|
[Slask]Zabierze sie ktos z Katowicami?? |
| Autor |
Wiadomość |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 08:15
|
|
|
| Z Katowic jedziemy w kilka aut na Belchatow i chcialem spytac czy ktos ma ochote sie dolaczyc....?? |
|
|
|
 |
Drożdżu
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 09:36
|
|
|
| Witam. O której i z kąd planujecie wyjazd?? |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 10:13
|
|
|
Czesc osob jedzie w piatek w nocy ( po pracy ) , Ja i kilka innych aut jedziemy w sobote zaraz z rana .
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 10:55
|
|
|
| My tez planujemy wyjazd w sobote jeszcze nie wiemy o ktorej ale jesli jestescie zaintersowani to sie oczywiscie dogadamy zeby wszystkim pasowalo :) |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 11:42
|
|
|
NOO , ale to sie musimy ugadac w Czestochowie ! , bo jak dobrze mysle to Katowice i okolice beda lecej autobana na Czestochowe a potem na Warszawe , a My jedziemy przez Tarnowskie Gory na Czestochowe i tam bysmy sie mogli spoktac .
Proponuje M1 w Czestochowie , albo Auchan przy trasie Katowice Czestochowa , ale to nie jest po drodze dla nas bo musimy sie wtedy cofac niezly kawalek .
Wiec ?? chlopaki ? co robimy ?? o ktorej i gdzie ?? |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 11:48
|
|
|
| Pogadam na ten temat dzis z chlopakami niech sie zdecyduja jak chca jechac...mysle ze nie bedzie problemu i znajdziemy jakies miejsce na trasie zeby pasowalo. |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 15:34
|
|
|
No to czekamy , My wyjezdzamy bardzo wczesnie tzn chcemy byc najpozniej o 10 w Zelowie , ewentualnie pojedziemy prosto pod elektrownie .
Zobaczymy ! |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 16:20
|
|
|
Wlasnie rozmawialem z Bolkiem i wyjezdzamy z Katowic ok 7 wiec spokojnie zdazymy na 10
jeszcze sobie grila mozemy w Czestochowie zrobic:) |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 19:44
|
|
|
Ja jade 601ka :))) i wyjezdzam o 6 maks ! wiec chyba wyprzedzicie mnie na Gierkowce :))). No i Ja do Czestochowy jade przez wiochy a nie autobana :)) !
Serio mowiac to spotkamy sie chyba dopiero w Zelowie !
Jakby co to narazie :)) i do zobaczyska na miejscu |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 22:25
|
|
|
| no coz...szkoda |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-26, 22:46
|
|
|
No nie wiem ! nie wiem ! naprawde nie wiem !
Jezeli wszystko pojdzie jak ma i bedziemy w planowanym czasie to spotkamy sie na autobanie !!!
Jak bedziemy wjezdzac na autostrade w Czestochowie , to zadzwonie do Ciebie Jawa ! i zapytam sie gdzie jestescie , najwyzej poczekamy te kilka minut na was i bedzie dobrze , ale w takim wypadku nie spieszcie sie , bo My bedziemy miedzy 7 a 8 w Czestochowie ! napewno sie spotkamy na trasie ! |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-04-29, 22:26
|
|
|
| Ostatecznie Jawa i ja jedziemy z Bolkiem z przyczyn technicznych ;) Dogadamy sie po drodze i mysle, ze gdzies sie spotkamy, pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-04-30, 00:27
|
|
|
| Bolek mi obiecal ze nas dogoni :)) wiec czekam :))) |