|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
ANKIETA forumowa |
| Autor |
Wiadomość |
misza
Gość
|
Wysłany: 2010-11-10, 22:55
|
|
|
Cyt:"co najwazniejsze - zadnych cholernych emotikon! pismo obrazkowe juz bylo kiedys. nie potrzeba go teraz.
No jasne , rzygać tym. Moze jeszcze : "podoba mi sie"?
ale cos tam można raz na dekade zmieniać, wg Św Mnie, wyszukiwarka postów technicznych działa tak, że szkoda czasu na poszukiwania. poza tym: "Przyjdzie nowe i przewróci stare.."
M |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-11-11, 16:33
|
|
|
Robak, Misza, bo wy stare dupy jesteście. My młodzież myślimy inaczej ;p
Poza tym nie wiem jak Ty Misza, ale Robak po prostu tęskni do tego co "zostawił" w PL i żal mu że to się chce zmienić :> I może już nigdy nie być takie samo...
No i tu bym pierdolnął teraz zawadiacką emotikonę z szyderczym uśmiechem i przymróżonym okiem. A tak się domyślajcie teraz na ile poważny byłem jak to pisałem. |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2010-11-12, 15:13
|
|
|
:>
tak poważny?? ;P |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-11-12, 19:49
|
|
|
nie, jak mrgreen z przymrużonym okiem.
Jak widać niektórzy lubią pobudzać wyobraźnię przecinkami, kropkami i literkami :p
Ja wolę emoty. Chociaż nie zamierzam o to walczyć do ostatniej kropli krwi.
Emoty lepiej wysławiają emocje niż znaki
Emoty są zdecydowanie zrozumiałe dla wszystkich
Emoty wymyślono po to żeby je stosować i umilić sobie życie.
Są zabawne
Takie zapieranie się przed wejściem emotikon (uwaga będzie porównanie! ;) ) to jak golenie się maszynką na żyletkę. Bo tak powinien prawdziwy macho!
Jesteście takie emotikonowe maczo http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif"> |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2010-11-12, 21:07
|
|
|
ale emotikony to wlasnie znaczki a nie obrazki :)
+:-) <- ksiadz ;) |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2010-11-16, 14:33
|
|
|
| fakt, że wklejanie obrazków mogłoby być łatwiejsze trochę. |
|
|
|
 |
Mac-601
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 11:09
|
|
|
Kuzyn, z tym macho i żyletką to się uśmiałem - akurat zawsze używam maszynki na żyletkę, a naprawdę ostatnią rzeczą jaką można o mnie powiedzieć to 'macho', chyba że z wersja kompleksami nie wiem skąd ta dziwna aura otaczająca żyletki, jak dla mnie to trzeba mieć parkinsona żeby się tym pociąć, golenie to nie lot na księżyc, pare sprawnych ruchów i już i nie potrzeba do tego prędkości mach3.
A co do emotioikonek to dla mnie są infantylną reinkarnacją pisma obrazkowego, a średnik z nawiasem jest właśnie substytutem gęby rozmówcy co by poznać czy se robi akurat jaja i nie trzeba do tego mieć animowanego gifa.
[a w temacie golenia to dla macho; tylko młoda indianka wyskubująca brodę] |
|
|
|
 |
Mac-601
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 11:42
|
|
|
Aha - jak jesteśmy przy temacie znaków graficznych to tak na poważnie - jak dla mnie, te obecne są zupełnie nie intuicyjne i zawsze klikam po kolei żeby znaleźć ten który chce nacisnąć - mówie o tych wróć, do góry, szukaj i tym wyloguj które jest na samym dole. Może wystarczyły by takie 'podpowiadacze' po najechaniu, nie wiem czy to jest trudno zrobić czy nie.
A co do wyglądu to jeśli większość uzna, że czas zmienić całe forum, to może warto by się zastanowić nad jakąś 'trabantową' oprawą graficzną; elementy graficzne wzięte z deski rozdzielczej albo rysunków ze skurskiego, nie wiem może głupi pomysł ale osobiście bym bardzo nie chciał żeby było z szablonu..
[w desperacji mógłbym porobić takie ikonki itp. żeby nadać jakiś charakter temu nowemu]
Tak w ogóle to myśle że można delikatnie reanimować obecne i będzie się sprawdzać dalej. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|