Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zabawne
Autor Wiadomość
Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-05-18, 18:41   

http://www.youtube.com/watch?v=2e7uKNl87qI&

Może filmik nie dotyczy bezpośrednio traba ;p oto w jak prosty sposób z polo zrobić cwaja :D

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2011-01-16, 20:06   

Anna Jantar o zjawisku festiwalu łożysk:
Klik

emi
Gość
Wysłany: 2011-02-04, 10:21   

z joemonstera "Rodzynki (z) wykładowców - Uniwersytet A. Mickiewicza"

"Historia wychowania
Pani doktor mówiła właśnie o ucieczce Lutra do zamku w Wartburgu. Po czym uśmiechnęła się:
- Łatwiej zapamiętać, bo jest taki samochód.
Mruknęła i mówi dalej:
- Wyobraźcie sobie, że na zaocznych zadałam pytanie, gdzie ukrył się Luter. Nie dość, że mi ktoś napisał, że w Trabancie, to jeszcze to był facet."

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2011-02-04, 11:27   

Ale był blisko;)
http://moto.allegro.pl/karny-@!#$-smieszna-naklejka-i1427559094.html warto kupić.

Domator
Gość
Wysłany: 2011-02-04, 13:04   

Emi, ludzie też się mnie pytają gdzie mam swojego wartburga :D Czemu nie jeżdżę wartburgiem tylko Dacią a mam i jeżdżę Lancią ale to szczegół :D

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2011-02-04, 23:15   

Emi - świetne :)))))

XXL24H
Gość
Wysłany: 2011-02-23, 00:50   

Kiedyś podjechałem do jakiś super market swoim trabem i stojąc przy kasie słyszę tekst jednej kasjerki do drugiej:
"Tej zobacz to jest wartburg"
"Nie to chyba trabant"
A ja na to do mojej żoneczki "zobacz co robi z ludźmi siedzenie na kasie 8 godzin, tak nam trabika obrażają":D bez urazy dla właściciel warczyburgów. Paniom zrobiło się trochę głupio, ale na zbyt rozgarnięte blondynki nie wyglądały a na blachary (nie duro-chary) owszem heheheheh

papieju
Gość
Wysłany: 2011-02-23, 08:40   

No tak. Dziwne że nie rozpoznają trabanta. Zwłaszcza małolaty w wieku 20-kilku lat i młodsi...
ciesz się, że miały dylemat czy to trabant czy wartburg. Kolega jeździ Vectrą A i ostatnio jakieś 7-8 latki na oko przechodząc dziwiły się że taki stary opel jeszcze jest na ulicy i jeździ...

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2011-02-23, 09:22   

Dobrze że chociaż Golfa od Calibry potrafią odróżnić.

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-02-23, 18:29   

U mnie w szkole nie ma dziewczyny, która by nie wiedziała jak wygląda Trabant :D ale to zasługa tylko i wyłącznie przystojnego Trabanciarza który parkuje przed samą szkołą, a nawet czasem na miejscu dyrektora :P Zresztą, na temat małolatów, a bardziej małolatek i Trabantów to mógłbym tutaj posta na całą strone napisać :):P Generalnie współczesna młodzież to śmieszno debilne osoby..

Mam taką babkę co mnie uczy WFu... strasznie mi działa na nerwy... i ona mi zawsze mówi coś tego typu: " ty wartbugowiec" ale to chyba odwet za to, że ja do niej mówię że ma garbusa:P a w rzeczywistości ma beatla czy jak to tam sie pisze.

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2011-02-25, 23:20   

Tomek piszesz(przystojnego Trabanciarza) że oprócz Ciebie ktoś w twojej szkole ma Trabanta;)

J.J.
Gość
Wysłany: 2011-02-28, 11:08   

Czeska policja trabantowa :D ?

XXL24H
Gość
Wysłany: 2011-03-01, 21:05   

Dobrze że tego niema w Polsce bo bym synka nie był wstanie odciągnąć nawet zaczepiając go linką do trabanta heheheehhe :D Ale lampy są niezłe.

Pietrek "ELV15&a
Gość
Wysłany: 2011-03-01, 21:48   

XXL jasne, pewnie sam byś z synkiem jeździł :)

Też zwróciłem uwagę od razu na lampy, wyglądają jak dopiero co odkręcone od jakiegoś Trabanta.

J.J.
Gość
Wysłany: 2011-03-02, 08:29   

te klosze to nówki DDRki ;)
i całość wyglądało jak by było to robione pod te lampy :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi