, następne odbędzie się w Rybniku dnia 14.11.2004 (niedziela).
Dziś odbyło się nasze wewnętrzne spotkanie organizacyjne dotyczące 14-tego i wygląda to tak:
Zjeżdżamy się na godzinę 15-tą na parkingu pod halą Makro (jak zwykle).I tu mam prośbę. Otóż przy dzisiejszym spotkaniu mieliśmy małą sprzeczkę z ochroną marketu, gdyż Clarkowi i koledze zachciało się sprawdzić różnicę między trabim 1,1 i 1,3. Skończyło się to upomnieniem i chcielibyśmy zaproponować, żeby każdy kto ma taka możliwość wziął ze sobą kartę klienta Makro i oczywiście, żeby już nikomu nie przyszło do głowy "poszaleć" na parkingu. Mamy do dyspozycji pachołki, więc spokojnie będzie na to czas później na innym parkingu. Pod Makro poczekamy z godzinkę na spóźnialskich (tacy zawsze są;)) a następnie po ewentualnym "paradnym" przejeździe przez miasto możemy skoczyć gdzieś na parking pobawić się, a jeśli pogoda nam nie dopisze to jesteśmy zaproszeni do lokalu Demo, gdzie udostępnią nam telebim (w ramach promocji). Do tej pory będziemy juz mieli film z TrabiExpo i z poprzedniego spota w Rybniku. Coś tam się jeszcze znajdzie, a jeśli wy macie coś na CD czym chcecie się pochwalić to zabierajcie:)))
Narazie to tyle. Na pewno pojawią się jeszcze jakieś pomysły, ale wierzymy że dopiszą nam przede wszystkim pogoda i humory:)))
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE
kto może niech powiadomi swoich znajomych, którzy nie mają neta.
pozDDRowiska
Leeloo & Clark

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-01, 09:31   

Nie wiem, czy mój Psubrat będzie już na chodzie ale jeżeli nie to na pewno jakiś fotel znajdę :)

Drożdżu
Gość
Wysłany: 2004-11-01, 18:45   

Ja raczej nie wpadnę ponieważ jutro wyjeżdżam za granice i nie wiem kiedy wróce!
Życze udanego spotu!!

Patryk601
Gość
Wysłany: 2004-11-01, 22:29   

NO NO
MOJA FURA OSTATNIO DAJE MI MOCNO W KOŚĆ ALE ZROBIE WSZYSTKO ŻEBY TAM BYĆ

POZDRAWIAM

Lokata
Gość
Wysłany: 2004-11-02, 14:14   

Będziemy na pewno :):). Do zobaczenia:)

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-11-02, 18:49   

bardzo się cieszę, że się pokażecie:)
w sobotę przyjedzie do nas Qba z płytą z filmem ze zlotu w Krakowie, więc będzie się pewnie z czego pośmiać ;))))
przekażcie wszystkim znajomym i nieznajomym o spocie, bo nie ze wszystkimi mam kontakt.
pozDDRawiam serdecznie
pa

Szędzielorz Artur
Gość
Wysłany: 2004-11-03, 19:41   

Ja będę na pewno chyba że w robocie będę w co bardzo wątpię. Narka. Pisssssssssssssssss

andre
Gość
Wysłany: 2004-11-04, 21:23   

WITAM I PORDRAWIAM RYBOL.PRZYJEDZIEMY NASZYM DZIECKIEM JAK MU KUPIE PAMPERSY NA POL ROKU BO PLANOWO KONCZA SIE 12.11(OC)A NIE WIEM CZY KASA WPLYNIE NA KONTO.MUSZE JESZCZE PODREGULOWAC ZAPLON I POWINNO JAKOS SMIGAC.POSTARAM SIE PRZYWIEZC NOWE TWARZE CZYLI OK.DWA NOWE TRABY CHYBA ZE PRZYJEDZIEMY NIECO WIEKSZA EKIPA Z NASZYCH STRON.....ALE CZAS POKAZE,TYLKO ZE NIEMA GO ZA WIELE.POZDRAWIAM PA.

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-11-07, 18:51   

no i mam miłą wiadomość, choć tajemniczą ;)
bedziemy mieli na spocie baaaaaardzo specjalnych gości:) zapewne się zdziwicie...
mam prośbę do osób, które wiedzą że przyjadą, wpiszcie się i znajomych o których również wiecie, że się pokażą, bo muszę wiedzieć ile nas bedzie ;)
pozdrawiam serdecznie

Placik
Gość
Wysłany: 2004-11-07, 19:37   

Ja przyjade na 100% choby nie wiem co to i tak przyjade:)

Darklord
Gość
Wysłany: 2004-11-07, 19:54   

Będę obowiązkowo :) Do zobaczenia w niedzielę ... Pozdro ...

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-07, 23:54   

.
Dzisiaj gadałem z Januszem i Dodgy'm, chcą jechać. Ja chyba, może jednak, raczej na pewno... tak.
.

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2004-11-08, 18:28   

huhu witam wszystkich. nio jasne ze przyjade i jak sie uda to zemną przyjadą jeszcze 2 trabiki. oki ja pendze do garazu pomajstrować przy wydechach. pozdrawiam i dozobaczeniaaaaaa.

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-11-08, 19:22   

no to się ogromnie cieszę :)

plan przejazdu wymyślony, pachołki skompletowane, knajpa zamówiona
wszystko już jest przygotowane. z resztą jak to zawsze u nas, już podopinane ale zawsze pozostaje miejsce na improwizację ;)))
serdecznie pozdrawiam ludki kochane ;)

Dariusz Gniździa
Gość
Wysłany: 2004-11-08, 21:40   

Hej ja na 100% będę , no i bardzo się ciesze z tego spotu bo jakoś w tym roku nie miałem czasu na imprezki klubowe. Do zobaczenia w niedzielę. papapa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi