Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
V Okręgowy Rajd Pojazdów Zabytkowych!!
Autor Wiadomość
.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2004-06-16, 22:10   

ZAPRASZAM

V Okręgowy Rajd Pojazdów Zabytkowych
Czechowice - Dziedzice 20.06.2004
Organizacja i Informacja: Delegatura Automobilklubu Śląskiego przy Rafinerii Czechowice S.A.

START i META imprezy oraz BIURO RAJDU w dniu imprezy
zlokalizowane będą w Czechowicach-Dziedzicach
na Placu Targowym przy ul.Kolejowej.
Zgłoszenia udziału faksem: 215 20 41 wewn. 227 lub telefonicznie do Komandora Rajdu tel.: 0 505 121 150
Wpisowe: 0zł

Harmonogram rajdu (20.06.2004):
10.30 - 11.30: wydawanie dokumentów (plac Targowy)
11.45: odprawa zawodników (Plac Targowy)
11.55: ogłoszenie listy startowej (Plac Targowy)
12.00: start 1-szej załogi na trasę Rajdu
12.00: konkurs elegancji (Plac Targowy)
14.20: meta Rajdu
15.00: poczęstunek (Klub Chemika)
16.30: ogłoszenie wyników prowizorycznych (Klub Chemika)
17.30: ogłoszenie wyników końcowych i rozdanie nagród
(Klub Chemika)

Jeszcze raz zapraszam tych co nie wybieraja sie do Zwickau a mieszkaja niedaleko. Ja z racji ze nie jadse pojade na ten rajd swoim:)
Dajcie znac kto bylby chetny!! to bysmy wjechali taka kolumna trabow....a jutro ide do nich do biura zobaczyc jak wyglada reszta!!

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-06-17, 08:41   

a jakie są wytyczne? tzn. jakie auta mogą brać w tym udział? jakieś limity wiekowe?

Gość
Wysłany: 2004-06-17, 09:10   

Ale jaja no co do limitu wiuekowego to jest!!
Minimum 1981 rok. Cholercia moj jest z '86 ale przejechac sie i tak przejade.Moze sie zalapie jakos:)

Mateusz / Majster
Gość
Wysłany: 2004-06-17, 11:59   

Zabralibysmy się też ale nasz Trabi jest 89'
Jeszcze za młody jest! Ale może się coś uda :-D
PozDDRawiam Mateusz

Jędrek
Gość
Wysłany: 2004-06-17, 16:01   

ooo... 91hmm... gdybytak z tej 9 zrobic 8:) moze dlugopisem w dowodzie zmienie i pojade???:)

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-06-17, 16:12   

przepisy sa od tego zeby je łamać;) albo pogadajcie zeby was puscili dla smiechu, tzn nie liczac do klasyfikacji

Gość
Wysłany: 2004-06-17, 16:58   

Ale i taj jade sie przejechac pobawic sie zawsze moz na z nimi:)
Zapraszam wszystkich nawet jezeli nie mieszcza sie w ramach czasowych:)

kaziuu
Gość
Wysłany: 2004-06-18, 17:47   

witam. ja sie wybiore. jade napewno tak sobie popatrzeć bo pewnie mnie 88 roczek niewezmą:((( ale co tam popatrzeć można. MadaM może się jakoś spotkamy przezd i zajedziemy tam razem???? co ty na to??

kaziuu
Gość
Wysłany: 2004-06-20, 17:18   

witam!!!!!!!!!!! było super!!!! naprawde łądne bryczki i my oczywiście jako numerek 50:))))MadaM dzieki za informacje o tym rajdzie!!! pozdrowienia dla wszystkich którzy byli!!!

Gość
Wysłany: 2004-06-20, 18:16   

Ja rowniez dziekuje Kaziowi, Jędrkowi za przybycie. Jedrkowi podwujnie za podzutke z wisly do czechowic z weekendu.
Polecam zajzec za niedludo na stronke www.delcze.republika.pl napewno beda tez nasze fotki tam.
No nr. 50 byl świetny na poczatku 3 Trabanty a puzniej jeszcze PORSCHE pod naszymi skzydelkami...no i na mecie Samer i Sebastian Trabanmi przemkneli z nami przez linie mety.
Szkoda ze bylo as tak malo ale i tak zabawa byla super:) A dziekuje mojej ukochanej za Pilotowanie....ha spodobalo sie jej :)

.::.Natalii.::.MdM.::.
Gość
Wysłany: 2004-06-20, 19:08   

No ja również dziękuje za zabawe! Było naprawdę O.K. Madam no widzisz spodobało mi się pilotowanie i mam nadzieję że jeszcze kiedyś to powtórzymy! Przepraszam Kazia, Jędrka i kierowcę PORSCHE za dwie wpadki na trasie i potrzebę zawracania:) Poza tym nie było większych problemów:) Największą furorę na starcie sprawił napis na szybie trabika:) ALe my z Madam też już mamy koncepcję na nasz oryginalny napis:) Jeszcze raz dzięki za wspólną zabawę i do zoabczenia na trasie za rok :) A wcześniej mam nadzieję na jakimś spotkanku :) Jeszcze raz dzięki :)

Mateusz / Majster
Gość
Wysłany: 2004-06-20, 20:10   

Ja też chciał bym się przyłączyć do podzienkowań dla MadaM, Jędrka, Natalii, Kazia, Sebastiana i tych o których zapomniałem !!! Pozdrawiam Mateusz

kaziuu
Gość
Wysłany: 2004-06-20, 20:23   

no niegniewam się na pilota Madama:)) mam nadzieje że jędrek tez się niegniewa:)) przynajmniej były urozmaicenia:)))to co kiedy kolejne spotkanko????hehee ja bym już mógł jutro jechać:))MadaM jak będziesz miał fotki to poślij mi .

Gość
Wysłany: 2004-06-20, 21:06   

Jutro rano wam posle na e-maila i popoludniu kolejnego bo jest tego troche najciekawsze posle wan.
No kaziu spot jest w lipcu 11go na Macro w Bielsku o 15-tej jak co miesiac. Wiec zapraszam wszystkich.

Gość
Wysłany: 2004-06-21, 21:05   

Zdjecia z Rajdu do wgladu wraz z artykulikiem:)

Wyniki za niedlugo rowniez na stronie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi