Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Moj pierwszy samochod - trabi 1,6 :)
Autor Wiadomość
Newwer
Gość
Wysłany: 2004-08-12, 17:53   

chyba jednak nie;)))))))))))))))))

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-08-12, 22:09   

znaczy możemy podejżewać, że była to odpowiedź na temat wątku "UWAGA NA TRABANT_GT na allegro"(jakoś tak to się nazywało)

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-08-13, 17:24   

kuba masz racje:}

matu
Gość
Wysłany: 2004-09-16, 13:14   

Jesli to jest pomaranczowy "podrasowany" Trabant polo to na BANK nie ma tam silnika 1.6 ( Gosc sam mowil ze wstawil 1,3 i szukal jeszcze gaznika od wartburga- bylo to w maju) Tez kupilem samochod od niego (niecaly rok temu) i tez dalem sie naciac- cala blacha na spodzie do remontu, sprytnie ukryta pod farba chlorokauczukowa a jak powiedzialem mu o tym, to wyzwal mnie i nazwal "zabojca trabantow" i ze "zgruchotalem mu auto":) Jesli w dowodzie masz wbite 1,6 a w silniku tak nie jest lub masz w dowodzie 1,1 (co tez jest mozliwe!) mozesz podac goscia do sadu (tak mi sie wydaje) za ukrywanie faktycznego stanu samochodu Te jego biale lampy tez nie maja atestu wiec policmajstry moga sie czepiac. Pozdrawiam!!

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-17, 06:05   

to nie jest takie proste z tym pozwaniem do śadu. Musisz mu udowodnic ze rzeczywiście cie oszukał, albo musi być napisane na umowie K-P że silnik ma 1.6, bo na dowodzie to atpie żebywbił

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2004-09-17, 11:58   

na umowie spisuje sie numer silnika, a gdyby tak przypadkiem nie zgadzał się z tym z dowodu rejestracyjnego....

Marcin
Gość
Wysłany: 2004-09-18, 12:19   

Interesowałem się tym autem kilka miesięcy temu i w dowodzie miałcały czas 1.1 więc kto wie, papierów na to, że jest to 1.3 też nigdy nie zobaczyłem.

nobel
Gość
Wysłany: 2004-09-18, 19:16   

wszedzie przerobki robioone w marzeniach....

PYtanie do okolic pomorskiego! spotkalem kilku mechanikow na stacji diagnostycznej
gdzie powiedzieli ze w Gdansku jest trabi z silnikiem ad alfy....?
jak ktos cos wie o tym to prosze ...bo mnie krew zalala jak gosciu wysmial moja 900-tke.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi