|
[ZLOT] Trabantów w Koszycach (Słowacja) |
| Autor |
Wiadomość |
kaziuu
Gość
|
Wysłany: 2004-06-18, 14:34
|
|
|
| czyżby z tego wychodziło że z okolic katowic jade tylko ja???? no niewierze:)))ja sobie pewnie też tydzień zostane może na ciepłe źródła skocze:)) |
|
|
|
 |
Jędrek
Gość
|
Wysłany: 2004-06-18, 18:00
|
|
|
| kaziuu zapraszam do nas - jedziemy wieksza ekipa (dokladnie ile nas pojedzie jeszcze nikt nie wie:) jedziemy ladna trasa, przy okazji zatrzymujemy sie na cieplych zrodlach:) |
|
|
|
 |
Mally2105
Gość
|
Wysłany: 2004-06-20, 22:00
|
|
|
| A ja mam pytanie do ludzi,ktorzy juz po unii przejezdzali przez granice polska-ue.Ze sam dowod powinien wystarczyc,to wiem.Ze nowy ,to wiem,ale jak jest ze starym??I nie pytam w tej chwili o teorie,tylko o praktyke ;)Czyli czy ktos juz tak jechal itp. Bo ja praktyke to mam,ale na troche innej granicy :D Polska-UA. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-06-21, 11:00
|
|
|
Z Krakowa do Kosic jest ok. 230 km jadac przez Gdow - Nowy Sacz - Piwniczna/Mnisek n.Popradom - Stara Lubovna.
Mapa trasy
Zapraszamy do wspolnej jazdy :)
Tu tez prosze nie wpisywac kto nie jedzie itp. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-06-21, 15:48
|
|
|
| Ekipa na wyjazd szykuje się spora. Cieszy mnie to bardzo. Tylko ponawiam pytanko - czy ktoś zapowiedział organizotorom choćby w przybliżeniu sporym ile się osó zjawi? Żeby na miejscu się nei okazało, że oni liczyli na przyjazd 5 załóg, a tu 20 się zjawi i będzie problem np. z liczbą miejsc noclegowych! Tym bardziej, że w e-mailu zamieszczonym przez trabiq'a Julo wyraźnie napisał, żeby dać mu znać jeśli chcemy przyjechać! |
|
|
|
 |
tadzioduch
Gość
|
Wysłany: 2004-06-22, 16:44
|
|
|
Mally2105: jakis tydzien temu przejezdzalem na starym dowodzie do niemiec, takze ze slowacja tez nie powinno byc problemow. de facto bede probowal sie przebic na slowacje w przyszlym tygodniu:) to sie przekonamy. aha, slyszalem ze stary dowod nie moze miec wiecej niz 10lat (od daty wydania). Moj nie ma i spokojnie przejechalem.
pozdrawiam. |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-06-23, 12:14
|
|
|
Kaziuu Jędrek
zostajecie na troszke?
gdzie chcecie jechac?
Jedziemy razem? |
|
|
|
 |
kaziuu
Gość
|
Wysłany: 2004-06-23, 13:52
|
|
|
| Brzydal ja wyjeżdzam w piątek po pracy (po 15) i zostaje do środy, bo na czwartek znowu praca:(( ale do środy zostaje. ja myślałem o jakiś ciepłych żródełkach......słowacja jest tania i ładna więc troszke można zostać. Brzydal jak chcesz to odezwij sie na moje gg to sie zgadamy.3669893 |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-06-23, 14:33
|
|
|
Program imprezy raz jeszcze!
(oczywiscie obowiazuje teraz cena 215 SKK za nocleg w pokoju!) |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-06-23, 14:48
|
|
|
przepraszam za prywate ale nie posiadam gg wiec: kaziuu:
do zobaczenia na miejscu no i szykuj kufel!!! |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2004-06-23, 14:55
|
|
|
A jest możliwość rozbicia namiotu? Wie ktoś coś na ten temat?
[100Sk/noc za rozbicie namiotu - GB] |
|
|
|
 |
"TWEECIAK&qu
Gość
|
Wysłany: 2004-06-24, 09:13
|
|
|
Ponawiam pytanie PIOTRA S. czy ktos poinformuje ich ile osob przyjezdza??? bo ...moze byc..."smiesznie". A ekipa widze wybiera sie naprawde spora
tweeciak |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-06-24, 09:28
|
|
|
| Tym bardziej, że jak wyczytałem na stronie, do której link podał Grzegorz należało zgłosić swoją obecność na zlocie do 18 czerwca! Pozatym jak już pisałem Juno w e-mailu do trabiq14 prosi o potwierdzenie przyjazdu! |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-06-24, 10:58
|
|
|
| Ja wyslalem wczoraj e-maila z informacja o 10 autach i ok. 20 osobach z Krakowa, umiescilem tez wpis na czeskim forum ze z Polski bedzie 20-30 Trabantow. |
|
|
|
 |
PREZES
Gość
|
Wysłany: 2004-06-24, 12:36
|
|
|
Witajcie!!!
Widze że zamieszanie jak zwykle. Czy myślicie że zlot zamieścił sie sam i nikt tego wcześniej nie ustalał? Mam ciągły kontakt z Julo i wszystko jest już ustalone. Będą na nas czekać tuż przed Koszycami ok 13-14 w piątek. Napisałem że przyjedzie około 20-30 Trabów - to co Grzegorz B. na forum... Noclegi są raczej w domu ale może i będzie można rozbić namioty - tylko po co? Jak kogoś nie stać na zapłacenie 20 zł więcej to niech się nie wybiera - to nie jest wyjazd "na sępa" tylko poważna impreza - nie zrozumncie mnie źle ale nie mam zamiaru wstydzic się za "któregoś z Polaków", że przyjechał na zlot na Słowację i "oszczędza" trując ludziom którzy zorganiozowali zlot że jest za drogo... Powtarza się niestety ten schemat na każdym polskim zlocie więc dlatego pisze tego posta.
Pozdrawiam i do zobaczenia na Słowacji. |
|
|
|
 |
|
|