|
Zlot w Poznaniu - MULTIMEDIA, opowieści, relacje itp. |
| Autor |
Wiadomość |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2004-07-17, 19:26
|
|
|
Witam.
Choć to dopiero drugi dzień zlotu w Poznaniu, już sa gotowe pierwsze zdjęcia ze zlotu (taką mam pracę, że na zlocie jestem "z doskoku"; dzięki temu już są fotki). Do obejrzenia tu --> FOTKI ZE ZLOTU W POZNANIU. |
|
|
|
 |
kamillozo
Gość
|
Wysłany: 2004-07-18, 11:01
|
|
|
Troche sie usmialem po kliknieciu linka bo zobaczylem tylko jedno zdjecie z 26 zamieszczonych pod tytulem "nic nie bylo widac" no i faktycznie nic nie widac oprocz tej fotki (na ktorej zreszta tez niewiele widac) )
Czy inni tez tak maja? jesli tak to musisz cosik Alan poprawic... |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2004-07-18, 14:22
|
|
|
| niewiem jak Wy ale ja mama wszystkie fotki bardzo dobrej jakosci :))) |
|
|
|
 |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2004-07-18, 14:57
|
|
|
fotki ok. kamillozo musisz cos poprawic u siebie. Wczoraj w TV wiadomosciach albo regionalnej wieczorem ogladalem zmagania na torze i inne. Ktos to nagrał ??
PoZdRaWiAm |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2004-07-18, 16:34
|
|
|
| Panowie - chwilka przerwy - teraz nie da sie wejsc pod adres - wrzucam kolejne fotki; cierpliwości ;) |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 09:28
|
|
|
Dla organizatorów wielkie podziękowania za wspaniałą IMPREZĘ....
GOOD WORK |
|
|
|
 |
bigol
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 09:38
|
|
|
| Prośba do wszytskich uczestników , którzy mieli kamerki, o przeslanie kopi kaset do POznania, zgramy wszytko do Div'x (moze mały montazyk) i udostepnimy braci trabanciarskiej |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
|
|
|
 |
bigol
Gość
|
|
|
|
 |
bigol
Gość
|
|
|
|
 |
Marta "Klara&
Gość
|
Wysłany: 2004-07-20, 08:40
|
|
|
Zlot był super!
Pozdrawiamy!
Marta i Marcin z niebieskiego 1.1 z wydechem REMUS side pipe. |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2004-07-20, 23:23
|
|
|
Widzę że zdjęcia się podobają, sądząc po liczniku - fajnie, cieszy mnie to
Dziś przesłałem dwa DivX'y Toudi'emu żeby je umieścił gdzieś u siebie na serwerze (ja nie mam miejsca) z relacjami z TV o imprezie jaka się odbyła. Jest to relacja z TVP3-Poznań, oraz z WTK (lokalna Poznańska stacja TV). Niestety oba sa spore: ok 17MB i 14MB pliki
Czeka mnie jeszcze zrobienie DivX'a z tego co nakręciłem sam kamerą. Wyszło super (muszę was trochę podenerwowac - ja już widziałem ;) ), i jak tylko będę miał trochę (???) czasu, to zrzucę to na HD a potem konwersja. Ale dopiero po poniedziałku się za to zabiorę (wyjazd). CZekajcie cierpliwie - materiał będzie.
To chyba na razie tyle - Pozdrawiam - AlaN |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-21, 00:53
|
|
|