Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ZLOT] ALEKSANDRÓW KUJ.-OSTATNI DZWONEK!!
Autor Wiadomość
brzydal
Gość
Wysłany: 2004-08-23, 22:07   

No tak ...Łodż w jakimstam składzie wzasadzie chybaraczej prawdopodobnie sie wybiera....

Bart
Gość
Wysłany: 2004-08-24, 12:22   

[3MIASTO] o ktorej spotykamy sie w piatek ?? bedzie jakies info na www CTT bo jest data i miejsce...Mam nadzieje ze ktos jeszcze bedzie jechal 2suwem...
PoZdRaWiAm

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-08-24, 13:44   

moze i w piatek pojade... ale ludzka pora coby byla.... 17 wyjazd

Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-08-24, 18:44   

Ludziska dzięki za zgłoszenia!!Już wątpiłem ale hjest ok.Mam akumulator i inne nagrody dla uczestniów.Dostałem od sponsora 300 zł i mam pytania co kupić.Za te 300 stówki może coś dla Trabanciarzy BIORĄCYCH UDZIAŁ W KONKURENCJACH!!zA TE 300 STÓWKI MUSZĘ KUPIĆ NAGRODY DLA BIORĄCYCH UDZIAŁ W KONKURENCJACH.JEDEN ZE SPONSORÓW DAŁ MI...SKRZYNKI NA LISTY.TAKA NAGRODA.Proszę o propozycje.PozDDrawiam.Bartek

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-08-24, 22:06   

A co ze spaniem? przepraszam jesli moje pytanie jest glupie ale nigdzie nie szukalem wiadomosci na ten temat.... brak czasu

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 06:48   

za 300 to mozna albo wypasione puchary zalatwic albo czesci do kartonow.
ale czesci sie nie pije ;-) ))

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 08:17   

Witam, nic nie obiecuję, ale być może pojawimy się w składzie: Ewa, ja, trabant i Barkas (piesek). I tradycyjne pytanie: czy ulokowanie tego ostatniego razem z nami w pokoju nie sprawi problemu? Pozdrawiam i (być może) do zobaczenia!

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 11:23   

halo warszawa! wybiera sie ktos w piatek? wiadomo cos o zbiorce? jezeli tak to o ktorej i gdzie? mam nadzieje ze nie bede jechal sam
pozdrawiam

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 12:34   

Jak wyżej, Warszawa (tzn ja z załogą) być może jedzie, ale dwusuwem. Jeżeli prędkość 90 km/h nie przeszkadza polówkowcom, ja też pisałbym sie na jakiąś zbiórkę po fajrancie ;-) tj ok 16.

Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 19:39   

Witam!Nocleg za 15 złoty od głowy.Świeża pościel i wygodne łóżka.Miejsc jest i dla dzieci i dla dorosłych.Damy radę:):)Nakupowałem trochę nagród dla biorących udział w konkurencjach.Nie są to części do Trabów bo u mnie nie ma sklepu z częściami do Traba a do innego miasta nie pojadę bo biorę wszystko na przelew mojego Urzędu Miasta.Ale mam filtry powietrza i płyny itp.
Zapraszam i PozDDRawiam:)Bartek-Organizator.

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-08-26, 09:02   

Smutek,
Niestety, niespodziewane wydatki uniemożliwiają mi wyjazd i zabawę na zlocie. Bardzo, ale to bardzo żałuję...

Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-08-26, 13:40   

NNNNNNNIIIIIIIIIEEEEEEE!!!!!!
KASZUB NIE RÓB MI I NAM TEGO:(:(:(:(:(:(:(
PozDDRawiam ze smutkiem:(To zabierz się z kimś co :)

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-08-26, 15:12   

jedzie ktos z 3city czy jade sam? jak ktos chce sie zabrac to miejsca w kartonie mam dosyc.

Bart
Gość
Wysłany: 2004-08-26, 16:21   

nie wierze...Kaszub nie chce jechac albo wstał dzisiaj lewa noga... pieniadze to nie wszystko...itd :)!! Sam strzelilem bankruta, a dodatkowo wyjazd na koniec miesiaca to dodatkowe wyzwanie(dlatego tak sie wypytywałem o wydatki zwiazane z przejazdem i pobytem)... Skromnie, bo skromnie ale jakos sie dojedzie. Mam nadzieje ze przemyslisz to jeszcze i w ostatecznosci zabierzesz sie z kims z nas(np ze mna)!!!

Zna ktos godzine spotkania w zwiazku z wyjazdem??
Duzo osob jedzie ?? z tego co mi wiadomo to:
-Pawel "lyssy" Rumas
-GrzegorzG(Greg)
-Ja
-.....???

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-08-27, 06:49   

znam.
18:00 stacja lotos na obwodnicy w osowej - kierunek Lodz.
do zoba.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi