|
[Bielsko-Biala] ZOBACZ TU - SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Patryk601
Gość
|
Wysłany: 2004-10-08, 16:16
|
|
|
Na wstępie chciałem wszystkich miłośników tych wspaniałych autek pozdrowić a miłośniczki ucałować (w policzek)
Więc serdecznie zapraszam na spotkanko do Bielska - Białej pod MACRO na godzinkę 15:00
Obejrzymy wszystkie furki, porobimy zdjęcia, pojedziemy poszaleć na miasto (pokazać im kto jest królem szos) no i coś wypić, zjeść do miłej knajpeczki gdzie możemy odświeżyć znajomości, bliżej się poznać itp.
Mile widziani są także inne stare auta np.
syrena, wartburg, garb itp.
WIĘC DO ZOBACZYSKA I NIECH MIXOL BĘDZIE Z WAMI!!!!!!! |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2004-10-08, 16:23
|
|
|
| PIĆ A POTEM WRACAĆ DO DOMU ??? TRABEM???? |
|
|
|
 |
Patryk601
Gość
|
Wysłany: 2004-10-08, 16:30
|
|
|
PIĆ - z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę a przyjechać na spotkanko i na kaca napić się mineralnej
pozdrawiam |
|
|
|
 |
.::.MadaM.::.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-08, 21:23
|
|
|
:( ja jestem rozczarowany ze mnie nie bedzie niestety studia mi nie pozwalaja mam zajecia w kazdy weekend wiec odpadam chyba ze cos mi przepadnie .
Ale mam nadzieje ze sie spotkamy jeszcze gdzies jakoss kiedys :) w koncu zawsze milusio sie bawimy:)
bawcie si eFajnio:) a wogule to wywolalem fotki z Sylwestra i demolki traba mariusza c demolowalismy go przed sylwkiem:)
:dostempne u nie w domu od Pn do Piatki w godzinach od 16;45 do 18;) |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-11, 09:24
|
|
|
| Patryk - może się czepiam - ale jakoś tak daty nie widzę a godzine jedynie:D |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2004-11-19, 09:14
|
|
|
| A ja bym z chęcią przyjechał ale jestem po naprawie (niepwenej i nieprzetestowanej) więc boję się ze mi autko siędzie gdzieś na środku drogi a potrzebuję je żeby do roboty śmigać. Chyba że przetestuję to przyjadę. Pisssssssss |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-11-21, 11:59
|
|
|
| Data panowie,data:) Moze będe miał wolny weekend,tylko kiedy?? |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-11-21, 16:44
|
|
|
Wlasnie - zero daty, jak ktos poda jakis konkret to odblokuje temat.
(ten byl zalozony 8.10 !!) |
|
|
|
 |
|
|