Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Śląsk] Propozycja
Autor Wiadomość
Apostoł
Gość
Wysłany: 2004-06-23, 22:03   

OKI jednym sie podoba, innym nie. Wolny kraj. Z Mortim ustalilismy termin spotkania. 4 lipca o 17 pod auchanem w katowicach. Miejsce mysle ze jest znane. Wszystkich goraco zapraszam. Takze cala ekipe z Podbeskidzia. Na spotkaniu mysle ze sie dogadamy co do nastepnego miejsca spotkania, ktore odbedzie sie (wstepny termin) 25 lipca.
PozDDRawiam i mam nadzieje ze tym ktorym to nieodpowiada niebeda sie rzucac, a chetnych do spotkan jeszcze raz goraco zapraszam. :)

morti
Gość
Wysłany: 2004-06-23, 22:50   

4 LIPIEC GODZINA 17 NA DOLNYM PARKINGU TAM GDZIE ZWYKLE mam nadzieje ze przyjedzie kilka furek bo od spotu w DSD troszke czasu minelo bylo by milo sie znow zobaczyc

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-06-28, 23:15   

hem nawet jak bedzie słoneczna pogoda to mozna by na górny parking podjechać albo nawet całkiem z tyłu od wejścia od strony Rudy Śl. czemu mamy ukrywać sie w podziemiach w takie ładne dni. Okiej panowie ja również deklaruje chęć spotkania bo ktoś musi reprezentować Tysiąclecie. No to zapraszamy na spota i tam można ustalić jakieś konkretne plany posłuchać opini, wypowiedzieć sie na temat nowych pomysłów...

Clark
Gość
Wysłany: 2004-06-29, 10:35   

My oczywiście bylibyśmy napewno,ale niestety jeszcze nie mamy silnika.Szukamy i szukamy i nic:( Miłego spota życzymy wszystkim

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-06-30, 18:26   

NO jak sie okaze ze w niedziele jade do niemiec to przykro mi :((( , tzn albo mnie wcale nie bedzie , albo bede ale nie trabim :(

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi