Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ZLOT] W ALEKSNDROWIE KUJAWSKIM
Autor Wiadomość
Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-06-25, 14:29   

Witam!Tu Bartek Gołębiowski.Planuję zorganizować zlot w Aleksie.Zabieram się już teraz bo nie chcę aby było tak jak rok temu kiedy bałem się czy w ogóle ktoś przyjedzie bo nie odzywałem się na forum.Mam pytanko:czy bedą chętni na ten zlot.Mam kasę od burmistrza,zgodę na zlot,miejsce itp.Jednak nic nie mogę robić jeśli nie będzie chętnych, bo po co robić jak nikt nie przyjedzie?Jeśli macie jakieś uwagi co było źle w tamtym roku,co należy poprawić a z czego zrezygnować to proszę wyraźcie swoją opinię na forum(tylko proszę o litość:).Czekam na odpowiedzi(pozytywne-nie ukrywam:).PozDDRawiam Wszystkich.B.G.
P.S.We Włocławku jest zlot Garbusów i innych kultowych aut w ten sam termin co zlot w Aleksandrowie tj. w ostatni weekend sierpnia.Nie chcę aby te dwie imprezy konkurowały ze sobą.Może macie jakiś pomysł aby połączyć to jakoś.Może w piątek pojechać do Włocławka a sobotę być w Aleksandrowie.No nie wiem.Jak myślicie?Czekam na propozycje.

Alan
Gość
Wysłany: 2004-06-25, 17:22   

No... ja się pojawię oczywiście u Ciebie. W zeszłym roku było ok. Co do uwag, to jakbyś tak mógł zamówić jakąś ładną pogodę? Bo poprzednio padało ;-)

Ja będę.

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-06-25, 19:04   

ja powiem tak. organizacja rok temu byla zajebista. i jak czas pozwoli to w tym roku na 100% bede (chyba, ze mi jakiegos egzamina wywali). byle policjanci nie rzucali ustnikow od alkomatow w krzaki ;-) ))

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-06-25, 19:22   

Moze sprobuj polaczyc zlot ze zwiedzaniem Torunia, mozna ogladnac np. fort (poza reszta miasta) - bo ile mozna ogladac inne kultowe samochody???

No i do Torunia milej pojechac jak do Wloclawka...

Andrzej Bartczak
Gość
Wysłany: 2004-06-25, 21:46   

ja tam bede napewno w Alexandrowie Kooyawskym, swoim trabem. elo Bartek, pamietasz mnie jeszcze???

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-06-28, 12:39   

w zeszłym roku organizacja była bardzo dobra, a my świetnie sie bawilismy !!!!! (Ostatnio oglądałem fotki, wzruszyłem sie jak stary siennik, szczególnie na widok mojego traba po spotkaniu z drzewem :) )
Rozmawialismy juz o Twoim zlocie i 3miasto jak najbardziej sie wybiera, pewnie w piątek po pracy, takze bedziemy w nocy.

Pozdrowy z Kaszubowa

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2004-06-28, 14:34   

Ja się melduję bez problemu :))))

Powiedz Czy trzeba Tobie jakoś pomóc ????

Wiesz z Bydgoszczy nie jest daleko więc .....

Mogę się włączyć w przygotowania .....

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2004-06-29, 14:07   

OCZYWIŚCIE TEZ BEDZIEMY CAŁĄ RODZINKĄ I MOŻE JUZ NA DWA TRABY!!!

Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-07-01, 20:00   

Wiatam!Dzięki za odpowiedzi.Szczegóły już niedługo.Ten Toruń to dobra opcja, tylko żeby nie było konkurencji z Włocławkiem bo Garby to też ciekawe auta(wprawdzie nie tak super jak Traby no ale:).PozDDRawiam.Bartez

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi