|
Propozycja ogólnopolskiego zlotu |
| Autor |
Wiadomość |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2004-09-25, 21:37
|
|
|
| Podoba mi sie. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-09-27, 10:06
|
|
|
Pomysl swietny - moze uda sie dojechac :)
- nie takie trasy robilo sie bez zimowek, a nad morzem nie bylem w tym roku ;))
Jak na razie zapraszamy na Trabi-Expo w Krakowie - 15-17 pazdziernika
info i zapisy: http://www.cartoontrabant.pl |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-09-27, 11:58
|
|
|
pomysł warty uwagi :)
DDR!! |
|
|
|
 |
elixir
Gość
|
Wysłany: 2004-10-03, 11:35
|
|
|
hej
a ja chcialbym sie zaangazowac. w zrobienie czegos wiekszego na pomorzu.
wiec jak sie do czegos moge przydac to psze o info.
pozdro |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 05:17
|
|
|
Witam.
Do 5 października tylko 5 osób (w tym dwie z 3miasta) zgłosiło chęc udziału w zlocie.
Serdecznie dziekuję osobom które mają zamiar przyjechać i zapraszam. Myślę że w takim przypadku wynajmowanie domków w ośrodku nie będzie potrzebne. Zakwaterowanie zapewniam u siebie, szczegóły uzgodnimy w korespondencji prywatnej.
Pozdrawiam - JaJer |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 09:05
|
|
|
| JaJer - do zlotu jeszcze dużo czasu. Najpierw jest zlot w Krakowie. Zobacz ile wcześniej pokazały się zapisy na krakowski zlot. A Ty wymagasz od ludzi, żeby nie mając żadnych konkretów (bo jak na razie to widzę, że miejsce nawet nie jest ustalone) zapisywali się na zlot. Pomysł dobry jeśli chodzi o organizację takowego (choć ja cały czas twierdzę, że zlotów jest za dużo). I życzę Ci powodzenia w organizacji. Ale najpierw podaj konkrety (miejsce, termin, przybliżony program, ceny) a potem proś o wpisywanie się uczestników. |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 15:20
|
|
|
Prywatnie do Piotra i do wszystkich:
Do 8 października powinienem zarezerwowac domki z 1-szej propozycji. Rezerwacja wiąże sie z przedpłatą. W zwiazku z małym zainteresowaniem nie podejmę ryzyka zarezerwowania domków, lub tez pawilonu z 2-giej propozycji (termin rezerwacji 10 pażdziernika). Jak też szukania sponsorów.
Występując z chęcią zorganizowania w 3mieście czegokolwiek na skalę ogólnopolską zacząłem od sondy - ile osób wyrazi chęć przyjazdu. Wyniki wyżej. W następnej kolejności mając pewną bazę noclegową miał być szczegółowy plan imprezy w kilku opcjach zależnych od aury i miejsca zakwaterowania.
Zacytuję własne słowa z początku tematu:
- Zachęcam do oglądania i czekam na opinie i zgłoszenia. Jeśli będzie zainteresowanie to uruchamiamy maszynę organizacyjną pełną parą :)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 19:43
|
|
|
| JaJer, to nie jest odpowiednie miejsce na przprowadzanie takiej sondy (z doswiadczenia wiem jak jest). Jezeli wyrazisz zainteresowanie, moge przygotowac sonde na glowna strone CT (najlepiej pisz na mejla-szybciej zareaguje). |
|
|
|
 |
|
|