|
KUPIŁEM!!!MAM NIE ODDAM!!!601s de luxe:))))))))))))))))))) |
| Autor |
Wiadomość |
Kiko(fastermaster)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-28, 19:08
|
|
|
| Udało sie!!!!!!!!Pojechałem do Piotrkowa Kujawskiego 180 kilosów od wawy i zakupiłem moje cudeńko...CZERWONIUTKI 601S DE LUXE.....:) FURKA JEST POPROSTU MARZENIE!! Bałem sie cholernie czy dojedziemy do Wawki czy nic mi sie po drodze nie wysypie czy nikt nas nie wpedzi do rowu bądź w inne klopoty, ale udało się!!Kolega załapał w 3minuty biegi..fakt że przejechaliśmy pare kilosów na ręcznym nie wpłynął za bardzo na kondycje hamulca(mam nadzieleje)Trab dojechał do celu jak po sznukru zero problemów 2 postoje na wache i hamburgera...Jeszcze nigdy w życiu nie jechałem samochodem wywołującym tyle uśmiechów na twarzach...hehe coś nei samowitego..Co prawde po długiej trasie troche dziwnie "działa" ekonomizer i hamulce ściągają na lewo ale i tak jestem najszczęśliwszym kierowcą( jeszze nie doszłym :) na świecie Dobra już sie nie podniecam.POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY TYCH WSPANIAŁYCH MASZYN. |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2004-10-28, 20:36
|
|
|
| GRATULUJE WSPANIALEGO WYBORU I WITAM W RODZINIE :) |
|
|
|
 |
flaku85
Gość
|
Wysłany: 2004-10-28, 22:35
|
|
|
| NIECH MOC TRABANTÓW BEDZIE Z TOBĄ DROGI PROSTE I ETYLINA TANIE !!!! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2004-10-28, 23:00
|
|
|
Jeeee, mamy kolejna 601 w rodzinie, trafny wybor jak cholera, i jeszcze de lux, no gratulacje stary =)
Powiedz jeszcze czy to ten co na allegro byl, taki czerwony z tuba basowa?
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-29, 21:46
|
|
|
| Garatuluję! |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-11-01, 08:03
|
|
|
HEHE! Gratulacje...
Jak już dojdziesz do siebie po tych emocjach proponuję szybko zejść na chwilę na ziemię, żeby zrobić dokładny przegląd trabika. Skoro jechałeś pół drogi na ręcznym i jechałeś to zacznij od hamulców - zwłaszcza, że ściąga (jak pisałeś). Zawieszenie, świece, pasek klinowy, filtr powietrza, akumulator i elektryka - koniecznie stan wydechu i podwozia, progi, zobacz co się dzieje pod wykładziną, czy gdzieś coś nie pęka, itd. A wszystko to po to, byś mógł spowrotem unieść się w przestworza swej radości z zakupu!
pozdro
ZBuK |
|
|
|
 |
Kiko(fastermaster)
Gość
|
Wysłany: 2004-11-01, 14:58
|
|
|
| tak to ten z allegro:) a co do remontu to podłoga itp wszystko ok no hamy rzeczywiście musze sprawdzic wogóle przegląd zrobić dlatego w drugim poście się pytam o dobry-tani:) warsztacik...pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2004-11-05, 11:39
|
|
|
Witam!!A ten Trabi to ma piękne nikolowane klosze i biały znaczek na masce tak?Wiem bo był na moim zlocie w Aleksandrowie Kuj.Przyjechali nim bracia Bartczakowie z Piotrkowa Kuj.Wyśmienite auto.Gratuluję.
PozDDRawiam-Bartez601 |
|
|
|
 |
Kiko(fastermaster)
Gość
|
Wysłany: 2004-11-07, 15:40
|
|
|