|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[ZLOT] Trabi-Expo II [2] |
| Autor |
Wiadomość |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 08:26
|
|
|
Grzesiek!!!!
Dzięki bylo super!!!
troszkę podziębiony ale szcześliwy wrócilem do domku...
dziękuję tez kolegom i koleżance za to ze byłem na tym zlocie.... |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 11:58
|
|
|
| też przyłączam sie do podziękowań organizatorom za udany zlocik. Dobra robota . |
|
|
|
 |
Mr Muzik
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 15:23
|
|
|
Witam
Ze mną co prawda nikt nie wracał, ale za to bez żadnych niespodzianek dotarłem do domu i zaraz podzieliłem się z rodziną i znajomymi zdjęciami i wrażeniami ze zlotu (a jedno lepsze od drugiego)
Sam nie mam strony www więc podeślę najlepsze Grzegorzowi (Chyba mnie przeklnie jak mu zapcham skrzynkę)
Również kilka krótkich klipów, które nakręciłem.
Zabawa była przednia
Pozdrawiam wszystkich
Marcin |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 18:48
|
|
|
No rzeczywiście było zaje... fajnie;)))
Dzięki wielkie Grzesiowi i jego niezmordowanej ekipie.
Piotrusiowi i Kubie wcale się nie dziwię, że sobota była dla nich ciężka ;))) Sliwki od słowaków były na prawdę obrzydliwe. cieszę się że nie dałam się namówić ;ppp dzięki temu byłam zdrowa. hehe
Cyklop Bocian przeżył bliskie spotkanie z półką i jego trzecie "przymknięte oko" już nie jest takie wielkie. ale efekt był fajny ;))
Niezmordowany prezes NOSPAniele już szaleje po urzedach, "a taki był chorutki" hihih. Podziwieam.
Szkoda oczywiście, że nie było wszystkich, których chiałabym widzieć, ale było tez wielu na których nie czekałam a było mi niezmiernie miło ich poznać (Przezes i jego piękniejsza połowa, Paplo - dzielny przyjaciel pijanego Tomka;), Brzydal, Trabiq14, PitrS pseudonim "nieugięty śliwkopijak" (świnia ;)), no i jeszcze wiele osób które poznałam a nie miały identyfikatorków ;) A głupio przecież zapytać - "ej a kto Ty w ogóle jesteś?" hehe.
Pozdrawiam serdecznie również Qbę - "młodszego śliwkopijaka - pogromcę Słovaków", Jakimowiczów, Czestera i jego dziewczynę Bociana;), Asię i Andrzeja z ich nowym "dzieckiem", Panicza Radka i jego Panią (szkoda, że nie zostaliście), Małych, no i wszystkich pozostałych znajomych i nieznajomych, którzy to zapewne podobnie jak ja bawili się wyśmienicie :)))
A SPECIALY THANKS FOR MY HUSBAND CLARK. Cmoczki.
Cóz innego mi pozostało jak jeszcze raz powiedzieć, że było fantastycznie i czekać do kolejnego TRABIEXPO.
wielkie pozdrowiska i 3majta sie ciepło bo zima za winklem ;p |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 20:37
|
|
|
choś byłem krótko to nie narzekam bo zobaczyłem sie z ludziskami
pozdrawiam |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 21:27
|
|
|
Dziekuje wszystkim ktorzy przyjechali na Trabi-Expo, dzieki Wam powstala fajna atmosfera i milo nam teraz czytac takie wypowiedzi
Wszystko to moglo zaistniec dzieki ekipie ludzi, ktorzy sporo sie starali zeby doszlo do zlotu.
Szczegolne podziekowania dla Wojtka Malosta(czarny "obłapiony" 601), Krzyska Kasinskiego, oraz Tomka Prażucha (ZBuKa).
Nie mniejsze podziekowania dla tych ktorzy pomagali jak mogli, dla:
Kuby Foltmana, Goodstuffa, Romka, Łukasza Święcha, Wojtka Laskosza, Antona, Marty, Cecylii, PiotrkaS, Kuby (Władzia), RAVa, Jacka Kołodziejczyka, Błażeja, oraz oczywiście dla Józka.
Na Trabi-Expo II zarejestrowało się 130 osób, 77 Trabantów i 1 Barkas (w tym 4 z Czech i 2 ze Słowacji), przez zlot przewinelo sie jeszcze pare Kartonów i pare osob ktore spaly w osrodku na krzywy ryj.
Na szczescie na samym zlocie nie doszlo do zadnych kolizji, ale doszlo do smutnego zdarzenia - jeden z uczestnikow imprezy probowal ukrasc antene CB z auta Zbyszka Ołdaka - mysle ze ten osobnik i jego koledzy beda wiedziec o kogo chodzi i powstrzymaja go od odwiedzania jakichkolwiek trabantowych imprez. Nie wiadomo tez kto ukradl plandeki ktore zadaszaly miejsce wieczorno-nocnego programu.
Bardzo prosze o przesylanie zdjec na upload cartoontrabantowy, ja niebawem wysle nagranie z Kroniki TVP Krakow z niedzieli.
Aaaa wlasnie! Oprocz sobotniego wieczora byla calkiem sympatyczna pogoda!
Zapraszamy za rok!!! :))))) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 21:31
|
|
|
Czemu nikt nie pisze o strajku okupacyjnym na Orlenie??
hahahahahaha |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 21:39
|
|
|
Leeloo - nie sobota była ciężka ale pierwszych kilka minut po przebudzeniu:) A ta śliwowica na prawdę była dobra - tylko mocna straszliwie:)
Grzegorz i cała reszta - dobra robota:) |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-10-18, 22:01
|
|
|
| Ja jużchyba nic nowego nie wymyśle :( Wielkie dzięki za świetną zabawę.Fajnie było poznać nowych ludzi.Nareszcie zlot.na którym nie ucierpiało nasze autko:) |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-10-19, 08:26
|
|
|
| strajk, strajk właśnie. strajkowaliśmy podczas "Kraków by night" na Orlenie ok. 24.00 , bo nie chcieli nam dać paliwa:)) za to przed odjazdem usłyszeli co o nich myślimy.... wycie tłumików i piski opon na pożegnanie.. i wybrudziliśmy ich zbiorniki z płynem i szczotki do mycia szyb myjąc całe traby z błota, a co, czymś trzeba było sie zająć jak im sie nie spieszyło.. |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-10-19, 09:14
|
|
|
| a moze ktoś inny wspomni o bardzo ciekawym spotkaniu z panem Leszkiem K. i zaparkowaniu trabów koło imprezy WRC? |
|
|
|
 |
Oizo
Gość
|
Wysłany: 2004-10-19, 09:18
|
|
|
| Szkoda, że mnie niebyło to bym porządził z wami. Powodem było to, że musiałem grzebać w Masakrowniku i zakładać cylindry na tłoki, a robota wcale niełatwa bo pękły mi przy zakładaniu dwa pierścienie ! |
|
|
|
 |
Goodstuff
Gość
|
Wysłany: 2004-10-19, 17:27
|
|
|
Ciesze się ,że tyle Trabantów zawitało do Krakowa ! Paradę na Kazimierz i nocny wypad na miasto bede długo pamiętał :) ( obsługa Orlenu pewnie też ).
Trabik spisał się dzielnie, spokojnie znosił trudy zlotu ( nawet wymiane żarówki na czas ), miałem za to problemy z kamerą, nie wiem czy z tego co mam nagrane uda mi się zrobić jakąś fajną krótką filmową relacje, w związku z tym mam prośbę jeśli macie jakiś materiał filmowy z Trabi Expo ( najchętniej zapisany w formacie *.wmv ) i chcielibyście się nim podzielić prosze o kontakt |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-10-19, 20:49
|
|
|
Lee... Cała przyjemnosc po mojej stronie... milo bylo poznac
ORLEN:
jakosci broni ochrona wezwana do nas (na nas)
Grzechu: jeszcze raz dzieki a jak konczylismy okolo 2:00 to plandeczki radosnie trzepotały na wietrze... |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2004-10-19, 21:33
|
|
|
Taa - Orlen rulez.
Trabanciarz potrafi - stacja byla niby zamknieta, a jednak jeden z nas doprowadzil do jej otwarcia...
ps. ciekawe czy czlowiek ze stacji bardzo sie zdenerwowal jak zobaczyl, ze im gasnica odjezdza :)... ale najwidoczniej nie za bardzo, bo przyjechaly tylko 2 grupy interwencyjne ochrony :D
Pzdr |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|