Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
impreza w Gdyni 3,4,5 września
Autor Wiadomość
cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 15:06   

Jest to impreza ogólno dostępna dla wszystkich chętnych.A dlatego są takie poszarpane wiadomości bo ja pisze w imieniu organizatora a jestem z Sosnowca,bo on nie ma internetu więc nie moge pisać dokładnie gdzie konkretnie w Gdyni bo jej nie znam.Dla wszystkich podaje telefon do Pawła organizatora 503362708.Wszystko zależy ile nas przyjedzie im więcej tym lepiej,jeśli ja mam zamiar jechać 600 kilometrów na to spotkanie to musi być one udane

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-08-26, 09:27   

Hm.
Jajer nie bez przyczyny dopytuje o szczegóły.
Jak pisałem, Paweł organizuje to spotkanie SAM I NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚć.
Nikt z CTT Trójmiasto nic nie wie o tajemniczych organizatorach tej imprezy, ani o jej szczegółach, nawet dokładnej lokalizacji nie znamy. Cała nasza wiedza na ten temat pochodzi z Forum i zdawkowej rozmowy telefonicznej z Pawłem, niestety ostatnio nie mogę się z nim skontaktować.
Może to będzie fantastyczna impreza, zobaczymy, jeśli sie w końcu dowiemy gdzie to jest, na pewno przyjedziemy, bo daleko nie mamy.

Pozdrawiam z Gdyni

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-08-27, 08:25   

Dokładnie na tydzień przed planowana imprezą nie ma nic konkretnego!!!
A więc pytam - po co zawracać głowe prywatnym spotkaniem na ogólnym forum CT ?

Pawła (organizatora?) osobiscie nie widziałem na oczy, nigdy nie był na spotkaniach CTT.

A więc tak - mam blisko, ale nie chce przeszkzdzać w prywatnych spotkaniach, a nawet lokalizację trudno ustalic.

Pozdrowienia z 3miasta.

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-29, 02:11   

Spotkanie dla ludzi z okolic Gdyni będzie na SKWREKU w Gdyni o godz 18 w piątek 10.08.2004 tam będzie czekał żółty trabi.Kto chętny niech potwierdzi przyjazd ponieważ niewiadomo ile grochówki zrobić i ile browarów zamówić po niższej cenie.
Ja powinienem wyrobić się z ekipą z Łodzi na czas.
JAJER robisz problemy jak dziecko,nie wszyscy się wyrabiają na zloty bo pracują,Paweł i ja robimy po całych dniach i ciężko się wyrobic.
Czy trzeba znać organizatora by pojechać na spotkanie???Stary u nas jest pełno takich spotkań i nikt nie zadawał takich głupich pytań jak ty,liczy się zabawa i poznanie nowych ludzi

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-29, 02:14   

Poprawka 3 września 2004 pomyliłem siebo już póżna godzinka

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-08-29, 10:09   

Paweł to zalatany koleś żeby nie powiedzieć mało godny zaufania więc nie wiem co z tego wyjdzie... pewnie więcej niż nic

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-08-29, 10:18   

cizik - głupich pytań nei ma - są tylko głupie odpowiedzi. Obserwuję dyskusję i wcale się nie dziwię, żę np. JAJER "się czepia" bo widzę, że jak na razie nikt nic nie wie... albo nieliczni wiedzą ale nie chcą powiedzieć... No i jak tu jechać kilometry w nieznane...

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-29, 19:12   

Ale macie problemy .Ja mam do przejechania 600 kilometrów a wy zaledwie paredziesiąt lub kilkanaście.
To ja ryzykuje a nie wy
Paweł do mnie dzwoni i ma już wszystko przygotowane.Termin jest podany i miejsce reszta to zależy ile nas przyjedzie

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-29, 19:21   

Kaszub skontaktuj sie z Pawłem bo chłopak się naprzygotowywał a tu wszyscy niezdecydowani.Dowiesz sie od niego wszystko już do końca

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-08-29, 22:46   

Witam.

To juz znamy szczegółowy plan "imprezy"
tzn. tanie piwo i grochówka.
I co dalej?
:)

Pozdrawiam - JaJer

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 10:14   

Jajer nie wiem ilu nas przyjedzie .Ale napewno zrobimy przejazd przez miasto,wyskoczymy nad morze,bedzie napewno jakaś sprawnościówka.By coś zorganizować to jest tylko chwila to przecież nie jest takie trudne

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 19:53   

Po telefonicznej rozmowie z Pawłem przekazuje informacje jakie od niego uzyskałem. Impreza „Pożegnanie Lata” odbędzie się w dniach 03-05 września na ulicy Suchej 5A w Gdyni-Wiczlinie. W programie ognisko, grill, piwko. Paweł zapewnił zadaszenie, są namioty do spania, woda do mycia się i zaparzenia kawy, czy herbaty. Piwo po kosztach (ok. 2 zeta). Aby nie jeździć bez sensu po mieście (szczególnie dla tych którzy dojadą obwodnicą) proponuję zbiórkę w piątek o godz.18.00 na pętli autobusowej na Chwarznie – po zjechaniu z obwodnicy w lewo i po ok. 50m po prawej stronie.
Pozdrawiam, Kaszub

Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-09-01, 07:43   

Ja przyjade(móże choć trabik nie działa ale od czego jest Szybka Kolej Miejska.

cizik
Gość
Wysłany: 2004-09-01, 18:04   

Jak ktoś jest niecierpliwy to Paweł może o godz 16 lub wcześniej podjechać na Skwerek i odebrać chętnych,tylko wcześniej trzeba potwierdzić przyjazd smsem pod numer 503362780 do Pawła.Są dwa duze namioty ale jest miejsce by rozłożyć swoje namioty i miec troche prywatności.Jeśli komuś akurat autko wysiadło to niech też przybędzie zawsze sie znajdzie miejsce w jakimś trabim :)

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-09-06, 17:16   

TO BYŁA FANTASTYCZNA IMPREZA

Kameralna ale świetnie zorganizowana.

Serdeczne podziękowania dla Pawła i Krzyska za włożoną pracę, kasę i czas.

Ci którzy wbrew zapowiedziom nie dotarli, mogą sobie obejrzeć fotki na www.trabant.trojmiasto.pl w dziale Spotkania CTT i żałować...

Pozdrawiam,
Kaszub

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi