Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Śląsk] WOSP 2005
Autor Wiadomość
Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-10-22, 10:11   

Jest juz koniec pazdziernika ! :)))

w Styczniu mamy WOSP jak kazdy wie i kazdy wie ze juz od 2 lat spotykamy sie na WOSP w Tarnoskich Gorach , i aby uniknac sytuacji jak w tamtym roku ;)) trzeba cos zrobic :)

Wiec moje pytanie !!! , pijemy znowu w domkach na Chechle ??? ( to zaczne zalatwiac drzewo :))) i proponuje zeby juz sie zaczeli dobierac ludzie do domkow :) , a moze by tak sale wynajac i kameralnie poimprezowac :)))

Czy sa jakies inne propozycje :))) jak nie to czekam na zgloszenia :))) i dajcie znac czy kupic juz drzewo i wstawic gdzies do suszenia :))) zeby nie bylo takich jaj jak na zeszlym WOSP :)

PozDDRawiam

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-10-22, 11:46   

Nasunęło mi się jedno pytanie - to w końcu WOSP czy popijawa?

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-10-22, 12:33   

Jak bys byl w tamtym roku to bys wiedzial :))))

Pozdrawiam ! :)
Najpierw imprezka w sobote a w niedziele WOSP :) tak to bylo w tamtym roku i fajnie bylo :)

Clark
Gość
Wysłany: 2004-10-22, 13:10   

Ja myśle,że Chechło to niezły pomysł:)Imprezki przy kominku hmmmm.Jestem za:)

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-10-23, 14:01   

Kolega Borsuk rzeczywiście się rozpędził z tym hasłem "pijemy znowu na Chechle".
Nieciekawie to wygląda.
Ale rzeczywiście w zeszłym roku, jakby nie było innego wyjscia. Bo w domkach nie było czym nagrzać a jedynym ratunkiem dla naszych zdrętwiałych już mięśni od tego zimna, był alkohol ;)
Bardzo chętnie jednak wybierzemy się poraz kolejny na WOŚP. Nie wiem czy znów do Tarnowkich Gór czy tam Bytomia, ale na pewno to jeszcze się okaże gdzie w przyszłym roku bedzie większa impreza z okazji Finału WOŚP. Myślę, że co do miejsca to powinniśmy jeszcze poczekać.
Ale jak tam kto woli.
Gdybyśmy jednak wylądowali na Chechle, to pomysł z wynajęciem sali nie jest zły, ale nie wiem czy taki do końca praktyczny. W domkach jednak zawsze się trochę zagrzało jak tam siedzieliśmy a w tym przypadku bedzie inaczej. Jestem za "selekcją" uczestników imprezy, aby nie było takich sytuacji jak w zeszłym roku:(
pozdrawiam i myślcie dalej ;)

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2004-10-24, 11:57   

Ja też jestem za domkami. Rok temu było przecież fajnie- pomijając mały problem z opałem...Teraz już wiadomo w co się zaopatrzyć żeby atmosfera sztywna się nie zrobiła (z zimna).
Trzeba tylko załatwić jakieś maty antypoślizgowe bo nie wiem czy Yarema będzie szczęśliwy jak znowu użyje schodów jako zjeżdżalni (czy jak to się tam pisze...) :-)
Ale mimo wszystko Borsuku dostaniesz kopa w 4 litery z nieodzywanie się od 2 miesięcy :-)

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-10-25, 22:14   

Jak dobrze rozegramy problem ogrzewania to też jestem za domkami, będę miał okazję przetestować schody nagrzane:-) Borsuk, kalkuluj koszty: drewno, domki, ILOŚĆ MIEJSC, kilometry i co tam jeszcze. No i oczywiście, jeżeli zamierzasz przez cały niedzielny ranek szukać śrubek to koniecznie znajdź odpowiedzialnego zastępcę.
Jeśli chodzi o ogrzewanie to drewno i kominki jak najbardziej ale jedynie dla nastroju, trzeba by chyba zacząć palić dwa dni wcześniej! Może macie jakieś sensowne pomysły?

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2004-10-26, 13:02   

1)Każdy chętny niech bierze ze sobą trochę SUCHEGO drewna.Przy 100% lub nawet 130% zapełnieniu domku (jak ostatnio ) daje to sporo opału...
2) Każdy chętny bierze ze sobą butelkę (lub dwie) wody zdatnej do picia.
3) Ochotnik kupuje kilo cukru
4) Obowiązuje kategoryczny zakaz robienia kawy z oranżady :-)
5) Każdy uczestnik imprezy przywozi ze sobą przynajmniej odrobinę zdrowego rozsądku i kultury (żeby nie było "latających butelek")...
A wtedy powinno być super.

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-10-26, 17:40   

najbardziej podobał mi się punkt 5 w "reguleminie Wojtaka K"
rewelacja
bo ostatnio wielu ludziom brakło miejsca w samochodzie na taki bagaż :(((
3mam palce za organizację
myślę że pogadamy o tym na listopadowym spotkaniu CT oddział śląsk (bliższe info za kilka dni ale termin to 14.11.2004)
pozDDRawiam

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-10-26, 17:52   

OK , a jest juz miejsce na ten spot ?? bo Ja bede w szkole i serdecznie tam zapraszam :)

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2004-10-26, 18:17   

Borsuk-nareszcie!!!
Teraz wiadomo że przynajmniej żyjesz :-)
Kombinuj z tym Chechłem bo to faktycznie niedługo-listopad przeleci,grudzień,święta, gdzieś pomiędzy tym sylwester no i WOŚP...

Clark
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 03:51   

Borsuku spotkanie zostało ustalone ne ostatnim spocie w Katowicach i odbędzie sie po raz kolejny w Rybniku.Szczególy niebawem.

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 20:12   

NO Ja nie wiedzialem , bo jak byl ten spot to Ja bylem ......... bardzo daleko :)))) ale WOSP bedzie superrrrr , kombinuje juz drzewo ( tzn nakrecam Mortiego zeby mi pomogl ):)))))

Bedzie dobrze , raczej nie dotre na spot , aleee za niedlugo sie Swiat dowie dlaczego to wszystko :)))))))))))))) a niektorzy juz wiedza :))

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-10-29, 19:30   

Preezeees, dziaałaaaj!!! (w zupełności wystarczy tyle ile gadasz:)
22 X rzuciłeś hasło, jest 29 i co? Dzwoniłeś na chechło? Dzwoniłeś do organizatorów WOSP? Może oni coś nam wymyślą? (mógłbyś ustalić wtedy miejsce spotkania, trasę, kilometry, atrakcje) Ustaliłeś koszty? Wysłałeś po ludziach smsy (kiedy, za ile od osoby i jakie będą atrakcje), żeby się ochoczo zgłaszali? Nie wszyscy mają net. Dobrze wiesz, że zawiadomienia trzeba wysyłać NJPÓŹNIEJ miesiąc przed a zanim to wszystko obdzwonisz i dograsz to przy dobrych układach miną dwa tygodnie!
Miiisiek, ale ty się rzuucaj! Nie śpij!

Pamiętasz jak pisałeś?:
Jest juz koniec pazdziernika ! :)))

w Styczniu mamy WOSP jak kazdy wie i kazdy wie ze juz od 2 lat spotykamy sie na WOSP w Tarnoskich Gorach , i aby uniknac sytuacji jak w tamtym roku ;)) trzeba cos zrobic :)

No... i melduj facet, coś załatwił:) to przedyskutujemy
Nie za ostro? Co:-?

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-10-30, 10:47   

Wracajac do spotu to dzisiaj wieczorem pogadam z Mortim i postaramy sie zorganizowac i zlozyc drzewo :) bo wszyscy wiemy ze bez drzewa :))) rosna rachunki za prad ;) .

Pod koniec tygodnia zadzwonie na Chechlo i zorientuje sie w cenie za domki , z tego co pamietam to domki sa 7 osobowe , ale chyba nikt niechce spac w pokoju na dole :))) gdzie odbywa sie imprezka to tez mozemy wyjsc z zalozenia ze u gory spi 5 osob w lozkach i jak ktos chce to moze spac na materacu , oczywiscie kazdy kto ma farelke bieze ja ze soba :)

Mam nadzieje ze tak jak na ostatnim WOSP dopisze nam pogoda i spadnie snieg :)) bo to bylo superrr !

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi