Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[SPOT] Spotkanie w Częstochowie
Autor Wiadomość
AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 06:26   

Hej!
Co Wy na to żeby zrobić spota 3 października (niedziela) koło godz 17.00 pod M1? Pasuje Wam?

pozdrawiam
Adam

morti
Gość
Wysłany: 2004-09-21, 15:46   

Trimm a moze wpadniecie do nas na slask na rajdowego spota tydzine pozniej chocby jakas reprezentacja ja u WAS bylem na spocie wiec moze czas odwiedzic moje strony co Ty na to

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-09-21, 19:48   

witam.no mnie bedzie pasowalo pod tym Media,jezeli nic mi nie wyskoczy powaznego to na bank sie pojawie.....jastem na tak pzdr

Franki
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 08:33   

Qrcze, propozycja dalszego wyjazdu brzmi nie tak źle, ale ja to odpadne ze względu na wahe :( także jak dla mnie tylko M1...

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 10:20   

Ja mam zajęte teraz prawie wszystkie weekendy:
- najbliższy - test traba na trasie czestochowa-wrocław
- za tydzień - nasz spot w cze-wie
- za dwa tygodnie kurs do Nysy...
- potem Trabi-Expo

...hehe, trochę jezdzenia mam, ale nowy trab spisuje się świetnie :-)

Picek, a Tobie pasuje? Daj zać

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 10:23   

Morti, na następny Wasz spot mam ochotę się wybrać, ale tym razem - jak widzisz - nic z tego
Pozdrawiam

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-09-29, 12:34   

OK, to oficjalnie potwierdzam spotkanie w Częstochowie 3 października o godzinie 17.00 pod M1.
Zapraszam wszystkich chętnych

picek
Gość
Wysłany: 2004-10-04, 14:12   

Jestem oburzony. Ze spotkania nic nie wyszło, tylko się niepotrzebnie naczekałem na parkingu. Cały parking był zapchany samochodami z powodu konkursu, w którym była do wygrania honda. Widzę, że nikt z trabanciarzy nie dojechał z powodu braku możliwości. Policja nie wpuszczała na parking. Ja jakoś bokiem wjechałem, gdy policjant zatrzymywał inne auto. Ktoś, kto organizuje takie spotkanie powinien się przynajmniej pojawić a nie tylko na forum oficjalnie potwierdzać spotkanie. Uważam, że organizator powinien uzgodnić z właścicielem parkingu, czyli M1 chęć zorganizowania takiego spotkania i dowiedzieć się czy ten termin będzie wolny. Dodam, że czekałem w miejscu gdzie ostatnio było spotkanie i tylko się naczekałem, bo nikt się nie pojawił i zmarnowałem połowę niedzieli, bo potem ciężko było wyjechać.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-10-04, 19:44   

cze Picek!wszyscy byli na spotkaniu stalismy do 20 po 17 przy ulcy przy wjezdzie od strony stacji!pozniej pojechalismy na osiedlowy parking nie daleko Reala,pozatym wczesniej nie pisales ,ze sie pojawisz na spotkaniu to nikt nie liczyl na to ,ze bedziesz pzdr aha i ja nie jestem organizatorem

picek
Gość
Wysłany: 2004-10-04, 20:15   

A czy była jakaś lista gdzie się zapisywało? Jeszcze na GG rozmawiałem z Adamem, że jak tylko będę miał wolne w pracy to się przybędę. Ja chodziłem po parkingu i nikogo nie widziałem. Moje autko stało na parkingu M1 w okolicy stacji Neste. Ciekawe, czemu nikt go nie zauważył? Spotkanie miało być o 17 ma parkingu M1 a nie gdzieś pod blokami. Na parkingu w M1 byłem do godz. 19 jak ktoś mnie widział to mogliście przysłać mi SMSa. Dużo napisałem, bo się trochę się wkurzyłem niepotrzebnie się najeździłem a potem ugrzęzłem na M1 i nie mogłem wyjechać. To już drugie spotkanie pod M1 jak akurat są jakieś imprezy to jest trochę niewygodne. Jest duże zamieszanie. Jak już wjechałem pod M1 to i tak bym pod bloki nie wyjechał. Proponuję następne spotkania organizować tak jak do tej pory pod ELEA tam po 16 parking jest pusty, bo zamykają sklep i na pewno wszyscy się spotkamy i spokojnie porozmawiamy. Pozdrawiam wszystkich, którzy byli na spotkaniu.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-10-05, 21:33   

ja tez bym wolal pod billa,ale nie ja to organizuje,nikt nie wjechal na parking m1 bo wszyscy widzieli co sie dzieje jaki jest euch to wszyscy stalismy przy jezdni na przeciwko stacji,dziwne ,ze mielismy dopatrzec sie jednego trabanta jak tam bylo tyle aut ze policja kierowala ruchem,nikt Cie nie widzial a i Adam nie mowil ze ,ze rozmawial z toba na gg.rozumiem to ,ze mogles sie zdenerwowac ale nikomu sie to nie podobalo i chyba nikt nie wiedzial ,ze bedzie losowanie jakiegos auta, ja tez stalem w korku z 40 minut i bylem 20 po 17.oni stali przy jezdni i ich zaowarzylem,chyba ze byles wczesniej to rozumiem.sam Adam ktory mieszka tak blisko m1 zgubil sie i musielismy na niego czekac.nastepnym razem bedzie lepiej,i pogadam z Adamem to odbedzie sie mam nadzieje po eleą,pzdr

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 09:33   

No tak... z okazji spotu M1 powinien nam czerwony dywanik rozwinąć i specjalne miejsca parkingowe wydzielić. O tym, że jest losowanie hondy nie wiedziałem dlatego zaszła taka nieciekawa sytuacja. Ale ten kto choć trochę interesuje się sprawami spotkań ma numer do każdego z nas (lub przynajmniej do mnie) i dzwoni w razie jakichś niescisłości. Picek, mój numer masz w profilu, spisz go sobie i jak coś się dzieje - dzwoń lub puść smsa.

Co do spotów pod M1. Kiedyś wybraliśmy to miejsce z tego właśnie powodu żeby było nas widać - i o to chyba chodzi na spotkaniach. Nie ma sprawy, możemy przenieść się pod Eleę, mnie to tam nie robi dużej różnicy.

Szczerze powiem, że męczy mnie już to "organizowanie spotkań". Jest nas sporo a zawsze przyjezdza garstka i do tego niektórzy lubią ponarzekać: a to spoty są za często, a to coś nie jet tak jak powinno. Albo zbieramy się w grupę i rzeczywiście coś z tego jest, albo dajemy sobie spokój. Ja przed każdym spotem wysyłam koło 15 smsów (z czego nikt nie potwierdza przyjazdu), wpada tylko parę aut, z czego połowa to samochody innych marek. Gdyby nie Piotrek i Tomek to dawno by się to urwało. I co? W takiej sytuacji jak w niedzielę miałem pisać lub dzwonic do każdego i pytać czy przyjechał na spotkanie?

picek
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 22:31   

Uważam, skoro przestawiliście miejsce spotkania to powinieneś wysłać mi, chociaż SMSa. Akurat w niedzielę nie miałem pod M1 dostępu, do internetu aby znaleźć do Ciebie numer. Teraz już sobie go wpisałem w komórkę. Ja od czasu Przymiłowic byłem na każdym spotkaniu. Nie wiem skąd takie przypuszczenia, że miałem się nie pojawić. Wcześniej jeszcze rozmawialiśmy na GG to mówiłem, że postaram się przybyć. Przeważnie w niedzielę pracuję, ale tylko, do godz. 16 więc godzina 17 dla spotkania jest dla mnie idealna. Zawsze jednak muszę mieć rezerwę, bo w pracy wypadają różne awarie i niestety, ale czasami zostaję po godzinach. Jak jest wszystko ok. to o 16 idę do domu. Na parking przy M1 wjechałem o 16:40 obszedłem go dokoła kilka razy i nikogo nie widziałem. A skoro organizujesz spotkanie to można było wcześniej zadzwonić czy nie będzie tam jakiejś imprezy i zdecydować czy warto wtedy organizować spot. A co do terminu to każdy zainteresowany się już chyba przyzwyczaił, że spotkanie będzie w pierwszą niedzielę miesiąca, więc uważam, że nie trzeba wysyłać SMSów. Co do spotkań to ich forma i częstotliwość bardzo mi się podobają i odpowiadają mi. Uważam tylko, że jak jest za dużo obcych ludzi na spotkaniu to o Trabantach nie można pogadać. Na ostatnim spotkaniu pod M1, na którym byłem, też była jakaś impreza i zamiast pogadać o trabantach było zainteresowanie jakimś starym skuterkiem. Bardzo podobało mi się natomiast spotkanie w Przymiłowicach gdzie byliśmy we własnym gronie i dużo spraw obgadaliśmy. Uważam, że spotkania powinny odbywać się jak dawniej pod Elea. Parking jest pusty, bo sklep pracuje tylko do 16. A jak chcemy się gdzieś pokazać to uzgodnijmy z organizatorem imprezy wspólny przejazd czy pokaz naszych samochodów a nie róbmy spotkań na dziko gdzie nie ma dla nas miejsca i Trabanty są spychane na dalszy plan. Proponuję się kiedyś spotkać i ustalić jakiś oficjalny przejazd. Ja ze swojej strony mogę wykonać kilka telefonów do organizatorów imprez i wtedy zorganizujmy jakąś oficjalną pokazówkę. Pozdrawiam wszystkich Trabanciarzy z Cz-wy i okolic. Do następnego spotkania.

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-10-07, 12:19   

Ok, jak pisałem, mnie jest obojętne gdzie będą spotkania. Czyli umawiamy się na spotkania pod Elleę o 17.00.

A co do terminu to każdy zainteresowany się już chyba przyzwyczaił, że spotkanie będzie w pierwszą niedzielę miesiąca, więc uważam, że nie trzeba wysyłać SMSów

Tu się z Tobą nie zgodzę. Ostatnie spotkanie było w czerwcu - bo przez 3 miesiące z rzędu nie wysyłałem smsów. I gdybym Was nie powiadomił, znów by spotkania nie było, bo nikt by nie pamiętał. Dlatego zastanawiam się czy jest sens bawić się w "oficjalne" spotkania w Częstochowie - skoro jedynym działającym w kierunku zorganizowania jestem ja, niestety. Jak pisałem, ja z Piotrkiem i Tomkiem możemy się spotkać w każdym momencie.
Pozdrawiam
Ja nikgogo na siłę w spotkanie się i pogadanie wciągać nie będę.

picek
Gość
Wysłany: 2004-10-07, 14:08   

Uważam, że nie tylko Ty jesteś jedynym organizatorem. W lipcu jakoś nie zaglądałeś na GG. Więc napisałem nowego posta z zapytaniem czy tradycyjnie zorganizujemy spotkanie w pierwszą niedzielę lipca większość tych, co zaglądała odpowiedziała, że im nie pasuję. Skoro napisałem coś takiego, więc zajrzałem pod Elea, ale nikogo nie było. Więc chyba wspólnie potem na GG ustaliliśmy, że w wakacje nie organizujemy spotkań. Jak masz zamiar spotkać się tylko z Tomkiem i Piotrkiem to niech to będą Tylko wasze prywatne spotkania i nie ma sensu tego nigdzie ogłaszać. Ja akurat miałem dużą ochotę spotkania się po wakacjach, bo na pewno było wiele wrażeń, ale niestety jakoś nie wyszło nie z mojej winy. Jak widzisz zainteresowanych nie trzeba specjalnie powiadamiać tylko ustalić stały termin i miejsce to wtedy wszyscy będą o Tym pamiętać. Jeśli ktoś nie będzie mógł przybyć na jedno spotkanie a bardzo będzie chciał się spotkać to na pewno nie zapomni o następnym i przybędzie. Wiadomo, że nas jest kilku czy kilkunastu i nigdy wszystkim w ustalonym terminie nie będzie pasować. Mnie pasuje pierwsza niedziela miesiąca o godz. 17 pod Elea. Do tego terminu próbuję się przyzwyczaić i proponuje tak ustalić. Może jeszcze ktoś z zainteresowanych się wypowie odnośnie miejsca i terminu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi