|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[ZLOT] Trabi-Expo II [2] |
| Autor |
Wiadomość |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 19:20
|
|
|
MIEJSCE: OSiR Krakowianka, ul. Żywiecka-Boczna
(wjazd od ul. Zakopiańskiej przez ulicę Zbrojarzy, albo od Zawiłej przez ul. Żywiecką)
Borek Falecki, Krakow
obok pętli tramwajowej, vis-a-vis Centrum Handlowego Zakopianka.
(za "chwilke" pojawia sie opisy wjazdu do Krakowa i dojazdu do Borku Faleckiego i "Krakowianki")
PROGRAM IMPREZY
Piątek 15.10.
Od 15:00 Przyjazdy uczestników, zapisy-rejestracja, wolny programwieczorno-nocny,grill-ognisko.
Sobota 16.10.
9.00 Start pierwszej zalogi w rajdzie na orientacje (OSiR Krakowianka)
11.00 Przejazd do Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie - Kazimierz (ul. Wawrzynca)
11.15-14.00 Zwiedzanie MIMK, zwiedzanie Kazimierza, czas na obiad (we wlasnym zakresie)
14.00 Przejazd do OSiR Krakowianka (ul. Zywiecka-Boczna)
od 14.15 do zmroku: Konkurencje trabantowe
Wieczorem: prezentacje multimedialne, trabantowe filmy,Krakow by night (nocne zwiedzanie), grill-ognisko-muzyka.
Niedziela 17.10.
10.00 Konkurencje trabantowe - slalomy i zrecznosciówka - Parking przed CM "Abra" Centrum Handlowe Zakopianka
od 13.00 - OSiR Krakowianka (ul. Zywiecka-Boczna) Pokazy specjalne
15.00 ogloszenie wyników, nagrody, wyjazdy uczestników. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 21:37
|
|
|
Na wieczory i do nocy zapewniamy ognisko, grill i muzyke, oraz mozliwosc kupienia piwa.
Prawdopodobnie w piatek, a napewno w sobote od popoludnia bedzie takze mala grill-gastronomia. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 23:25
|
|
|
Od północy [7] z kierunku Warszawy i Kielc:
po dojechaniu do skrzyżowania z estakadą na [CENTRUM] i dalej prosto, przejechać most na Wiśle, przez przejazd podziemny pod rondem i na następnym rondzie {Rondo Matecznego} w prawo na [CHYŻNE-ZAKOPANE], na skrzyżowaniu do Centrum Handlowego Zakopianka (Carrefour, Cinema-City itd.) należy skręcić w prawo {ul.Zbrojarzy} - będą tam znaki kierujące na camping "Krakowianka".
W przypadku ominięcia skrętu jechać dalej ul. Zakopiańską do skrzyżowania na szczycie góry (po lewej będzie duży kościół) i skręcić w ul. Zawiłą, po minięciu lasu skręcić w pierwszą ulice {ul.Żywiecka}, jechać za znakami.
Od Sandomierza:
przejechać przez Nową Hutę, na pierwszym rondzie skręcić w lewo, a póżniej kierować się na [CHYŻNE-ZAKOPANE], na skrzyżowaniu do Centrum Handlowego Zakopianka (Carrefour, Cinema-City itd.)należy skręcić w prawo {ul.Zbrojarzy}, dalej jak w poprzednim opisie!
Od Rzeszowa, od strony Wieliczki [4]:
skręcić na obwodnicę autostradową, zjechać na pierwszym zjeździe [ŁAGIEWNIKI], następnie na pierwszym skrzyżowaniu w lewo i cały czas prosto, przeciąć skrzyżowanie z sygnalizacją i jechać ul. Zawiłą, po minięciu lasu skręcić w pierwszą ulice {ul.Żywiecka}, jechać za znakami.
Od południa ze strony Myślenic [7]:
Jechać cały czas w kierunku [CENTRUM], mając po prawej stronie Centrum Handlowe Zakopianka (Carrefour, Cinema-City itd.) skręcić na światłach w lewo {ul.Zbrojarzy} - będą tam znaki kierujące na camping "Krakowianka".
Jadąc z zachodu:
- obwodnicą autostradową do zjazdu [ŁAGIEWNIKI], a później jak we wskazówkach jak od Rzeszowa,
- przez miasto kierować się na [CENTRUM] a później na [CHYŻNE-ZAKOPANE] i skręcić w prawo przy skrzyżowaniu do Centrum Handlowego Zakopianka (wskazówki jak dla tras przez miasto). |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-13, 14:05
|
|
|
Jutro o Trabantach w Radio Kraków-Małopolska
w audycji "Przed hejnałem" po godzinie 10.00
Temat na dłuższą rozmowe
W Krakowie na 101,6 MHz, Nowym Saczu 90,0, Tarnowie 101,0, a wszedzie w Real-Audio! |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2004-10-13, 17:50
|
|
|
| licze, ze mp3 bedzie :) |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-10-15, 12:35
|
|
|
| czas smigac do krk :):) do zobaczenia na miejscu ! |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 07:57
|
|
|
no ja już jestem po zlocie - z resztą na całym nie byłem ale za to poznaliśmy słowaków od strony śliwowicy :)
nocne zwiedzanie krakowa też było spoko :)
DDR!!
pozdrowionka dla rybnika - a i bocian niech sobie półkę poprawi :)))))))))))))))))))) |
|
|
|
 |
Rafał Malinowski
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 14:14
|
|
|
| no ja tez już jestem dawniutko w domku. było supcio . troche jestem przeziębiony , ale spoko . Komentarz : Pozytyw |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 16:27
|
|
|
Ogólnie miło było, ale krótko:( Sporo znajomych nie dojechało - szkoda:( Ale sporo było:) Żeby ze wszystkimi pogadać brakło czasu.
Słowacka śliwowica - dobra była, prawda Kubuś?:) Tak przy okazji - bardzo mili ludzie przyjechali - mimo, że na holu, ale dojechali:) |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 17:02
|
|
|
tak Piotruś ale czułem ją do soboty do południa conajmniej... a tylko 3 kieliszeczki :)
a tak swoją drogą to ŚWINIA!! ;))))
no i na Józka się nie mogliśmy doczekać a hot dogi były spoko :) |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 17:08
|
|
|
to znaczy chciałem powiedzieć, że i tak nic nie przebije hamulców Bociana :)
ale spoko bo nawet nie ściąga :))))))
a jak Wam Siwucha smakowała, co? |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 17:20
|
|
|
Właśnie przed momentem w Kronice Krakowskiej była relacja z dzisiejszego dnia. Załapał się GrzegorzB, Zbyszek i kolega ze Słowacji:)
Nie obyło się bez małej "pomyłki" - mówiąc o niezapomnianym odgłosie dwusówa widać i słychać było Traba 1.1:) |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 17:26
|
|
|
| Łódź dotarła cało.... wkoncu nie mielismy jush zadnego zapasu...ZLOT Zajebisty... Grzesiu KAwał dobrej roboty... a i w domku tesh mielismy niezłe połączenie... NowySącz+Łódź znaczy niezła zajawka... Pozdrowienia z Łodzi..:) |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 17:37
|
|
|
Po 3,5h jazdy ekipa Lublin wrocila w jednym kawalku.
Ogolem spoko, tylko powrot z Muzeum byl nieco 'ociezaly'...
Pzdr |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-10-17, 23:56
|
|
|
Poznan z "mala" awaria dotarl do domu :):)
do zobaczenia na nastepnym zlocie ! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|