Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycja ogólnopolskiego zlotu
Autor Wiadomość
JaJer
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 08:02   

Witam.
mam nastepującą propozycję:
kontynuacja tradycji warszawskich zlotów mikołajkowych na zakończenie sezonu. Na granicy Gdyni i Sopotu przy głównej drodze łączącej Gdańsk z Gdynią jest ośrodek wczasowy gdzie można wynająć domki na czas zlotu. W tej chwili jest to pierwsza propozycja lokalizacji zlotu, myślę że w najbliższym czasie przedstawię kolejne. Fotki z opisem mozna obejżeć na stronie:
www.trabant.trojmiasto.pl - inne galerie - propozycja zlotu.
Zachęcam do oglądania i czekam na opinie i zgłoszenia. Jeśli będzie zainteresowanie to uruchamiamy maszynę organizacyjną pełną parą :)

Bart
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 11:29   

sam pomysł rewelacja, lokalizacja b.dobra (motocross hehehe), warunki jeszcze lepsze, cena 35zł/osobodobe jak na takie warunki ok.

Technik hotelarz Mariola ;) poszuka i zaproponuje inne miejsca.

Porozmawiam z moim bratem ktory działa w PolskimTowarzystwieTurystycznoKrajobrazowym i organizowal wiele imprez, festynow, rajdow itp (i np ma swoich stalych sponsorow), zna pare tanich&ladnych miejsc gdzie mozna sie przespac i takie imprezy zorganizowac.

Jak bede wiedzial wiecej to sie odezwe na priv., GG, tel, sms, e-mail
PoZdRaWiAm

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 12:24   

jak jest z ogrzewalnością zimową domków???

bo mikołajki to jakby mie patrzeć grudzień i zima i snieg i ZIMNOOOO

ja wiem że farele itepe ale ogrzać lodowaty domek nie jest wcale łatwo

cl

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 13:13   

Witam.
w opisie fotek podałem, ale może mało dokładnie. Ośrodek jest całoroczny, domki posiadają ogrzewanie, aneks kuchenny, łazienkę z ciepłą wodą, WC, pokój dzienny i na piętrze dwie sypialnie. W domku w/g obsługi ośrodka może swobodnie mieszkać od 4 do 6 osób.
Dodatkowo temperaturę będzie podnosić miła, gorąca atmosfera. Myślę że nikt nie zmarźnie :)
Jak wspomniałem jest to pierwsza propozycja, szukam też innych.
Zachęcam do oglądania fotek - linka znajduje sie wyżej (będa stale uzupełniane), wystarczy pociągnąć :)

Pozdrawiam.

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 13:29   

o sorys JaJer
znowu wyszło moje lenistwo ;)
nie zajrzałam do fotek
od razu załozyłam że jak domki to brrrr i zimno ;)

no na zdjęciach domki wydaja się super
rozumiem że jeszcze nie gadałeś i nie negocjowałes ceny ;)
ale ja tylko zgłaszam że wydaje mi się to konieczne i niezbędne wręcz ;)) zwlaszcza że pewnie będa dwie nocki wchodziły w grę

poza tym nie mam nic przeciwko upychaniu nas po 6 do domku, co pewnie tez by obniżyło koszta ??!!??

ok, już nie marudzę ;)
powodzenia w takim razie, ja bardzo chętnie przyjade na zlot do 3miasta !!!

CL

elixir
Gość
Wysłany: 2004-09-20, 17:08   

i jo tyz chetnie przyjade!! raczej nie moja maszyna, ktora czesciowo juz dziala, ale przyjechac moge czymstam. niedaleko mam w sumie..

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 07:46   

Jajerku Kochany...

Mam propozycje żeby nie łamać tradycji a może rozpocząć nową.

Mikołajki mikołajkami zawsze były w Warszawie i tyle z tym się nie dyskutuje jak z regulaminem....

Mam Dla Ciebie inną propozycję. Czy jest tam jakaś sala do tańczenia ??? Bo jeśli jest to proponuję zorganizować TRABIwestra... czyli Czyli zabawa sylwestrowa dla ludzi a dla Trabantów spotkanie w rodzinnym gronie....

Co Wy na to ????

toudy
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 08:35   

jestem za !!! Dojsc orginalny pomysl na "zlot":D

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 09:39   

Witam.
Jestem jak najbardziej za, a nawet i przed ;)
Ale.. To właśnie "ale" stoi na drodze. Czy wiecie jakie chore są sylwestrowe ceny w 3mieście? Wydaje mi się że nie dla nas ten ośrodek na sylwka :(
Pomysł świetny, oczekuje następnych.
Pozdrawiam.

PS
Co w takim razie z MIKOŁAJKAMI w Warszawie?
Tak po prostu zjeżdżamy się i już ?

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 20:23   

Kamil_on co do Mikołajek 3mieście to czemu nie! w bardzo dużo osób ma pretensje że nic na pomorzu nic sie nie dzieje i nie ma żadnego zlotu !.Obiazdówiki nie było ! to czemu nie Mikołajki sam jestem ciekaw kto przyjedzie . A z tego co mi Jajer mówił to Prezes nie przywidywał imprezy w Warszawie

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-09-24, 07:02   

Witam, jak do tej pory to mam 1 (słownie:=Jedno=) zgłoszenie z Polski. Teraz pytam - czy organizować zlot czy spotkanie regionalne?
Na wstępne zgłoszenia czekam do końca miesiąca.
Pozdrawiam.

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-09-24, 07:48   

LEWY!!!! jedziemy?
a prawidłowa odpowiedź brzmi: coo??? my nie pojedziemy?

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2004-09-24, 19:56   

ja tez sie na bank zjawie

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-09-24, 21:29   

Witam.
Znalazłem urocze miejsce odlgłe niecały kilometr od trójmiejskiej obwodnicy. Może bardziej kameralne, ale i zainteresowanie jak do tej pory jest małe. :(
Są tam 24 miejsca noclegowe w luksusowych pokojach ( może uda się upchnąć więcej), jest stajnia. Można urządzić kulig (jak będzie śnieg) Jest możliwość wynajęcia całej bazy noclegowej na początku grudnia.
Zapraszam do oglądania fotek na stronie:www.trabant.trojmiasto.pl -> inne galerie -> 2propozycja zlotu.
Jak zwykle czekam na opinie.

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2004-09-25, 16:37   

ja oczywiście bede nawet PKS-em

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi