Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Śląsk] WOSP 2005
Autor Wiadomość
Clark
Gość
Wysłany: 2004-10-30, 17:24   

Dla tych co nie byli w zeszłym roku.Farelki obowiązkowe!!!jeśli będzie śnieg:)Kominki są niezłe,ale do 1 metra :)

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-10-30, 20:05   

W zeszłym roku było zajebiście i jjja chce jeszcze raaaz!!! :-)
No, ale moje gratulacje Borsuk. To widać, że się obudziłeś. Po ok 15 godzinach od op.....lu zacząłeś konkretnie gadać! Tak trzymaj i nie popuść :-) O właśnie, a`propos: a z organizatorami WOSP gadałeś? <|>(www.wosp.org.pl no i zeszłoroczny organizator w Katowicach: Piotr Babryła (t:601 451 678), ul. Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice)

W końcu to są główni organizatorzy.

Goofy
Gość
Wysłany: 2004-10-31, 20:46   

Mam pytanie, bo chciałbym wziąść udział w WOSP w tym roku( po raz pierwszy ).Czy oprócz wyżej wymienionego chechła oddział Śląsk coś organizuje? Bo troche niezorientowany w temacie jestem. Tzn mam na myśli jakieś kwestowanie, czy jakieś tego typu włączenie się w akcję Orkiestry. Jakaś parada na przykład czy coś??? Bo słyszałem że kiedyś podobno trabanta licytowali. Może zapytam poprostu: Jak wygląda trabantowy finał WOŚP na śląsku?
Pozdrawiam

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-10-31, 23:41   

Noooo coraz lepiej to wyglada :) , tego sie nie da slowami opisac :)))) to trzeba zobaczyc :)))

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-02, 21:59   

.
Nie bój się Goofy, kwestowania na pewnno nie będzie, w każdym razie ja sobie tego nie wyobrażam :)ale jak Borsuk stanie na wysokości zadania będzie się działo, ooj będzie się działo.
.

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-11-03, 10:52   

Chwila moment. Czegoś nie rozumiem? To po jaką cholere jedziecie skoro (cytuję) "kwestowania na pewnno nie będzie".? No zawsze mi się wydawało, że wszelkie imprezy związane z WOŚP to właśnie zbiórka pieniędzy na pewien cel. A nie tylko impreza z popijawą. Ludzie -zastanówcie się co wy wypisujecie tutaj. Chore...

Clark
Gość
Wysłany: 2004-11-03, 13:46   

Czego się czepiasz? Jak sie komuś niepodoba,to nie jedzie.Krótka piłka.W tamtym roku też nie zbieraliśmy,tylko byliśmy atrakcją na imprezie w Bytomiu na stoku narciarskim.Tam była duża impreza WOŚP.Było całkiem miło i świetnie nas przyjęli jako ekipę w niemetalowych samochodach:)

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-11-03, 18:35   

Niech będzie że się czepiam - ja po prostu nie rozumiem i dlatego pytam. WOŚP kojarzy mi się jedynie ze zbiórką pieniędzy (w różny sposób - nie tylko chodzenie z puszką - także "bycie atrakcją") - a z postów widzę, że niestety w tym temacie głównie z towarzyskim spotkaniem i popijawą:(

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-04, 00:06   

.
Faceet! Przyjedź, zapraszamy serdecznie, zobacz, przeżyj a potem oceniaj.

WOŚP JEST PO TO, ŻEBY UZBIERAĆ JAK NAJWIĘCEJ KASY

I to nie podlega żadnej dyskusji, no ale wyobraź sobie np. Dodgy'ego, Janusza, Wojtka K, mnie, Leeloo, Clarka, Borsuka itp z puszkami... aaani grosza!!! Każdy robi to w sposób najskuteczniejszy, nie? My po prostu wjeżdżamy, robimy hałas, zadymę, zamieszanie, ludziska stojo, gapio a pomiędzy nimi grzeczni, schludni i milutcy licealiści z puszeczkami i serduszkami. TO DZIAŁA. Mówię Ci.
.

andre
Gość
Wysłany: 2004-11-04, 21:26   

JAREMA TY SIE MELDUJESZ NAJPIERW W RYBOLU RAZEM Z EKIPA Z GLIWIC I NIE TYLKO........

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 21:24   

buahhaha
Jarema, a czy, przepraszam najmocniej, JA nie należę do grupy "grzeczni, schludni i milutcy" ????????????????
ja sobie wypraszam!!!!!!!!!!!;))))
aleś sobie teraz nagrabił kolego ;)
poczekoj no ino jak przyjedziesz na moje tereny, to ja Ci pokoża ;))))
uściski

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 21:54   

.
Co mi pokażesz? Co?
Ja chce zobaczyć :o}
A wypisałaś się już z Lombardu?
.

Goofy
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 21:01   

Hmmm... w gruncie rzeczy fajnie byłoby porobić za atrakcję :P Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to bardzo chętnie w tym roku się pojawie:) Zobaczyć na własne oczy.

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2004-11-07, 12:57   

Zapomniałeś Jarema dopisać do potencjalnych "puszkowiczów" Janusza-tyle że on (znając jego pecha) zamiast puszki na pieniądze będzie pewnie miał puszkę... ze smarem bo zapewne coś mu sie popsuje...
Mam już przygotowane drewno na wypadek wyjątkowo niskich temperatur...

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-09, 11:32   

.
No i jak tam Borsuku?
Czemu nie meldujesz?
Co powiedzieli Ci organizatorzy WOŚP?
Już nie pytam, czy dzwoniłeś bo boję się usłyszeć odpowiedzi (od 30 października minęło parę dni...)
Myślę, że nie tylko ja chciałbym to wiedzieć.
.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi