Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ogłoszenia - relacje
Autor Wiadomość
łukasz jastrząb/sokole
Gość
Wysłany: 2010-12-11, 01:28   

jeśli móglbym pomóc odradzał bym podróż pod Sandomierz po kombiaczka za 700zł. buda nie istnieje . na zdjęciach wygląda ładnie jednak podszybie jest ulepione nie wiem zczego, po obejrzeniu progów i nadproży(Pan spawał trochę sam)wiem dlaczego sie łamie.
dziwiłem się dlaczego ładnego 1.1 kombi nie wziął czajnik lub darek na swoim terenie . teraz wiem.
p.s. jak wiedzieliście mogliście dać znać

magik
Gość
Wysłany: 2010-12-13, 08:14   

Po pierwsze trzeba pamiętać że w sandomierzu była powódź. Wziąłeś to pod uwagę ?

papieju
Gość
Wysłany: 2010-12-14, 12:24   

Po pierwsze trzeba pamiętać że w sandomierzu była powódź. Wziąłeś to pod uwagę ?
Wziąłeś pod uwagę że nie w całym? Zalane była tylko jedna strona Wisły, stare miasto i wszystko po tamtej stronie było nietknięte. Zalało niżej położone nowe, niezabytkowe, części miasta. To raz.
A dwa, że taka rdza i zgnilizna nie wyłazi na aucie kilka miesięcy po powodzi, a po roku-dwóch co najmniej. No i jakby był zalany, to ogólnie byłoby widać, zawsze zostaje gnój w środku, nikt nie będzie picował Trabanta za 700zł. Po prostu zaniedbany i zadrutowany.

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-12-14, 12:25   

kto wie :D może to akurat był TEN o który pytał szkielu :P

Aren601
Gość
Wysłany: 2011-02-11, 16:18   

http://allegro.pl/show_item.php?item=1454893470

Po ogladnieciu zdjec zapowiadalo się bardzo dobrze.

powiem tak, facet stwierdzil ze ponizej 1ooo nie sprzeda, ja bym dał max 400 zl z tego powodu ze ma swierzy przeglad, ubezpiecznie do kwietnia.
blachara nie ciekawa, ranty nadkoli brak, chrupią aż, podloga pocisnieta jakąs minią na rdze, doły drzwi tak samo, wpierrr
pas przedni cały napuchniety

hamulce jakies są, lewe przednie koło chyba nie hamuje w ogole bo sciaga na maxa przy hamowaniu

jezdzic jezdzi, nawet spoko

elektronik, resor z tylu

progi są ale troche pogryzione rudą, jaskółka tak samo

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-03-11, 13:23   

http://allegro.pl/trabant-polo-1-1-lpg-od-1-zl-i1503440071.html

jak ktoś chce zajebistą zgnilizne to polecam go;) za 300zł warto kupić dla samych części, szkoda tylko że ma papiery.

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-04-01, 18:45   

elo.

byłem dzisiaj oglądać takie o to cudo.
generalnie laik nic nie zauważy, ale Trabanciarz owszem. Więc progi do roboty,- końcówek jaskółki nie ma :P nadporoża były ratowane jakąś szpachlą co się w miarę ok trzyma. Sierpy nadkoli o dziwo są:) chociaż trzeba by je podłatać. ogólnie to stan nawet ok, auto nie ma gazu. Podłoga pod wykładzinką-nad jaskółką jest ok. Ciekawa baza do zrobienia fajnego Trampka:) jednak cena 2200zł za auto bez progów to moim zdaniem delikatna przesada:P no ale może się mylę, wszak oprócz progów, nadporoży i jaskółki przy progach, nie zauważyłem innych dziur.. czy coś:) także, jeżeli ktoś zainteresowany to numer do właściciela: 791723160

foto1

foto2

magik
Gość
Wysłany: 2011-04-02, 06:43   

Myślę że w Twoim przypadku to każdy trampek powyżej 5 stów to przesada :]

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-04-02, 10:24   

Mogę to samo o Tobie powiedzieć:) i o tym jak skamlesz do ludzi żeby taniej jakieś potrzebne Tobie części puszczali :) :)

więcej nie wdaje się z Tobą w dyskusję:) Magiczku co jeździ z kimś autem na zlot bo własnego nie ma

magik
Gość
Wysłany: 2011-04-02, 12:14   

proponuję forum fantastyki zamiast trabanta

magik
Gość
Wysłany: 2011-04-02, 12:16   

Czekaj małolacie doigrasz się za fałszywe ogłoszenia na giełdzie, oj sobie nagrabiłeś w tym momencie

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-04-02, 19:29   

magik- Ty już próbowałeś zaistnieć na innym forum:) to Cię na germanie wyśmiali :)

Halo, halo, moderatorzy!! :)

magik
Gość
Wysłany: 2011-04-03, 06:52   

zobaczysz mnie w realu, na pewno

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-04-03, 10:42   

a to na kasie stoisz? czy towar rozkładasz?

prywatne sprawy możesz załatwiać na prywatnych wiadomościach, a nie na forum, bo psujesz swój i tak nie za dobry wizerunek:) i co? i potem nikt nie będzie chciał tych silników po remontach od Ciebie.. zresztą zauważyłem, że już nie chcą.

magik
Gość
Wysłany: 2011-04-03, 11:36   

kątówka Ci się popsuła? czy mama internet opłaciła ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi