|
[ZLOT] Trabi-Expo II |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2004-10-03, 19:02
|
|
|
| Witam!!! Na zlocie zjawie sięna 99% chyba że go nie dożyję :) Wreszcie poznam ekipę...ale mała prośba: Nie zlinczujcie mnie... to mój pierwszy zlot. pozdrawiam i już nie mogę się doczekać !! |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-04, 23:37
|
|
|
a dzisiaj szanse mojego zjawienia się na zlocie spadły do całych 50%... a jak będę się czuł tak jak dzisiaj to się nie pojawie.
z resztą kogo to obchodzi...
:( |
|
|
|
 |
.::.MadaM.::.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-08, 21:26
|
|
|
A mialo byc tak pieknie :(
jestem zalamany tym ze nie bedzie mnie na TRABIsexpo w tym roku...niestety Studia mi nie pozwalaja akorat wten weekend mam zajecia i nie bardzo moge sobie je zarwac bo to sa wyklady z Cwiczenialmi a pozatym poerwszy rok wiec dsami wiecie:(
Ale mam nadzieje ze bedziecie sie milo bawic i wypijecie moe zdrowie:) |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2004-10-08, 22:33
|
|
|
No i stało się to co paskudne - nie pojawię się w Krakowie. Powód prozaiczny: PIES. Nie mam go z kim zostawić, a do Krakowa go nie zabiorę.
Cóż... pojawię się tam w przyszłym roku. Miłej zabawy.
PS: Róbcie duuuuuużo zdjęć - pooglądam sobie przynajmniej. |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2004-10-09, 05:41
|
|
|
| No kto z Łodzi w koncu jedzie...Ja wolne wziolem w robocie...a tu tyle ludzi sie wykrusza...ehh szkoda gadac.... Brzydal to kto kurde w koncu jedzie..Pozdro |
|
|
|
 |
Mr Muzik
Gość
|
Wysłany: 2004-10-10, 10:30
|
|
|
Czytam ten wątem i nie wiem co o tym myśleć
No kto z Łodzi w koncu jedzie...Ja wolne wziolem w robocie...a tu tyle ludzi sie wykrusza...ehh szkoda gadac.... Brzydal to kto kurde w koncu jedzie..Pozdro
No kurde ja chcem jechać (ale nie z Łodzi)
Tylko jak jeden za drugim pisze, że nie przyjedzie...
To co: sam będę?
Ja na 99% jestem (problemem może się okazać jedynie praca, ale myślę, że uda mi się wywinąć - i Wam też powinno się udać, bo inaczej zlot się nie uda. |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2004-10-10, 13:10
|
|
|
| heh a ja sobie przyjede |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-10-10, 15:08
|
|
|
| z pozka beda 2-3 traby |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-10, 16:03
|
|
|
MrMuzik! - przeciez wiecej jest osob piszacych ze przyjedzie, jak tych ktorzy nie moga sie pojawic! (szkoda ze musza byc Ci drudzy...)
Zapraszamy wszystkich na Trabi-Expo!
Dzis na spotaniu w Krakowie do zlotu grzalo sie juz 25 Trabantow wraz ze swoimi zalogami (+Wartburg353, SubaruLPG i jakas japonszczyzna) ;)
... i byla dzis piekna pogoda!
i taka tez mamy zamowiona na najblizszy weekend :))))) |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-10-11, 00:07
|
|
|
| Juz dzis pojawi sie dokladna mapka dojazdu do osrodka (dzieki Paplo!), wieczorem szczegolowy program zlotu, we wtorek trasy dojazdu na miejsce zlotu w Krakowie. |
|
|
|
 |
AdamM (Trimm Trabb)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-11, 08:46
|
|
|
Mam pytanie, czy ktoś będzie jechał trasą przez Częstochowę w godzinach popołudniowych w piątek? Z chęcią się podepniemy. Piszcie na priva
Pozdrawiam
Trimm |
|
|
|
 |
Psikus
Gość
|
Wysłany: 2004-10-11, 19:43
|
|
|
| No i zanosi sie niezle, tylko tak wygladam za okno i...niemam najmniejszej ochoty nosa z domu wystawiac...wiec zrobmy cos, zeby sie ocieplilo , bo my w tych domklach to pozamarzamy,...no chyba ze sie zalejemy borygo he he:) |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2004-10-11, 20:49
|
|
|
No i niestety ekipa Lublin jedzie odchudzona o jednego Traba :(.
Ps. Ze wzgledu na wynikle komplikacje zwiazane z droga powrotna do Lublina, czy bedziemy mogli liczyc (Ja i Kedzior) na podwozke na dworzec PKP? :)
Pzdr |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 20:31
|
|
|