Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Śląsk-spot-propozycja
Autor Wiadomość
krawiol
Gość
Wysłany: 2004-09-21, 12:11   

dla mnie obecnoscia obowiazkowa bedzie rowniez zjazd na uczelni wiec z jednego sie niestety niewywiaze i z cala przykroscia musze powiedziec ze raczej bedzie to spotkanie organizacyjne :(

Fikus
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 08:38   

tak w ramach przypomnienia dla zapominalskich widzimy sie jutro!

Engel
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 11:21   

no to zobaczymy kto się pojawi :) ja jak odpale to jestem na bank :D

Clark
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 21:16   

zyczylibysmy wszystkim, żeby nie wygladało to tak jak spotkanie (w tamtym samym miejscu chyba) w styczniu zeszłego roku. postali na parkingu. poobgadywali niespełna godzinkę i zaczeli się rozjeżdżać. my co mądrzejsi skoczyliśmy chociaż na kawę do kawiarenki w markecie i siedząc w kilkanascie osób przy dwóch ogragłych stoliczkach srednicy metra, pośmialiśmy sie troszkę ;)))
oby ktoś pomyślał, żeby was zabrać w jakieś normalne miejsce ;)))
pozdrawiam

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-10-02, 10:53   

a co ja mam teraz zrobić jak nie mam trabika pojawić sie sejem to wstyd no ale szczerze jestem zainteresowany czy na śląsku coś ruszy czy tulko bedziemy sie tak spotykać??

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-10-02, 20:18   

A co za różnica czym się mogłeś pojawić? Spotkanie to nie auta ale ludzie przedewszystkim. Nie możesz Trabem to przyjeżdża się czym się da.

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-10-03, 16:27   

po spotku:)
było miło (mimo zimna)
nawiasem mówiąc, zastanawialismy się, cóż w taki słowotok popadł nasz szanowny kolega Bolek ;)))
pozdrawiam wszystkich co byli i tych, którym się nie udało dotrzeć.
szczegóły na temat listopadowego spota w Rybniku już na dniach.
ściskam z całej siły Jakimowiczów i ich "nowego" ślicznego, zielonego potworka ;))) (dzięki za weekend)

Goofy
Gość
Wysłany: 2004-10-03, 19:29   

No a ja się nie mogłem pojawić:( Od jakiegoś roku usiłuję się na jakieś spotkanie czy zlot wybrać, ale zawsze dowiaduje się po fakcie:( Ostatnio też. Siedze sobie spokojnie w Trabiku, basy bezwładnościowe zakładam, aż tu nagle SMS ( 15.48) "Dzisiaj spotkanie o 18.00, pod auchan ..." No i fajnie. Bardzo się cieszę, że wogóle dostałem tą informację, ale troche jakby za póżno:( W sumie gdybym się nie zabrał z rana za te pasy, to autko było na chodzie, i pewnie bym pojechał.A tak niewiedziałem, zacząłem robote, a tu zlot...Ktoś może powiedzieć, że przecież mogłem w necie sprawdzić, ale niestety niemam stałego dostępu (średnio co tydzień jestem).Dzięki wielkie że ktoś mi w ogóle przysłał wiadomość. A jak już piszę to od razu zapytam:To było spotkanie organizacyjne, więc co zostało ustalone? Będą jakieś spotkania jeszcze? Jeśli tak to kiedy i gdzie?Jeśli by się dało to prosiłbym o wcześniejszą informację, bo na serio bardzo chcę się pojawić:)
Pozdrawiam

morti
Gość
Wysłany: 2004-10-06, 14:54   

jakbys dokladniej przeczytal post wyzej to bys juz wiedzial- przejdz na temat RAJDOWY spot to sie dowiesz wiecej

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi