Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ANKIETA forumowa
Autor Wiadomość
misza
Gość
Wysłany: 2010-11-10, 22:55   

Cyt:"co najwazniejsze - zadnych cholernych emotikon! pismo obrazkowe juz bylo kiedys. nie potrzeba go teraz.

No jasne , rzygać tym. Moze jeszcze : "podoba mi sie"?

ale cos tam można raz na dekade zmieniać, wg Św Mnie, wyszukiwarka postów technicznych działa tak, że szkoda czasu na poszukiwania. poza tym: "Przyjdzie nowe i przewróci stare.."
M

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-11-11, 16:33   

Robak, Misza, bo wy stare dupy jesteście. My młodzież myślimy inaczej ;p
Poza tym nie wiem jak Ty Misza, ale Robak po prostu tęskni do tego co "zostawił" w PL i żal mu że to się chce zmienić :> I może już nigdy nie być takie samo...
No i tu bym pierdolnął teraz zawadiacką emotikonę z szyderczym uśmiechem i przymróżonym okiem. A tak się domyślajcie teraz na ile poważny byłem jak to pisałem.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2010-11-12, 15:13   

:>
tak poważny?? ;P

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-11-12, 19:49   

nie, jak mrgreen z przymrużonym okiem.
Jak widać niektórzy lubią pobudzać wyobraźnię przecinkami, kropkami i literkami :p
Ja wolę emoty. Chociaż nie zamierzam o to walczyć do ostatniej kropli krwi.
Emoty lepiej wysławiają emocje niż znaki
Emoty są zdecydowanie zrozumiałe dla wszystkich
Emoty wymyślono po to żeby je stosować i umilić sobie życie.
Są zabawne
Takie zapieranie się przed wejściem emotikon (uwaga będzie porównanie! ;) ) to jak golenie się maszynką na żyletkę. Bo tak powinien prawdziwy macho!
Jesteście takie emotikonowe maczo http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif">

machoony
Gość
Wysłany: 2010-11-12, 21:07   

ale emotikony to wlasnie znaczki a nie obrazki :)

+:-) <- ksiadz ;)

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2010-11-16, 14:33   

fakt, że wklejanie obrazków mogłoby być łatwiejsze trochę.

Mac-601
Gość
Wysłany: 2010-11-17, 11:09   

Kuzyn, z tym macho i żyletką to się uśmiałem - akurat zawsze używam maszynki na żyletkę, a naprawdę ostatnią rzeczą jaką można o mnie powiedzieć to 'macho', chyba że z wersja kompleksami ;-) nie wiem skąd ta dziwna aura otaczająca żyletki, jak dla mnie to trzeba mieć parkinsona żeby się tym pociąć, golenie to nie lot na księżyc, pare sprawnych ruchów i już i nie potrzeba do tego prędkości mach3.

A co do emotioikonek to dla mnie są infantylną reinkarnacją pisma obrazkowego, a średnik z nawiasem jest właśnie substytutem gęby rozmówcy co by poznać czy se robi akurat jaja i nie trzeba do tego mieć animowanego gifa.

[a w temacie golenia to dla macho; tylko młoda indianka wyskubująca brodę]

Mac-601
Gość
Wysłany: 2010-11-17, 11:42   

Aha - jak jesteśmy przy temacie znaków graficznych to tak na poważnie - jak dla mnie, te obecne są zupełnie nie intuicyjne i zawsze klikam po kolei żeby znaleźć ten który chce nacisnąć - mówie o tych wróć, do góry, szukaj i tym wyloguj które jest na samym dole. Może wystarczyły by takie 'podpowiadacze' po najechaniu, nie wiem czy to jest trudno zrobić czy nie.

A co do wyglądu to jeśli większość uzna, że czas zmienić całe forum, to może warto by się zastanowić nad jakąś 'trabantową' oprawą graficzną; elementy graficzne wzięte z deski rozdzielczej albo rysunków ze skurskiego, nie wiem może głupi pomysł ale osobiście bym bardzo nie chciał żeby było z szablonu..
[w desperacji mógłbym porobić takie ikonki itp. żeby nadać jakiś charakter temu nowemu]

Tak w ogóle to myśle że można delikatnie reanimować obecne i będzie się sprawdzać dalej.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi