Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
dziewczyna, która ma dwusuwa...
Autor Wiadomość
.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 20:23   

Jak pisalem na gg do ciebie trabant wstapniala zecz,
czasem marudzi ale za to ja kochamy...ja juz kilka krotnie mialem go sprzedawac w ostatnim miesiacu ale jednak sentymennnnnnt mi nie pozwala......... mam nadzieje ze kiedys gdzie s na drodze sie spotkamy:)

Ciosu
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 21:17   

Dasz rade. Pewnie jeszcze nieraz do łez doprowadzi ale potem się zżyjecie i pokochacie po grobową dechę. W razie czego na podkarpaciu służę pomocą.

Ruda
Gość
Wysłany: 2004-09-09, 10:09   

dam radę :))) ręce mi czasem opadają, ale i tak ciagle kombinuję co by tu zrobić, żeby wszystko było dobrze :D mam ją krótko, ale sprzedaż juz mi wpadła do głowy, napisałam na gg, ze sprzedaje i od razu byli chętni...ktos mi powiedzial ze marzenia nie są na sprzedaż...przypomniałam sobie jak płakałam za Trabim kumpla, którego chciał sprzedac (na szczescie nie zrobil tego ), przypomniałam sobie jak kolega odprawil kupców, bo zrozumial ze nie mozna tak po prostu sprzedac... i popukałam się w czoło :D mandaryna i ja wiecznie razem i juz!!

własnie, mam nadzieję, że się spotkamy :))))dzięki za dobre słowa, pewnie czesto bede tu wylewac swoje zale, więc ciesze się, ze jestescie :)))

Krzysiek "Mutos&
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 10:20   

Hehe, ja w swoim smrodku po miesiącu musiałem zmienić silnik - nie było już co remontować :( Ale co tam!! Jeździ, pierdzi i śmierdzi - ale o to tutaj chodzi...

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-10-16, 14:14   

hah a ja do Gliwic naginam furą czasem i chyba cie widziałem już pare razy nawet długimi świeciłem tylko że wstyd mi bo to sejem jechałem. Obecnie jestem w tracie zmiany trabantów tzn wybrednie szukam czegoś odpowiedniego. Jak to sie mówi musi zaiskrzyć hehe. no to pozdro katowice

JOY
Gość
Wysłany: 2004-10-18, 14:24   

Witaj Ruda :)

Od piątku 8 października jestem szczęśliwą właścicielką Trabika 601 :)) Odkupiłam go od mojego chłopaka bo nie mogłam pozwolić mu go sprzedać ( sam kupił sobie polówkę ). Wcześniej jeździliśmy dwoma dwusuwami i pamiętam jaki był płacz jak sprzedaliśmy naszego I Trabika. Tak sie do niego przywiązałam, że poczułam się trochę jakby jakaś cząstka mnie została sprzedana :op No i teraz stanowimy parę 601/1.1 I mam nadzieję, że tak zostanie :o) Lubię zwracać na siebie uwagę i czuję sie świetnie gdy podczas jazdy po mieście ludzie sie za mną oglądają ;o)) Trabik to jest to co tygrysy lubią najbardziej.
Pozdrawiam cieplutko. Niech Mixol będzie z Tobą :o)

Mirek
Gość
Wysłany: 2004-10-24, 23:32   

heya...
Tak się zastanawiam że wawka jest chyba jakoś upośledzona. Gdyby nie ciotka gaciowa to chyba żadna dziewczynka nie jeździła by kartonem po miescie. Zazdroszczę Wam śląskie chłopy że macie komu popomagać... :P
Tak na marginesie [oferta sprzedazy - skasowana]
pozdro dla wszystkich

Rudaaa
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 10:03   

witam wszystkich serdecznie :))) troszke mnie tu nie było, studia, praca, życie po prostu, do tego szalony Trabik ;) elektryka bez zarzutu, zrobiona już dawno :))) teraz już nie płonę, wszystko działa, ale za to hamulce mi nawalają, szukam chętnego do pogrzebania w nich ;)

Voo Doo, bardzo możliwe, że mnie spotkałeś, bo ja Gliwice odwiedzam bardzo często:))

Joy - rozumiem Cię doskonale :)))

extreemwaw - dziewczyna i Trabik to niesamowita para, ale ja czasem bywam bezradna, więc faktycznie mają komu pomagać ;)

misiaki pozdrawiam :)))

aha, jak mi płyn hamulcowy znika czasami, a hamulec łapie czasem dopiero przy samej podłodze to już mam uciekać, czy jeszcze nie ??

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 14:05   

Juz dawno !! Jezeli Ci plyn znika to zobacz czy nie kapie z pompy i przewodow. Jak nie to prawdopodobnie ucieka cylinderkiem. Lepiej popros kogos kto mial juz z tym doczynienia bo trabi bez hamulcow nie wrozy nic dobrego!!.

Pozdrawiam.

Rudaaa
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 17:14   

cholera, no to zonk...ja się nie znam, koledzy maja mnie już dość, bo ciągle coś...taa, to ile mnie wyniesie mechanik ? jest taki jeden znający się na Trabich, więc nie jest źle, ale za to kasy mi brakuje...mimo to musze się zorientować ile...

pozdrawiam

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2004-10-27, 20:56   

A Kraśnik koło Lublina pozdrawia Knurów Tam mieszka mojego ojca brat i moja siostra i...do rzeczy tylny cylinderek wegierski 25 zł sztuka Wymiana? Ile dasz(ile zawołają)Przedni w podobnej cenie czyli życie jest tanie bo bez hamulców BIDA A sposób na sprawdzenie z kąd leje jest prosty :wlej płyn stań na suchym betonie i postój dzień dwa (samochód ma stać nie Ty) Pokaże się mokra plama na pewno

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-11-01, 22:39   

a mozna wiedziec co dolegalo mandarynie?

Rudaaa
Gość
Wysłany: 2004-11-02, 07:41   

witam serdecznie :))) pytasz zapewne o tamtą awarię, przy której prosiłam o pomoc ? no więc przyczynę jej szaleństw znalazł w końcu elektromechanik - ten kawałek instalacji, który widziałeś spalony, wcześniej sobie luźno latał, dyndał itp. i dotykał gorącego wydechu :D stopiła sie izolacja, a potem to już było jedno wielkie palenie, zwarcie i na szczęście obyło sie bez wybuchu, jak to elektromechanik powiedział...spalił się regulator napięcia, jakieś diody, coś tam i dlatego wszystko działało na odwrót :)))teraz już wszystko w porządku :))) za to hamulce są ciekawym zjawiskiem ;)

w każdym razie raz jeszcze dzięki za pomoc :)))

Sandmann
Gość
Wysłany: 2004-12-04, 09:59   

Powodzenia w uzytkowaniu Trabika! Ja w lutym obchodze 10-ta okrągłą rocznice posiadania de luxe torpedy ;)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-12-12, 02:03   

łeheheh a ja sam nakręcam swoją kumpele i chyba od nowego roku już będzie śmigać polówką po Mysłowicach. Bierzcie ze mnie przykład chopy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi