Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Miejscówki do ślizgania czyli gdzie zima zaskoczyła drogofcu
Autor Wiadomość
Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2004-11-19, 14:09   

Witam. Jak widać za oknem pada śnieżek. Wieczorem wybieram się na przejażdżkę, by potrenować poślizgi na świeżo założonych zimówkach. Myślę, że fajnie by było, gdyby wzorem zeszłorocznego podobnego tematu kilka osób zdradziło fajne "miejscówki" nadające się do białego szaleństwa. Mnie ze względów oczywistych interesuje Warszawa, ale nic przecież nie stoi na przeszkodzie, by wymieniać się informacjami o takich miejscach w całym kraju. Można by też zorganizować "wspólną ślizgawkę" ;-) . Ja na początek podaję zeszłoroczną, w tym roku jeszcze nie sprawdzoną miejscówkę: pod halą polską obok dworca głównego. WIe ktoś czy nie zamkneli tego parkingu? Pozdrawiam i do zobaczenia!

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2004-11-19, 17:27   

Ja polecam parkingi przy SGGW wieczorem kiedy wszyscy Prof. i Doktory Hab. pozabieraja swoje samochody. I kolo toru STEGNY tez mozna pojezdzic

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-11-20, 00:16   

misato zabrze :)

Rafał Malinowski
Gość
Wysłany: 2004-11-21, 11:17   

Nowy Sącz jojko

blaz
Gość
Wysłany: 2004-11-21, 20:58   

w Krakowie rano długo nie trzeba szukać... mozna sie poslizgać na każdej ulicy, a ja dziś nie mogłem znależc Traba:)) biał na "ciałku" ze 20cm śniegu

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-11-21, 22:38   

Warszawski Tarchomin... Często drogowcy zapominają o niektórych ulicach :) I fajne KJS-y mozna robić na polnych drogach :) I jeste kilka placów na których można sie fajnie poślizgać :D

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2004-11-22, 00:24   

Miasto Wiązowna

embe
Gość
Wysłany: 2004-11-23, 23:14   

Na parkingu przy Tesco (dawny Hit) na Kabatach było nieźle, choć szybko pojawił się traktor posypujący wszystko solą... Inne miejsce, to parking przy Geant Ursynów. Tutaj lepiej bawić się w późnych godzinach wieczornych, żeby ochorna nie miała zbyt wiele za złe. Latem, nawet gdy jest już ciemno potrafią cię przyczepić - tyle, że wtedy piszczą opony. Na śniegu - cichutko - powinno być lepiej. Nie byłem tam jeszcze, ale może, może..zima dopiero się zaczyna.

michał

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2004-11-25, 11:20   

Polecam M1 Marki parkig pod ikeą. Mimo, iż ślizgałem się pod nosem ochroniarzy, nie zwracali na mnie uwagi i siedzieli w swym lanosie (pewnie sami by chcieli pośmigać ;-) ). Dopiero gdy zamykali sklep, i ludzie wysypywali się gromadnie, podjechali, i powiedzieli, bym pojechał gdzie indziej, by kogoś nie rozjechać :-D . Ogólnie OK, POLECAM!!!

Szkoda tylko, że cały śnieg stopniał już...

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-11-25, 16:13   

no to trza sie ustawic pod ikea marki, a poki co czekac na śnieg

Psikus
Gość
Wysłany: 2004-11-29, 00:13   

Droga dojazdowa do Stadiony Zagłębia w Sosnowcu - sprawdzono ;)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2004-12-02, 14:59   

jest tradycyjnie wólka weglowa:),tam jest gdzie posmigac, ale raczej wieczorowom porom, a jak ktos sie boi duchow to bedzie mial sport extremalny, poza tym dojazd to tez niezly OS.Poza tym polecam Ozarow Maz.pod fabrykom kabli, fajnie jest

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-01-19, 21:20   

Zima i tym razem nas zaskoczyła ;) Chociaż jakoś po 2 godzinach od "wysypu" śniegu z nieba zobaczyłem pojazd odsnieżająco-sypiący solą w okolicy :) Na ogół zdarzało się to dopiero następnego dnia z rana albo późną nocą :) Ale reaktywujmy temat... JAKIEŚ POMYSŁY KOLEJNE NA MIEJSCÓWKI?? ;)

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-01-19, 22:12   

parking za neste pod CH carefour targowek

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-19, 22:15   

100lica!Gorąco polecam miejscuwe 500 m od mojej chaty w linii prostej> Na ulicy Rydgiera jest parking pod instytutem chemii przemysłowej (od Broniewskiego w prawo, jadąc w stronę centrum), przy placu Grunwaldzkim. To co? Żolborskie ślizgawkowe party......?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi