|
Ogłoszenia - relacje |
| Autor |
Wiadomość |
łukasz jastrząb/sokole
Gość
|
Wysłany: 2010-12-11, 01:28
|
|
|
jeśli móglbym pomóc odradzał bym podróż pod Sandomierz po kombiaczka za 700zł. buda nie istnieje . na zdjęciach wygląda ładnie jednak podszybie jest ulepione nie wiem zczego, po obejrzeniu progów i nadproży(Pan spawał trochę sam)wiem dlaczego sie łamie.
dziwiłem się dlaczego ładnego 1.1 kombi nie wziął czajnik lub darek na swoim terenie . teraz wiem.
p.s. jak wiedzieliście mogliście dać znać |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-12-13, 08:14
|
|
|
| Po pierwsze trzeba pamiętać że w sandomierzu była powódź. Wziąłeś to pod uwagę ? |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2010-12-14, 12:24
|
|
|
Po pierwsze trzeba pamiętać że w sandomierzu była powódź. Wziąłeś to pod uwagę ?
Wziąłeś pod uwagę że nie w całym? Zalane była tylko jedna strona Wisły, stare miasto i wszystko po tamtej stronie było nietknięte. Zalało niżej położone nowe, niezabytkowe, części miasta. To raz.
A dwa, że taka rdza i zgnilizna nie wyłazi na aucie kilka miesięcy po powodzi, a po roku-dwóch co najmniej. No i jakby był zalany, to ogólnie byłoby widać, zawsze zostaje gnój w środku, nikt nie będzie picował Trabanta za 700zł. Po prostu zaniedbany i zadrutowany. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-12-14, 12:25
|
|
|
| kto wie :D może to akurat był TEN o który pytał szkielu :P |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2011-02-11, 16:18
|
|
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=1454893470
Po ogladnieciu zdjec zapowiadalo się bardzo dobrze.
powiem tak, facet stwierdzil ze ponizej 1ooo nie sprzeda, ja bym dał max 400 zl z tego powodu ze ma swierzy przeglad, ubezpiecznie do kwietnia.
blachara nie ciekawa, ranty nadkoli brak, chrupią aż, podloga pocisnieta jakąs minią na rdze, doły drzwi tak samo, wpierrr
pas przedni cały napuchniety
hamulce jakies są, lewe przednie koło chyba nie hamuje w ogole bo sciaga na maxa przy hamowaniu
jezdzic jezdzi, nawet spoko
elektronik, resor z tylu
progi są ale troche pogryzione rudą, jaskółka tak samo |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-03-11, 13:23
|
|
|
http://allegro.pl/trabant-polo-1-1-lpg-od-1-zl-i1503440071.html
jak ktoś chce zajebistą zgnilizne to polecam go;) za 300zł warto kupić dla samych części, szkoda tylko że ma papiery. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-04-01, 18:45
|
|
|
elo.
byłem dzisiaj oglądać takie o to cudo.
generalnie laik nic nie zauważy, ale Trabanciarz owszem. Więc progi do roboty,- końcówek jaskółki nie ma :P nadporoża były ratowane jakąś szpachlą co się w miarę ok trzyma. Sierpy nadkoli o dziwo są:) chociaż trzeba by je podłatać. ogólnie to stan nawet ok, auto nie ma gazu. Podłoga pod wykładzinką-nad jaskółką jest ok. Ciekawa baza do zrobienia fajnego Trampka:) jednak cena 2200zł za auto bez progów to moim zdaniem delikatna przesada:P no ale może się mylę, wszak oprócz progów, nadporoży i jaskółki przy progach, nie zauważyłem innych dziur.. czy coś:) także, jeżeli ktoś zainteresowany to numer do właściciela: 791723160
foto1
foto2 |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-02, 06:43
|
|
|
| Myślę że w Twoim przypadku to każdy trampek powyżej 5 stów to przesada :] |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-04-02, 10:24
|
|
|
Mogę to samo o Tobie powiedzieć:) i o tym jak skamlesz do ludzi żeby taniej jakieś potrzebne Tobie części puszczali :) :)
więcej nie wdaje się z Tobą w dyskusję:) Magiczku co jeździ z kimś autem na zlot bo własnego nie ma |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-02, 12:14
|
|
|
| proponuję forum fantastyki zamiast trabanta |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-02, 12:16
|
|
|
| Czekaj małolacie doigrasz się za fałszywe ogłoszenia na giełdzie, oj sobie nagrabiłeś w tym momencie |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-04-02, 19:29
|
|
|
magik- Ty już próbowałeś zaistnieć na innym forum:) to Cię na germanie wyśmiali :)
Halo, halo, moderatorzy!! :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-03, 06:52
|
|
|
| zobaczysz mnie w realu, na pewno |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-04-03, 10:42
|
|
|
a to na kasie stoisz? czy towar rozkładasz?
prywatne sprawy możesz załatwiać na prywatnych wiadomościach, a nie na forum, bo psujesz swój i tak nie za dobry wizerunek:) i co? i potem nikt nie będzie chciał tych silników po remontach od Ciebie.. zresztą zauważyłem, że już nie chcą. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-04-03, 11:36
|
|
|
| kątówka Ci się popsuła? czy mama internet opłaciła ? |