Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycja ogólnopolskiego zlotu
Autor Wiadomość
Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2004-09-25, 21:37   

Podoba mi sie.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-09-27, 10:06   

Pomysl swietny - moze uda sie dojechac :)
- nie takie trasy robilo sie bez zimowek, a nad morzem nie bylem w tym roku ;))

Jak na razie zapraszamy na Trabi-Expo w Krakowie - 15-17 pazdziernika
info i zapisy: http://www.cartoontrabant.pl

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-09-27, 11:58   

pomysł warty uwagi :)
DDR!!

elixir
Gość
Wysłany: 2004-10-03, 11:35   

hej
a ja chcialbym sie zaangazowac. w zrobienie czegos wiekszego na pomorzu.
wiec jak sie do czegos moge przydac to psze o info.
pozdro

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 05:17   

Witam.
Do 5 października tylko 5 osób (w tym dwie z 3miasta) zgłosiło chęc udziału w zlocie.
Serdecznie dziekuję osobom które mają zamiar przyjechać i zapraszam. Myślę że w takim przypadku wynajmowanie domków w ośrodku nie będzie potrzebne. Zakwaterowanie zapewniam u siebie, szczegóły uzgodnimy w korespondencji prywatnej.
Pozdrawiam - JaJer

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 09:05   

JaJer - do zlotu jeszcze dużo czasu. Najpierw jest zlot w Krakowie. Zobacz ile wcześniej pokazały się zapisy na krakowski zlot. A Ty wymagasz od ludzi, żeby nie mając żadnych konkretów (bo jak na razie to widzę, że miejsce nawet nie jest ustalone) zapisywali się na zlot. Pomysł dobry jeśli chodzi o organizację takowego (choć ja cały czas twierdzę, że zlotów jest za dużo). I życzę Ci powodzenia w organizacji. Ale najpierw podaj konkrety (miejsce, termin, przybliżony program, ceny) a potem proś o wpisywanie się uczestników.

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 15:20   

Prywatnie do Piotra i do wszystkich:
Do 8 października powinienem zarezerwowac domki z 1-szej propozycji. Rezerwacja wiąże sie z przedpłatą. W zwiazku z małym zainteresowaniem nie podejmę ryzyka zarezerwowania domków, lub tez pawilonu z 2-giej propozycji (termin rezerwacji 10 pażdziernika). Jak też szukania sponsorów.
Występując z chęcią zorganizowania w 3mieście czegokolwiek na skalę ogólnopolską zacząłem od sondy - ile osób wyrazi chęć przyjazdu. Wyniki wyżej. W następnej kolejności mając pewną bazę noclegową miał być szczegółowy plan imprezy w kilku opcjach zależnych od aury i miejsca zakwaterowania.
Zacytuję własne słowa z początku tematu:
- Zachęcam do oglądania i czekam na opinie i zgłoszenia. Jeśli będzie zainteresowanie to uruchamiamy maszynę organizacyjną pełną parą :)

Pozdrawiam.

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 19:43   

JaJer, to nie jest odpowiednie miejsce na przprowadzanie takiej sondy (z doswiadczenia wiem jak jest). Jezeli wyrazisz zainteresowanie, moge przygotowac sonde na glowna strone CT (najlepiej pisz na mejla-szybciej zareaguje).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi