Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
impreza w Gdyni 3,4,5 września
Autor Wiadomość
cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-17, 11:29   

Poszkujemy chętnych na przyjazd do Gdyni na zakończenie sezonu.Spotkania odbędzie sięu klubowicza na prywatnym terenie.Zapewnione jest jedzonko (w tym grochówka),plac do rozbicia namiotów i by zostawić autka.Oczywiscie bedzie grill i tak takie pierdoły.Ja wyruszam z Sosnowca ,kilka autek dołaczy do nas napewno w Łodzi.Więj jak ktośjest chętny to niech daje znać

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-08-17, 15:31   

Przepraszam bardzo - ale o zakończeniu jakiego sezonu mowa? Wakacji? Bo zlotów jeszcze nie koniec. Ostatni w tym roku w Krakowie wypada w październiku przecież!

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-18, 20:34   

Wiem że wypada w pażdzierniku ale bedzie jeszcze ciepło ,wyskoczymy nad morze a pozatym niektórzy z nas mają jeszcze urlpoy a póżniej bida:(

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-08-18, 21:06   

Dobra - czepiam się jak zwykle i czepiać się nie przestanę - ale nadal nie rozumiem co to spotkanie ma wspólnego z zakończeniem sezonu. Jakiego sezonu?

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-08-20, 13:54   

Witam.
Dla mnie zbyt mało informacji, może jakis plan spotkania?
( do cizik`a) z korespondencji prywatnej wynika że do Gdyni z podanego przez Ciebie miejsca jest jeszcze ponad 20 kilometrów prosiłbym o jakieś konkrety. Moje GG 1736640.
Pozdrawiam.

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-08-21, 23:35   

Impreza jest u Pawła, na Chwarznie/Wiczlinie, spotkanie organizuje sam i na własną odpowiedzialność, tyle wiem z telefonu od niego i szczegółów jeszcze nie znam. Jak tylko będę cos wiedział, dam znać.

A zakończenie sezonu jest w grudniu, w Warszawie :)

elixir
Gość
Wysłany: 2004-08-22, 00:44   

zeby tak moja bestia ozyla na czas... ale male szanse.za wolno mi to idzie

ale chetnie bym sie z kimz zabral..

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-08-22, 11:15   

A zakończenie sezonu jest w grudniu, w Warszawie :)
Z tego co Prezes mówił to w tym roku nie ma i ostatni zlot to TrabiExpo w Krakowie.
No chyba że jednak się namyślił...

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-08-22, 12:37   

Hehe chyba wpadne. To u Pawła który wszystkie swoje trabiki na niebiesko maluje? :) Poznałem go jak śmigał swoim zgnitym 1.3 do Nakła teraz ma chyba polówkę z 10tys. przebiegu tak?

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-22, 16:44   

Tak to jest ten Paweł,gościu konkretny i napewno będzie u niego niezła biba

Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-08-22, 18:21   

a moze ja bym przyjechał , ale trabik popsuty :(

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-08-23, 17:29   

konkretny ale zapominalski ;)

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-08-24, 13:13   

Albo organizatorzy sa kiepscy, albo ja mam "wymagania"!
Jak do tej pory to niczego nie wiadomo. Dostałem od cizik'a nr telefonu, ale kilka prób rozmowy spaliło na panewce. Z informacji wynika zupełnie inne miejsce (odległe o 27 kilometrów od Gdyni)
Jeśli tak dalej bedzie to wydaje mi się że na frekwencję raczej nie macie co liczyć.
Przyczyna jest prosta - brak informacji.

Pozdrawiam.

cizik
Gość
Wysłany: 2004-08-24, 13:30   

Dzisiaj dowiedziałem się że bedzie piwko po niższej cenie ,kibelek ,duży namiot jak by ktoś nie miał swojego i ktoś z regionalnej gazety.W cenrtum Gdyni napewno zrobimy przejeazd ale Jajer nie czepiaj się tak bo gdzie w Gdyni zorganizujesz plac ,żarcie itp dla nas i dla samochodów.Więc miejsce jest oddalone byśmy byli bezpieczni i nasze wozy.Ja z ekipą która jedzie z Łodzi umawiamy sięna obwodnicy z przed Gdynia przy Auchan i tam nas organizatorzy odbiorą.Będą tańce grill,zawody sprawnościowe itp.Napewno nie bedzie nudno

Bart
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 11:05   

czy to jest jakas impreza ogólnodostepna czy "zamknieta"?? Bo wiem ze jest w Gdyni(daleko nie mam :) ) 3,4,5 wrzesnia... ale nic wiecej!!..no jakies poszarpane informacje, czasami sprzeczne, ze u Pawła, Wiczlino/Chwarzno, Auchan, grill, namioty, piwo, tance itd. Moze jakis plan imprezy co, gdzie i kiedy ??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi