Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[SPOT] w Czechowicach-Dziedzicach Podsumowanie i POdziekowan
Autor Wiadomość
.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2004-06-06, 12:05   

Bylo mi bardzo milo ze bylo nas chociaz 10 autek ale zato ekipa byla mocna, skladam podziekowania:

Kornel, Madam, Natalii, Samer,Patryk, Micek, Jędrula, Jagoda, Leeloo, Clark, XXX,Andrzej+3-je kolegow, Blazeja, Fandra ,Mizer, Sebastian Mateusz i inni o ktorych zapomnialem.

Oczywiscie nie obylo sie bez lekkich szkod......zgubienie pilki :).......chodzenie po zjezdzalni:) <--kosztowalo nas to 0,7L WD 40% z grajaca nakretka......

A tak imprezka byla swietna.....kielbaski mniam........

Poranka nie mogl zniesc XXX....ale 2-mocne kawy postawily go prawie na nogi......

Jeszcze raz wielkie dzieki za przybycie byle do nastepnej imprezy. Jak co to podajcie E-maile to podam fotki.

PS. OGROMNE PODZIEKOWANIA DLA TYGRYSKOW NASZEJ MLODEJ PARY...ZA PRZESLANIE BUTELECZKI TRUNKU OCZYWISCIE BYL TOAST ZA WASZE PRZYSZLE DZIECIACZKI :)

Pozdrawia: Madam&Natalii

TrzyKrzyzyki
Gość
Wysłany: 2004-06-06, 16:45   

Co za łykend :) Maka faka jeszcze mi w głowie szumi, ale było naprawdę fajnie. Udało mi się nie zasnąć za kierownicą. Dzięki MaDaM sa super spocik i mam nadzieję, że to nie ostatni. Fajna ekipa z Wisły przyjechała. Mam nadzieję, że kolega którego na parkiecie roznosiła energia nie gniewa się na mnie za ten taniec. Nigdy nie byłem za dobrym tancerzem ;) Naprawde mocny zawodnik. W przyszłości pewnie opanujemy każdą imprezę :D Jondrek, pomyśl o jakimś spotkanku w Wiśle. Okratuję bolida i z chęcią przyjadę. Dziękuje tym co byli, zabawa w Waszym toważystwie to zaszczyt hehehe. Dzięki Wam odreagowałem naprawdę ciężki tydzień. Już Wam wybaczyłem, że schlaliście mnie jak świnie i rano potraktowali nieludzko wyrywając ze snu. Dlaczego Mizer wygrzebałeś tego komandosa?? Leeloo, jak zwykle, okazała się niezawodna i oprowadziła wycieczkę po basenie ;)

Podsumowując imprezke:
Powinni tego ZABRONIĆ!!!!!!!!!! HAHAHAHAAAAA

Najlepsze życzenia dla Tygrysków, żeby Wam się układało jeszcze lepiej niż kiedykolwiek :D Dzięki za flache ;)

Jędrek
Gość
Wysłany: 2004-06-06, 19:57   

ha:) dojechac dojechalem, ale nie bylo to pryjemne, moj zeladek wyraznie dawal o sobie znac przez cala droge:)
wszystkim onanizatora dziekuje za naprawde mila imprezke;) tylko czemu nie ustaliliscie pogody??? jednak i tak deszcz nie popsul nam planow:) takze i mecz siatkowki sie odbyl, niestety gra zostala zakonczona zaginieciem pilki...
XXX - co do powtorki, cos tam wlasnie z siostra myslimy tak po zwickau zrobic;) jakas "mala" imprezke;)

Gość
Wysłany: 2004-06-06, 20:34   

HA jakie waszym zdaniem bylo HAslo imprezy moim zdaniem wlasnie to;

"jA CIE BARDZO PRZEPRASZAM JESTEM ROCZNIK '87 WIEM ZE MI PRZKRO"<---NIECH CZLOWIEK WYPOWIADAJACY TE SLOWA POZOSTANIE ANONIMOWY:)

Leeloo
Gość
Wysłany: 2004-06-06, 20:51   

no i ja się dołaczam do podziękowań za imprezę i wszystkim tym którzy z nami się bawili. 3X tany, tany? Kiedy powtórka?;)
nie ma co pisać bo mam zjechany humor.
Dla mnie największą stratą po spocie był KONIEC SILNIKA
powiedział: "DOŚĆ!!" puścił dyma i umarł.
SZUKAM SILNIKA;((( pomóżcie....
pozDDRawiam

Gość
Wysłany: 2004-06-06, 21:08   

No powturke proponuje w Wisle na poczatku Lipca.
JEDREK mysl juz cos.....
No chyba ze znowu u na ale to musze pomyslec bo organizacja to wyczerpujaca zecz:)

Kyurde tak przegladam fotki i filmiki i na niektorych to sie nie moge powstrzymac ze smiechu:):):):):)

XXX-ma zawodowe foty......BebyBlu ma spoko sesje zrobiona.....Kornel ma swoj txt. "Zabraklo palia" i dzika jazda na londowisku dla ufo:)

Majster
Gość
Wysłany: 2004-06-06, 22:02   

Spotkanie było naprawde udane !!!!!!!!!!
Dołanczam się do podzienkowań dla onanizatorów :-D i nietylko !!!
Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję! Mateusz

Kornel
Gość
Wysłany: 2004-06-06, 22:42   

no wiec i mi ne pozostaje nic innego jak dolaczyc sie do podziekowan dla wspanialego dawida. naprawde dobra robota.moze nie bylo nas duzo ale jak to klark powiedzial, "nie liczy sie ilosc tylko jakosc". a byla ona doskonala.Do nastepnego razu.
pozdrawiam

.::.Natalii.::.MdM.::.
Gość
Wysłany: 2004-06-07, 16:47   

No więc teraz ja ze swojego nicka pisze:) Podziekowania dla wszytskich ktorzy przybyli i spedzili wspaniala noc w Cz-Dz na Mosirku :P Impreza byla superrr...Byle do nastepnej...Pozdrawiam wszytskich!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi