|
PIMP MY RIDE edycja polska |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2011-04-15, 07:47
|
|
|
Hej,
Pewno nie wszyscy wiecie, ale właśnie rozpoczęło się polowanie na autka i ich właścicieli do polskiego MTV PimpMyRide.
Mamy co prawda już jednego Trabanta z Polski (jedynego z Polski) w PimpMyRide Europe, ale ta edycja jest polska (mam nadzieję, że polska nie znaczy, że tuning będzie na szpachlę i powertape)...
Na pmr.mtv.pl znajdziecie pełne info - należy wysłać swoje zdjęcie, zdjęcie auta i oczywiście dobry tekst. Dam wam radę - jeśli poważnie myślicie o występie w MTV zróbcie to naprawdę świetnie - zdjęcia mają być z pomysłem, opis też nie tuzinkowy.
Ja się nie załapię - sam sobie brykę odpicowałem i dobrze mi z tym, ale 5 lat temu... zgłosiłbym się od strzała - super przygoda niezależnie od tego czy efekt końcowy będzie dla wielu szokiem kulturowym :)
Powodzenia! Liczę, że za kilka miesięcy na www.601.pl w dziale TrabiZONE będę mógł umieścić fajnie zrobioną 601 lub 1.1 przez MTV kogoś z Was! |
|
|
|
 |
Domator
Gość
|
Wysłany: 2011-04-15, 10:44
|
|
|
| Heheheheh. Mogę zgłosić swoją drugą padlinę pod warunkiem że ja będę projektował a oni będą robić bo trabant po Weast Coast Custom nie chce się nawet sprzedać... |
|
|
|
 |
Pietrek "ELV15&a
Gość
|
Wysłany: 2011-04-18, 19:28
|
|
|
| Co oni z tym Trampusiem w PMR International zrobili? Nie wiem jak wam, ale mi się to pomarańczowe dziwactwo w ogóle nie podoba. |
|
|
|
 |
Qba
Gość
|
Wysłany: 2011-04-18, 20:41
|
|
|
| Mnie też!!! Wygląda jak nadmuchana żaba. |
|
|
|
 |
JarekNS
Gość
|
Wysłany: 2011-04-19, 12:31
|
|
|
| Najlepsze byly swiatla z tylu...... kara!! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-19, 13:58
|
|
|
| stał w multikinie, widziałem to "cudo" i kilogramy szpachli. z resztą był na allegro jakiś czas temu tylko już ktoś sobie całe audio z niego wymontował |
|
|
|
 |
JarekNS
Gość
|
Wysłany: 2011-04-19, 16:20
|
|
|
| Nie ma co gadac..... po prostu Panowie z PMR maja inny gust:) Jak dla mnie to JUZ NIE JEST TRABANT i tyle. |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-19, 16:39
|
|
|
ale to jest MTV, ma być efektownie*
*w rozumieniu ludzi w przedziale wiekowym 14-16 lat |
|
|
|
 |
Pietrek "ELV15&a
Gość
|
Wysłany: 2011-04-19, 19:19
|
|
|
| MałolatTeleViżyn - z lasek plastiki, a z trabanta szpachlę. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-21, 12:40
|
|
|
| bynajmniej music to już nie jest :] |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2011-04-21, 15:54
|
|
|
| Gdyby to nie był PMR od MTV, tylko Overhaulin' na Discovery to bym się pokusił;) |
|
|
|
 |
|
|