Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
rajdy
Autor Wiadomość
machoony
Gość
Wysłany: 2011-02-08, 23:06   

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 00:35   

A jakie jest Twoje? :D Napisz bo nie wiem w jakim stylu się rozpisywać ;)

Domator
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 00:36   

Większa kolizja trampkiem nie pozostawia złudzeń na zostanie kaleką, taka sama recepta jak na rajdy. Wiec jestem w stanie to pojąć, po prostu się o tym nie myśli, robi się to co się lubi.

machoony
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 10:12   

kuzyn inne niz te twoje :) ale na te twoje to musialbym sie kiedys wybrac. tylko nie wiem jak to sie oglada. tak w srodku lasu?

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 18:18   

No ja bym swojej zabawy rajdowaniem nie nazwał :) Raptem jeden start żeby zobaczyć jak to wygląda. Ale na dniach odbieram autko od mechanika i mam duży głód żeby je przetestować :) Jeśli mówisz poważnie to możemy się umówić. Ostatnio ekipa spotyka się w piątki popołudniu.
Czy Ci się spodoba? Nie wiem. W porównaniu do Twoich rajdów to wszystko dzieje się tam żółwim tempem z wieloma przystankami na pogawędkę :)

machoony
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 18:53   

18 wybieramy sie na kaszuby na rajd lotos.ma to być rajd zimowy ale chyba bedzie bardziej przeprawowy :)

Kiedyś sie dogademy.a gdzie jezdzicie?

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 19:18   

Okolice Katowic, jest kilka fajnych miejsc.

Jakub K.
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 23:34   

6 marca (jeśli jest ktoś z podkarpacia lub okolic) odbędzie się KJS Bircza, kilka fajnych odcinków, Próba sprawnościowa na rynku (kręciołka), podjazd pod wole korzeniecką - naprawde fajny odcinek ale z tego co widzialem, to bez płyty pod silnikiem autom na glebie będzie cieżko i prawdopodobnie 1 lub 2 odcinki na płycie lotniska. Jako organizator serdecznie zapraszam wszystkich z okolic :)

Pietrek "ELV15&a
Gość
Wysłany: 2011-02-17, 20:47   

Oto i w końcu jakiś ciekawy reportaż o tym kim są zawodnicy startujący w rajdach. I przypomina mi się cytat z filmu "Szybszy niż błyskawica": "Kierowcy nie zaciągniesz do szpitala czy na cmentarz". On nie chce wiedzieć o tym że balansuje często na granicy życia i śmierci. Nie chce wiedzieć co go czeka gdy tę granicę przekroczy. Często widząc kierowcę który robi rzeczy niemalże niemożliwe za kółkiem zastanawiam się czy ten gość ma takie umiejętności czy jest głupi i po prostu mu wyszło. Jedno jest pewne - moje życie bez takich ludzi byłoby nudniejsze.
Zresztą zastanówcie się sami czy czasem nie mieliście takich sytuacji, że po jakiś waszych szaleństwach za kółkiem zastanawialiście się, że mogło się stać jakieś nie szczęście? Choć za jakiś czas znowu robiliście to samo?

Pietrek "ELV15&a
Gość
Wysłany: 2011-02-17, 21:02   

Chciałbym żeby ten temat się rozwinął, bo sam jestem fanem wszelkiego motorsportu, a szczególnie rajdów...

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-02-17, 22:36   

a mi link nie działa :D

Pietrek "ELV15&a
Gość
Wysłany: 2011-02-17, 22:39   

Kumpelek wczytaj poniższy link:
http://www.youtube.com/watch?v=KTSLSrg7zQo

klakson
Gość
Wysłany: 2011-02-18, 19:42   

Pietrek

codziennie tak mam ...

Jesteśmy dużymi dziećmi uwielbiamy rywalizować, samochody są naszymi zabawkami i uwielbiamy się nimi bawić, ale, no właśnie ale...

machoony
Gość
Wysłany: 2011-02-18, 22:38   

Pietrek czemu nie jestes na Lotosie? :)))

my jestesmy na kaszubach :)

machoony
Gość
Wysłany: 2011-02-18, 22:58   

wspomnienia :)

barborka warszwska :)
rajd polski - eliminacja wrc

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi