Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkanie w Częstochowie 7 XI 2004
Autor Wiadomość
AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-10-26, 09:33   

Witam!
Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie częstochowskiego oddziału CT. Spotkanie "jak zwykle" w pierwszą niedzielę miesiąca - 7 listopada pod częstochowskim M1, pomiędzy stacjami Statoil i Neste. Z okazji na to, że dzień jest coraz krótszy, spotkamy się o 16.00, a potem przejedziemy pod Eleę (dawną Billę), tak by być tam na 17.00. Zabieg taki stosujemy, aby zebrać ludzi którzy wiedzeni klubową ulotką wtykaną za wycieraczki swoich bolidów przyjadą pod M1. Gdy już będziemy pod Eleą ustalimy stałe czas i miejsce spotkań. Trzeba też obgadać wypad na tor pod Blachownią, ewentualnie inne miejsce gdzie będziemy mogli bez problemów pokazać co my i nasze autka potrafią.
Pozdrawiam
Trimm

picek
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 07:01   

Bardzo mi się taki przebieg spotkania podoba. Mnie tym razem raczej nie będzie. Będzie to pierwsza niedziela po święcie zmarłych, więc, jak co roku pojedziemy na groby rodziny do Wrocławia. Zawsze 1 listopada jesteśmy tu w Częstochowie a w niedzielę odwiedzamy groby we Wrocławiu, więc raczej nie zdążę przyjechać. Jak coś ustalicie to napiszcie na internecie. Podoba się też mi spotkanie na torze pod Blachownią. Ustalcie sensowny termin. Na następne spotkania postaram się przybyć.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 20:42   

Tradycyjnie będę jak cos mi nie wyskoczy ważnego.pzdr

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-11-03, 17:47   

tO CO Adas we dwoje bedziemy,powkladalem kilka ulotek za szyby aut moze sie ktos nowy zjawi.pzdr

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-11-04, 18:20   

Bedzie też Tomek, chyba że nie udało mu się załatwić przeglądu (kaska, zawsze ta kaska...) Jeszcze porozsyłałem parę smsów. Powtykałem parę ulotek i zobaczymy co będzie. Może pojawią się, Kuba 601 i Wróbel 1.1.

Tak się zastanawiałem nad tym co by nie podpiąć się pod spoty garbusiarzy. Jest ich sporo i oni nie mają problemów z wjazdem na tor. Ostatnio byliśmy na takim spocie z Tomkiem. Nie powiem, było fajnie :-) , ale ja się prędko musiałem zmyć.

Jezeli masz kontakt z... (?)Sebastianem(?) od czarnego traba to wspomnij mu o spocie. Chyba z dwa lata go nie widziałem

Pozdro

bajzel 91,1 turbo
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 06:38   

cześć panowie,wam to tylko pozazdrościć tych spotkań klubowych-w większych miastach macie sporo trabów i możecie się jakoś łapać a u mnie wszystko dziadki co nie maja czasu na "głupoty" bo im ucieknie kolejna powtórka "m jak miłość" albo innego serialu.a sam z suwałk zasówać do częstochowy to nic przyjemnego.pozdrowienia

Drol666
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 11:06   

U nas jest zlot kaszlaków teraz w sobote - wjade tam trabim i zrobie gnój :))))) Zobaczą jak sie wymiata :]

grzegorz k
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 14:14   

Witam!

W niedzielę będziemy z Bartoszem, jak na każdym spotkaniu. Szkoda,że pogoda zapowiada się neciekawie. Poznałem nowego właścieiela Trabika w Olsztynie, ma mały pensjonat, jest wstępna propozycja spotkania z kilku okolicznych miast na zamku i okolicach. Uzgodnimy w niedzielę,czy w to wejdziemy.
Do zobaczenia w niedzielę.
PS. A może wybierzemy się na następną sobotę na Śląsk?

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 10:08   

jakiego Sebastiana z Czarnego traba,chodzi Ci o traba czarny mat z czerownym zderzakiem,to jest Mariusz .Jak bede jutro jechal na spotkanie to podjade do niego i mu powiem moze tez podjedzie,bo nie zadzwonie do niego bo numer gdzies zapodzialem pzdr

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 21:24   

Heya Panowie!
Stało sie tak, że jak Picek wylądowałem we Wrocławiu. Planujemy z Beatą wrócić przed spotkaniem, ale mozemy mieć mały poślizg. Więc jeżeli mnie nie będzie o 16.00 pod M1 to będę o 17.00 pod Eleą. Ciekawe czy spotkamy się z Pickiem we Wro... a może w drodze powrotnej... Kurde z tym pensjonatem to jest myśl!! Postaram się być, to obgadamy sprawę.
Pozdroawiam
Trimm

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-11-08, 09:02   

DEJ pan spokój.wymarzlem tylko,bylem ja bartek z tata i i franki syrenka aha koles bandziorem jeszcze byl i przez momnt tez kolo z morskiego traba czy jaki on tam ma kolor ale bez traba ,ogolnie byly 2 traby i syrenka .2 bo przez pare minut vbbyl chyba grzes tym trabem z zielonymi blotnikami.moim zdaniem jesli te spotkania maja tak wygladac to lepiej wcale glowy sobie nie zawracac.NIe mam do Ciebie pretensii Adaas bo to nie twoja wina ...trzeba z tym cos zrobic bo teraz bedzie coraz zimniej to juz chyba nikt nie przyjedzie pzdrrr

picek
Gość
Wysłany: 2004-11-08, 18:59   

Proponuję na okres zimowy zawiesić dotychczasowe spotkania. Nie ma, co spotykać się na siłę. Ewentualnie możemy spotkać się gdzieś w knajpce i ustalić, co dale będziemy robić. Trzeba ustalić taki termin, aby większości z Nas pasowało. Co Wy na to?

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-11-08, 22:18   

No, trzeba się spotkać przy soczku. Ale przyda się spot zorganizowany gdzieś zimą, chociażby ze względu na to, żeby poćwiczyć jazdę na śniegu ;-) . Ja obecnie nigdzie nie wyjeżdzam, jestem w Cze-wie więc pasuje mi każdy termin.
pozdrrr

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-11-09, 17:00   

to o tym ustalaniu terminow ktore beda pasowac wszytskim to slysze od nawte nie pamietam od kad...ja rozumiem ze macie rodzine ,prace itp.ale nawet jesli ty Picek bedziesz zawsze, Adas tez ,ja, Bartek z tata,franki syrenka to ilu nas jest!!??ja bym robil spotkania zima mozna poszalec na lotnisku w Rudnikach czy na blachownii trzeba to przemyslec i podjac jakas decyzje pzdr

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi