Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[trojmiasto] meeting - dlaczego zaspa?
Autor Wiadomość
Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 13:40   

tak sie zastanawiam - dlaczego spotkania sa na zaspie a nie w innych, bardziej medialnych miejscach. z gory mowie, ze argument "bo tak bylo zawsze" do mnie nie trafia. zainteresowanie spotami na zaspie jest bliskie zeru (dla osob spoza klubu). poza tym frekfencja klubowiczow ostatnio tez nie jest zbyt duza. sa duzo bardziej medialne miejsca. po trojmiescie jezdzi duzo trabow... w klubie jest niewiele...
proponowalem juz zmiane miejsca na parking pod klifem w gdyni... tam ktos przejezdzac moze i sie zatrzyma i zobaczy o co chodzi.... bo sie kisimy we wlasnym sosie.

GrzegorzG (Greg)
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 17:40   

No przy Klifie jest chyba najbardzij widoczne miejsce. A może skwer ? Tam dużo ludzi chodzi szczególnie teraz, jak taka pogoda.

Robert
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 20:41   

Witam my tzn."ekipa z gdyni" juz dawno mielismy pomysl przeniesienia spotkan do gdyni ale spotkalo sie to z ogolnym brakiem poparcia ,wrecz niektorzy proponowali podzielenie klubu na "gdansk" i "gdynie". Moze na jutrzejszym spotkaniu to konkretnie omowimy. Ja uwazam ze np.skwer kosciuszki bylby najlepszym miejscem bo zawsze cos sie tam dzieje min.organizowane sa spotkania innych klubow. Pozdrawiam

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-04-16, 22:02   

Ja pojadę w wyznaczone miejsce spotkania w trójmieście i nie tylko :) Podziały niczemu nie służą, ważne jest spotkanie, gadanie itp.
Zapraszan wszystkich kierowników Trabantów i kierownice też ;)
Pozdrawiam.

Mikołaj "psik&am
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 22:47   

qwa a ja sie cailem z niezapowiedziana wizyta na waszym spocie - i teraz to juz chyba qa - bo nastepny to juz za jakis czas :(

turowski
Gość
Wysłany: 2004-04-19, 22:16   

chyba najlepiej spotykac sie nadal na zaspie, ja osobiscie nie pojawiam sie bo w terminy mam zawsze studia (zaoczne) , a pozatym to fajnie bylo by spotykac sie na zaspie i potem jechac w inne miejsce cala paczka (bardziej publiczne). heja :)

Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-04-20, 05:04   

OK OK A jakim środkeim komunikacji dojadę pod Klifa?

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-04-20, 06:07   

Do centrum "Klif" dojedziesz kolejką SKM, prztstanek Gdynia-Orłowo. Wsiadaj na końcu składu, nie bedziesz musiał iść przez cały peron.

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-20, 14:48   

Ja uwazam ze np.skwer kosciuszki bylby najlepszym miejscem bo zawsze cos sie tam dzieje min.organizowane sa spotkania innych klubow.
Nic dodac nic ujac... tak tam jest... wieczorami tj ok 20 do XX(jak jest ciepło!!), dzien tygodnia nie jest wazny, zbiera sie okolo kilkudziesieciu zapalencow z klubow opla, golfa, hondy, przyjezdzaja kolesie na motorkach, pare osob "strzela popisowy" :)), pozniej czesc osob jedzie na pas startowy do Rumi...(odbywa sie konkurencja one on one na 1/4 mili ).
no to tyle...decyzja nalezy do WAS...
pozDDRawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi