Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
BYŁ SOBIE PIĘKNY TRABI...
Autor Wiadomość
twe
Gość
Wysłany: 2004-10-20, 20:32   

Tak tu wylewacie swoje żale, że dopiero z warsztatu, że taki piękny itp. Czyżby Trabant nie lubił być piękny? Kiedy jechałem gdzieś poza miastem swoim autem dwa dni po jego kupnie, to w nocy wyszedł mi przed maskę gość z rowerem wracający chyba z drugiej zmiany. Na szczęście, udało mi się go ominąć (ten refleks:)). Wkurzyłbym się, jakby pogiął mi karoserie, bo samochód nówka (jak dla mnie) i też ślicznie wygląda.

Tomek/piekny
Gość
Wysłany: 2004-11-17, 20:48   

Witam!
W swoim nidlugim zyciu zaliczylem trzy "dzwonki". Po pierwszym spedzilem dlugi czas w szpitalu a byl to ponoc najbezpieczniejszy samochod tj. Volvo (w moim prywatnym odczuciu shit straszliwy). Nastepne dwie przygody to juz historia z Trabim. Po primo zaparkowalem nim w bagazniku Toyoty Yaris Verso po tym jak pani szanowna stanela deba na pusciutkiej drodze bo "cos sie jej zdawalo" - moj trabi (z profilem zamknietym w zderzaku he,he) nawet bez rysy, a w japoncu no coz pudelko po butach moze by jeszcze weszlo :). Po primo to nieodlegla przeszlosc prawie czolowka z Ibiza. U mnie stanelo na alternatorze a w Seaciku jak na moje oko cwiartka do wstawienia, nie moglem sie blizej przyjzec bo pan sympatyczny dal noge pomimo iz jedno z kolek mialo mu sie ochote oderwac :(
Wnioski: Trabant ***** w kategorii bezpieczenstwo;)
ps. zaznaczam ze ja tam sie w pasy nie zapinam :)

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2004-11-18, 04:42   

I czym Ty się chwalisz?Jeździsz jak wariat i tyle.

Tomek/piekny
Gość
Wysłany: 2004-11-18, 22:24   

I czym Ty się chwalisz?

No to chyba do mnie? Wiec informuje szanownego Kolege, ze nie siebie chwale lecz kostrukcje Trabiego jako bezpieczna (no wiesz takie tam gwiazdeczki przyznawane za bezpieczenstwo konstrukcji- no chyba ze sie myle)

Jeździsz jak wariat i tyle.

Skoro juz wydajesz sady to chociaz bylbys laskaw podociekac czyja to byla wina, i jak do zdarzenia doszlo, bo mnie sie wydaje ze usilujesz komentowac mecz ktorego nie ogladales

z wyrazami szacunku WARIAT

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-11-21, 17:53   

WARIAT z wyrazami szacunku

:)

Syl
Gość
Wysłany: 2004-11-22, 12:45   

To jest straszne jak Trab zalicza "dzwonek"...

Nadeszła, jak widać, zima i za Trabantem się Brava poślizgnęła. Wjazd w d*** no i prawy tył do remontu :-(

Oczywiście nie mówię o moim Trabisynie bo on grzecznie przykrył się śniegiem (w końcu jest na OIOMie), lecz o samochodzie nie mniej mi bliskim; pięknym wiśniowym 1.3 ;-(
W końcu w wersji "oficjalnej" poleciałam właśnie na samochód ;-)

Może niedługo znów ruszy, oby rzeczoznawcy PZU byli łaskawi. A na razie... Ikarusy...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi