|
Trójmiejskie spotkania Tabanciarzy? |
| Autor |
Wiadomość |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2004-09-27, 13:47
|
|
|
Witam!
Od pazdziernika bede stacjonowal w Gdansku dlatego chcialbym sie dowiedziec od "tubylcow" czy odbywaja sie jakies spotkania Trabanciarzy i Trabanciarek i w ktorym miejscu.
Z gory dzieki za odpowiedz:) |
|
|
|
 |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2004-09-27, 14:31
|
|
|
tutaj sa informacje co, gdzie, kto i kiedy w trojmiescie
www.trabant.trojmiasto.pl
PoZdRaWiAm
PS
Moze w ten weekend(jak pogoda bedzie w miare normalna) spotkamy sie np pod Klifem, pojedziemy na motocross, obejrzymy osrodek, pogadamy o propozycji ogolnopolskiego zlotu i innych rzeczach.
Gdzie moge dostac zapinki do maski za rozsadna cene ? lub kto ma ? (w nordauto bylem i nie ma) |
|
|
|
 |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2004-09-27, 15:42
|
|
|
| Moze w ten weekend(jak pogoda bedzie w miare normalna) spotkamy sie np pod Klifem, pojedziemy na motocross, obejrzymy osrodek, pogadamy o propozycji ogolnopolskiego zlotu i innych rzeczach ???????????????? (to bylo oczywiscie propozycjo-pytanie) |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2004-09-27, 20:28
|
|
|
| Dzięki. To ja idę poczytać sobie na stronke. pozDDRawiam! |
|
|
|
 |
Kaszub.Gdynia
Gość
|
Wysłany: 2004-09-28, 07:09
|
|
|
| Do tej pory spotykalismy sie w drugie soboty miesiaca i tego bym sie trzymał, ale... vox populi, vox Dei, zobaczymy |
|
|
|
 |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2004-09-28, 08:30
|
|
|
oko! nie pali sie, osrodek nie ucieknie, cross nie odjedzie, najwyzej pogoda bedzie bardziej do d***.
POzdRAwiAM |
|
|
|
 |
GrzegorzG (Greg)
Gość
|
Wysłany: 2004-09-28, 14:32
|
|
|
| Ja mimo to przyjade. Stęskiniłem sie za wami :):):) Ale w razie odwołania dajcie mi znać, albo na forum! |
|
|
|
 |
Filuu
Gość
|
Wysłany: 2004-09-28, 14:36
|
|
|
| kurcze ale bym sobie pojechal ale nie moge... prawka jeszcze nie ma ( w trakcie robienia) a moj trabi stoi w sztumie 70 km od gdanska.. eh coz.. niech to musze poczekac az zdam heh narazie jazdy. wish me luck |
|
|
|
 |
Kaszub.Gdynia
Gość
|
Wysłany: 2004-09-28, 18:31
|
|
|
UWAGA,
po szerokich konsultacjach społecznych zostajemy przy drugiej sobocie miesiąca,
więc spotykamy się 9-tego października o 15.00 na parkingu DH Klif w Orłowie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pawel "lyssy&
Gość
|
Wysłany: 2004-09-28, 20:02
|
|
|
| Kaszub dobrze mowi (wodki mu dac) - 2 sobota miesiaca i tak ma zostac. nie czarujmy z jakimis terminami dziwnymi bo sie sami pogubimy. wyjatkiem moga byc inne spotkania (np zloty ogolnopolskie) albo jakies imprezy (wosp itp). dobrze by bylo tez na spotkani ustalic dokladna godzine nastepnego - chyba, ze uznamy, ze zawsze ma byc 2 sobota miesiaca o 15:00 pod klifem. |
|
|
|
 |
GrzegorzG (Greg)
Gość
|
Wysłany: 2004-09-28, 22:10
|
|
|
| No dobra. Ale ja i tak przyjade :):):) |
|
|
|
 |
nobel
Gość
|
Wysłany: 2004-09-29, 08:20
|
|
|
| mam pytanie bo chyba jako jedyny trabanciarz nie wiem czemu zloty zostaly przeniesione z pasa startowego pod klif? |
|
|
|
 |
GrzegorzG (Greg)
Gość
|
Wysłany: 2004-09-29, 09:12
|
|
|
| Chyba dlatego że klif jest bardzij na środku 3miasta |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2004-09-29, 10:14
|
|
|
Nobel - nie wiesz bo nie pojawiasz sie na spotkaniach. Nie jestem pewny, ale widziałem Ciebie na spotach raz.(od czerwca 2003)
Zapraszam na stronkę:
www.trabant.trojmiasto.pl |
|
|
|
 |
nobel
Gość
|
Wysłany: 2004-09-29, 16:43
|
|
|
jajer systemtycznie to ja jezdzilem ale 2 lata temu . a od czasow studiow to ...kazdy wie.
teraz to sie juz pojawie . Moze wtedy mi wyjasnisz czemu juz nie pas startowy. |
|
|
|
 |
|
|