|
Trampek z Cartoon Giełdy |
| Autor |
Wiadomość |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 15:04
|
|
|
Witam. Przeglądałem dzisiaj giełdę i moim oczom ukazał się żółty trampek w tle. I tu pytanie, czy to jest atrapa czy gość faktycznie zrobił wersję 4-ro drzwiową? Być może właściciel czyta tego posta, chciałbym poznać szczegóły, jak to wygląda w praktyce i jak się sprawuje, jakieś foto. Ciekawość ma ogromna jest.
Trampek w tle |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 15:32
|
|
|
| narysowal drzwi z tylu i klamke przykrecil...w czechach tez pare takich wersji jezdzi |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 16:12
|
|
|
| A jest ktoś kto zrealizował w ogóle taki projekt? Mieliście okazje na zlotach w ogóle zobaczyć coś takiego? |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 16:17
|
|
|
| w Gnieźnie na zlocie był taki. poszukaj w necie fotek |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 18:20
|
|
|
| Szok!! Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Atrapę owszem, ale nie sądziłem że ktoś to zrobił na prawdę. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 19:05
|
|
|
| Co nie kuzyn? Włosy dęba stają, jak widać można, trzeba tylko chcieć ;) Szkoda STOJAN że na hotfile'u bo mam wewnętrzną sieć i pobieranie z tych stron jest praktycznie nie możliwe bo cały czas wyskakuję info typu "Nie możesz pobierać dwóch plików na raz" albo "Twój limit został wyczerpany" czyli tzw, kto pierwszy ten lepszy. Apropo drzwi z tyłu, przyznam że trudny orzech do zgryzienia, co jak co, pomysł fajny, intrygujący, ale nie odważył bym się na taki krok. XXL co o tym myślisz? |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 20:29
|
|
|
| apropo fotek z hotfile'a... Ktoś dał dupy z fotkami albo po prostu właściciel nie wyraził zgody na fotografowanie tego co mnie najbardziej interesuje, czyli jak to rozwiązał. No ale cóż, może będę miał jeszcze okazje złapać gościa. |
|
|
|
 |
TrabiVR6
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 21:13
|
|
|
| Macałem Lupanta i rozmawiałem z właścicielem na Pyrkomani w 2009 roku.Przeróbka ładnie wykonana ale używalność tylnych drzwi tylko przez dzieci do lat 8 :) Pomysł ciekawy. |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 21:55
|
|
|
A w tym Lupancie rozstaw osi jest wydłużony?
A swoją drogą lipę zrobili z silnikiem:( |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-27, 01:38
|
|
|
| Pisze tylko że został wydłużony o 9 cm, i usztywniony. Ale deskę rozdzielczą ma fajną, ciekawe z czego :) |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2011-01-27, 10:16
|
|
|
| Chyba z Lupo decha. |